|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Γράμμος Βίτσι και τα λοιπά Ρ:
Kαλή βόλτα σε όσα φιλαράκια πάνε !!!!
Χαρούλη θα τα πούμε την άλλη εβδομάδα εμείς !!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
(Στειλε με "π.μ." το τηλ. σου να συνεννοηθουμε! ) Last edited by black_hawk; 31-08-2012 at 02:43. |
|
|||
|
|||
Αυτα ειναι εγκαινια!!
Burning fifties Χαρη............. burning fifties!! |
|
|||
|
|||
Να περάσετε καλά , όσο για τη διαδρομή σίγουρα θα την χαρείτε!!
Προτείνω αν δεν έχετε πάει στη Νάουσα και στον Αγιο Νικόλαο να πάτε. Ο Άγιος Νικόλαος είναι ένα πανέμορφο πάρκο με ποτάμι και πολλά νερά στη Νάουσα. Και η διαδρομή από Έδεσσα μέχρι Νάουσα είναι όμορφη και από κεί μετά συνεχίστε για Βέροια και πάρτε την παλιά εθνική μέχρι την Κοζάνη. Έχει στροφιλίκια και βουνό που θα το χαρείτε. |
|
|||
|
|||
Καλέ μου Χαρούλη, καλά να περάσετε!
Τώρα επειδή έχω μαγαζί την Τρίτη πρωί, αλλά Τρίτη μεσημέρι στην Καρδίτσα τσιπουράκι, μέσα... Μιά Κανάλια θα ήταν ταμάμ.... Τρικαλινοί, επαέ όλοι μαζί!! |
|
|||
|
|||
Αυτές είναι βόλτες. Και το παρεάκι, super
(Καλή προθέρμανση Χάρη ) |
|
|||
|
|||
Τελικά, δεν στρώνεις πωπό κάτω Χαρούλη !
Καλά να περάσετε φίλε και τα φιλιά μας στο κουμπαράκι σου ! |
|
|||
|
|||
Χαρη καλημερα απο την Κοζανη!!!!
Λοιπον μιλησα με τον Νακο (ξερετε αυτον που τρωει τα λαστιχα και που γραφει σαν ποιητης )και ειπαμε αν μας βολεψει να βρεθουμε την δευτερα μαλλον κατα Μποζαρ. Αν οχι το απογευμα σας περιμενουμε στην κοζανη εδω στο μαγαζι μου για καφε και κρεπες!!!!! Αντε θα σε γνωρισω και ποιο νωρις απο το Σαββατο........ Με το καλο η βολτα σας και καλη ανταμωση........ |
|
|||
|
|||
Γεια σου φιλε μου Χαρη, εχω να σε προτεινω κατι για την δευτερη μερα. Πριν φτασεις Επταχωρι θα στριψεις αριστερα για Χρυση-Νεα Κοτυλη σε ενα φανταστικο δρομο και ακριβως στον αυχενα πριν φτασεις στην Νεα Κοτυλη ξεκιναει ο βατος χωματοδρομος για τις Αρρενες. Πριν μπεις ομως στον χωματοδρομο πανε στην Νεα Κοτυλη στον Τζαβελα για φαι και ανασυνταξη δυναμεων, οτι και να φας ειναι υπεροχα αλλα με την τηγανια του θα με θυμηθης
Γραφω συνεχεια Νεα Κοτυλη γιατι η παλια ειναι ερηπωμενη και εχει αρκουδα Στον χαρτη που εχεις βαλε εκει που ειναι το c σβησε το Επταχωρι βαλε κονιτσα απο κατω προσθεσε προορισμο και βαλε κοτυλη και τα αλλα οπως τα εχεις. περσι με ειπες πως βαζουμε τους χαρτες αλλα το ξεχασα Καλα να περασετε |
|
|||
|
|||
Καλώς να έρθετε στα μέρη μας παιδιά......!!!!!!!!
Λίγο πριν,λίγο μετά,κάπου θα σας πετύχω,που θα πάει...... Αν σκέφτεστε για διανυκτέρευση Κοζάνη,το σπίτι μου είναι ανοικτό..... Τα λέμε,σύντομα........ |
|
|