|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Continental TKC80
Απόσπασμα:
Το TKC 70-30 To KAROO 80-20...... δοκίμασα και τα τρία στην χοντρή!!!!! εσυ γιατι χρήση το θέλεις;;;;πας πολυ χώμα!!!συχνα!!! & λάσπες;;; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πολύ πόλη Αρκετό ταξίδι. Θα προγραμματίσω και τις εκπαιδεύσεις στο Λαύριο..... 2πλός και φορτωμένος με όλα τα καλούδια. Αρκετός χωματόδρομος ελπίζω. Βατός...... όχι extreme. Θέλω να νιώθω σιγουριά κάτι που τώρα δεν νιώθω. Με Conti trail attack 2 χρονών τώρα έχασα 2 φορές το μπροστινό το ΣΚ και πήγαινα κυρία μετά....... Άσε που βαρέθηκα να ανάβω τσιγάρο στην άσφαλτο! |
|
|||
|
|||
Με το K60 τα κανείς όλα και συμφερεις!!!
Έχεις και ταχύτητα μέχρι 160km/h Πόσο τα βρηκατε Αθήνα;;;; Εμείς εδω πάνω στα 200€ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
200????? Α εσύ είσαι πολύ κακός! Μπάς και σου κάνουν τέτοια τιμή επειδή τα τρώς σαν πολυβόλο? 200???? Περασμένα? |
|
|||
|
|||
200,00€ + περαστικά!!!...Θεολογε
|
|
|||
|
|||
Εσυ ρε adv πόσο τα βρηκες; Μιας και το φέρνει η κουβέντα!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μην δοκιμάσεις τηλέφωνο Τρίπολη....... +20 παραλαβή απο πρακτορείο +περαστικά..... Πάμε για καφέ θερμαικό? (200+περαστικά ή με περαστικά?) Last edited by ADV; 05-11-2012 at 19:33. |
|
|||
|
|||
Καλη τιμουλα.. Εμένα με βλέπω όχι μόνο για καφε στη συμπρωτεύουσα αλλά και στα Τρίκαλα γιατι ζαχαρωνω και τις μεταλλικές βαλίτσες που φτιάχνουν τα παιδιά.. Ασε σου λέω αυτο το Σ/Κ στο λαδωνα θα το πληρώσω πολύ ακριβα..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μαζί σου........ μια απο τα ίδια! Αφου με είδε η φιλενάδα που έψαχνα και μου λέει: Ακόμα δεν ήρθες για αξεσουάρ κοιτάς????????? Με έχει πάει χαμπάρι σου λέω! Για όλα φταίει o commander!!!!!!!!!! Πού είναι τα αυτοκόλητα για το καντράν???? Έφαγα τα μάτια μου να ψάχνω!!!!! |
|
|||
|
|||
220 κομπλε είσαι μια χαρα!!!! στα ίδια με μας!!!
...η συμπρωτεύουσα πάντως σας περιμένει!! |
|
|