|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αυστριακές Άλπεις - πείτε μου please...
Απόσπασμα:
sorry my frend!!
|
|
|||
|
|||
τη πρώτη μέρα κοντά στην cortina ειναι το passo pordoi μην το ξεχασεις (αν δεν εχεις παει ηδη)
|
|
|||
|
|||
στο Seefield εχω δωματια με 56 ευρω το 2κλινο διπλα στη λιμνη στον κεντρικο δρομο
του χωριου Insburg strassen, Mrs Elizabeth Noine, τηλ 004352122389 ειναι κοντα το Fenerpass για χαλαρωτικη βαρκαδα στη λιμνη και λουκανικα με ποτηρες μπυρα... πω, πω φτιαχτικα παλι... τελικα ειμαι αρρωστος |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Λευτέρη, σ' ευχαριστώ πολύ για όλες τις πληροφορίες!!! Απόσπασμα:
Τα έχω λιώσει στη μελέτη από πέρσι και τα 2 sites, τρομερή πληροφορία, ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
να μην ξεχνιομαστε...
|
|
|||
|
|||
Εσύ νεαρούλη αυτό το topic καλύτερα να το πάρεις σοβαρά! Ξέρεις γιατί
|
|
|||
|
|||
...
|
|
|||
|
|||
Να μη σε μαρτυρήσω δηλαδή, έτσι; Να μην πω δηλαδή που θα πας διακοπές του χρόνου, έτσι;
|
|
|||
|
|||
Σου προτεινω ανεπιφυλαχτα στα Ν.του Salzburg.
1.Konigssee με την ομονυμη λιμνη περιπου 40κμ Ν.Παιρνεις το καραβακι για τον γυρο της λιμνης σταματας στο μοναστηρι St.Bartholoma και επειτα σε ενα απιστευτο περιβαλλον σε γυριζει πισω μετα απο 1.30'. 2.Πολυ κοντα ειναι το Berchtesgaden oπου σε παρακειμενο λοφο βρισκεται το μερος οπου φυλαγοταν ο Χιτλερ. |
Tags |
αυστρια, αυστριακες αλπεις, tyrol |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ηράκλειο, Νοτιοδυτικός δρόμος, για τα Βόρειοανατολικά | Eftixis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 94 | 18-05-2011 14:01 |
Εκπληκτική απάντηση Έλληνα σε Γερμανό που έστειλε ειρωνική επιστο | antonis1150GSA | Μου τη δίνει που ..... | 12 | 18-05-2011 11:06 |
Εντοπίστηκαν «πειραγμένες» αντλίες σε βενζινάδικο της Πειραιώς | MARK | Επικαιρότητα | 6 | 09-05-2011 23:14 |
Μα.... τόση ζήλεια πια...?!? Τι τα θέλεις και τα σκαλίζεις...?!? | CPretenteriS | Χιούμορ | 19 | 28-01-2011 21:13 |
Το Facebook ιδρύει ειδικό σώμα για την ασφάλεια των χρηστών | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 15-12-2009 18:00 |