|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εχω συγκλονιστει!.....
|
|
|||
|
|||
[QUOTE=sliv;927727]Κανένα πρόβλημα ....
Η ελευθέρια έκφρασης φυσικά μου επιτρέπει να βλέπω κάθε παιδοφιλο ή Ολλανδό σεξουαλικά ... μόνο που ικανοποιούμαι μόνο με να τον δέρνω !!!! ...με φτιάχνει απίστευτα...!!! Όποτε όταν διαπιστώσω ότι κάποιος είναι παιδοφιλος έχω το δικαίωμα να τον προσεγγίσω «ερωτικά» και να αρχίσω να τον δέρνω μέχρι να ικανοποιηθώ.... χωρίς ποινικές ευθύνες ...!!!! Βέβαια ίσως η επιθυμία του και η συγκατάθεση του στο ξύλο να μην είναι εμφανής ....αλλά ο ερωτάς έχει πολλές και κρυφές πτυχές ....!!!!! Ελευθέρια έκφρασης ...!!! ας «ερωτευτούμε» λοιπόν όλοι τους παιδοφιλους , τους ολλανδούς και τους δικαστές της Χάγης ...!!!! να δεις για ποτε γυρναει το πραγμα ....!!!!!![/QUOTE |
|
|||
|
|||
Προσπερνώ το αποκρουστικό, βδελυρό, περιεχόμενο της "είδησης" και θέλώ να ρωτήσω από που... πραγματικά από που αντλεί κανείς τέτοιες ειδήσεις;
Ας μην αναπαράγουμε κάθε βλακεία που ηθελημένα ή άθελά μας πέφτουμε πάνω της... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κ για του λογου το αληθες... Χαμόγελο του Παιδιού: «Δεν υπάρχει κόμμα παιδοφίλων στην Ολλανδία» | iefimerida.gr |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Αρα διαψευδοντας την αρχικη δημοσιευση(αληθεια ποια ηταν η πηγη;...δεν θα επρεπε να αναγραφεται σε καθε αναδημοσιευση;;;; ) εκτος απο τους επιδοξους παιδοφιλους που απετυχαν παταγωδως υπαρχουν και τα blog τα οποια ικανοποιουνται με το να αναπαραγουν ειδησεις ψευτιας...αν το δεις απο μια αποψη και αυτο ηδονή ειναι για τον blogger...
μια εικονα χιλιες λεξεις για την πηγη της ειδησης... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλο θα ηταν πριν αναδημοσιευσουμε το οτιδηποτε να γινεται μια διασταυρωση με διαφορετικες πηγες γιατι γενικοτερα στο Internet παει η μ@λ@κια συννεφο... Ενας λογος που "τσακωνομαι" με τους φιλους μου στο FB,ειναι ακριβως αυτος! Δεν γινεται ρε παιδια να αναδημοσιευουμε οτι μ@λ@κια (προς θεου δεν αναφερομαι στο συγκεκριμενο topic,ουτε κ ειναι μομφη προς την Mαρια),γραφει ο οποιοσδηποτε... Τελος αγαπητε GeorgeP,στα τοοοοοσα πραγματα που εχω μαθει προσωπικα απο σενα,απο τα ποσταρισματα σου στο VF κ εδω,μαλλον εγω (εμεις) θα πρεπει να σε ευχαριστησουμε... |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Σιγά ρε Varadeριδες ... θα κλάψουμε ... Ευχαριστούμε φιλαράκια για την συμμετοχή σας ...
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν ειναι να κλαψετε ,τουλαχιστον καντε το σωστα.... Περα απο την πλακα κ τις οποιες διαφωνιες σε αλλα θεματα με τον GeorgeP,νομιζω οτι ουδεις αμφισβητει τις γνωσεις του στα μηχανολογικα,κ την βοηθεια του κ στο δικο "σας" φορουμ,στο οποιο χαιρομαι που ειμαι μελος... |
|
|||
|
|||
Χαιρομαι πααααρα πολυ που τελικα η ειδηση δεν αληθευει, ζητω συγνωμη, συνηθως δεν "αναπαραγω" ειδησεις ετσι στο φλου, μαλλον επξηρεαστηκα απο την αναγνωση κ με επιασε η τσαντιλα πρωτα.....γιατι το ειχα ακουσει παλιοτερα στις ειδησεις αλλα δεν θυμομουν ποσο πισω ηταν.... Χαιρομαι χαιρομαι κ ευχαριστωωωωωω πολυ που με διαψευσατε! Ακομα κ να διαγραφει το θεμα παλι θα χαρω!
|
|
|