|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Tenere 1200 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πολυ σωστα,λιγοι θα εκτιμησουν και θα αξιοποιησουν τα περιφεριακα του ΚΤΜ,γιαυτο και η YAMAHA χρησημοποιει κοινα και ευρειας παραγωγης περιφεριακα ωστε να κρατησει το κοστος χαμηλα (αν και τα 15000....)
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σημερα πλησιαζω τα 40 μου χρονια. Σε 2-3χρονια θα ειμαι 43 και μπορει ν αλλαξω μηχανη στα 44. Αρα τοτε μπορει να μην θελω ή να μην μπορω πλεον να πηγαινω χωμα, οπως παω τωρα ή οπως θα θελω να πηγαινω αλλα δεν θα μπορω. Οποτε αφου ηρεμησω, ισως αυτο το tenere να ειναι μια καλη λυση. |
|
|||
|
|||
ΣΩΣΤΟΣ ,επισης μοιαζει με tenere 750 ,και ειναι πιο ομορφο απο το varadero
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Tenere 1200 - Η αντίπαλος της GS ???
καιγω 40 και τρεχω ακομα σε αγωνες,
####### νεκροφαθτη................... |
|
|||
|
|||
ε δεν ειναι και ασχημο αλλα δεν ειναι και κουκλαρα!!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
εμενα μου μοιαζει σαν motoguzzi.idio to stelvio
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
thanks kolokas !!!!!!!!!!!!111 |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να ειμαστε καλα, να μπορουμε να βολταρουμε μεχρι να φυγουμε απ αυτη τη ζωη. |
|
|||
|
|||
Είναι άμεσος αντίπαλος της σειράς GS/Adv. κουβαλώντας στην πλάτη πλουσιώτατη ιστορία και παράδοση και πληθώρα techno-freak λύσεων με την παραδοσιακή ιαπωνική αξιοπιστία.
Το μοτέρ είναι αντίστοιχο του TRX-850 υπερκυβισμένο με ατέλειωτη ροπάκλα και "άρπαγμα" από τις 1100 σ.α.λ.Ο άξονας μετάδοσης κίνησης εάν είναι αντίστοιχος του FJR 1300 θα δώσει μαθήματα για το τι εστί έλλειψη κραδασμού και αναπήδησης. Μπροστινό στη χρυσή τομή ασφάλτου/φλαταδούρας. Να το θυμάστε, αν έχει ανταγωνιστική τιμή θα κόψει πολύ από τα ευρωπαϊκά. Το ΧΤΖ 750 που έχω, μοντέλο 89 παρακαλώ, δουλεύει ακόμη σαν ελβετικό ρολόϊ, και δεν έχει ούτε ένα σημάδι σκουριάς ή ξεθωριάσματος στα πλαστικά (η κουκούλα να είναι καλά...) |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
super tenere 2010 | wet & dirty | Άλλες εταιρίες | 61 | 22-04-2010 19:43 |
Η Ρόμα αντίπαλος του Παναθηναϊκού!!!!! | riko46 | Αθλητισμός | 4 | 19-12-2009 21:40 |
Tenere 1200 !!!!!!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 5 | 22-10-2009 12:41 |
Οι προβλέψεις της IBM για τις τεχνολογίες της επόμενης πενταετίας | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 31-08-2009 18:05 |