|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καλά & Χιονισμένα Χριστούγεννα...με βίντεο / φωτό από χιονισμένες auto-moto
Απόσπασμα:
το εχουμε καταλαβει,αλλα νομιζα οτι εχεις εξαντλησει την αττικη....
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καλά & Χιονισμένα Χριστούγεννα...με βίντεο / φωτό από χιονισμένες auto-moto
...περπατώντας στο Εκκλησάκι της Μονής.... κρρρρυυυυυυυυυοοοοοοοο...........
...πήγα για το καθιερωμένο κεράκι... αλλά μετά λύπης μου διεπίστωσα ότι ήταν κλειστά.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγώ σου είπα....... πάμε εκτός Νομού αύριο αμα θέλεις... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
δεν ταξιδευω με αυτοκινητο ποτε.....
γιατι ο αντρας απο 2 πραγματα ξεχωριζουμε... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ιεροσυλεις νεαρε μου.....θα αρχιζω να ποσταρω φωτο
|
|
|||
|
|||
εχω παρει ποπ κορν και περιμενω!!!
|
|
|||
|
|||
.......κατεβαίνοντας το βουνό...............
.....wind of change...................... Αυτά για σήμερα από χιονοβίντεο φιλαράκια..... πάρτε και μερικές χιονοφωτό... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Είχες δεν είχες Πρετεντέρη μας ανάβασες στα βόρεια να βγάλουμε φωτογραφίες σαββατιάτικα....
|
Tags |
auto, διαδρομές, χιόνι, χριστούγεννα, moto |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Eκθεση Auto-Moto | Mits70 | Παλαιά μοντέλα - Classic | 11 | 08-09-2010 16:27 |
Καλά Χριστούγεννα | trip | Καλώς ήλθατε | 13 | 08-01-2010 10:10 |
Καλά Χριστούγεννα | kostas_366 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 22 | 27-12-2009 23:35 |
BMW PART CATALOG (AUTO/MOTO) | GeorgeP | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 28-06-2009 14:39 |
Καλά Χριστούγεννα!!! | epimelitisf | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 11 | 25-12-2008 00:54 |