|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ερχονται τα.. ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΦΡΕΝΑ!!!! (??)
Απόσπασμα:
2. Υπο συνθηκες, (κοστολογικες) μπορουν να ειναι πιο αξιοπιστα 3. Οι μπαταριες εχουν προοδευσει πολυ και προβλεπεται πολυ περισσοτερο (Α! Υπαρχει και ενα 4ο θεματακι.. Βολευονται πολυ οι εταιρειες, γιατι δεν μπορεις να βαλεις χερι και εισαι ομηρος τους!! ) |
|
|||
|
|||
Συγγνωμη αλλα δεν θα εμπιστευομουν για κανενα λογο σε κατι ηλεκτρονικο και μαλιστα ασυρματο (που μπορει να υπαρξουν παρεμβολες απο 10000000 εξωτερικουσ παραγοντες) την ασφαλεια μου!!!!
Και το abs ειναι μια ηλεκτρονικη συσκευη που παρεμβαλεται στο υδραυλικο κυκλωμα αλλα σε περιπτωση που αυτο αστοχησει δεν θα χασω το φρενο μου ουτα θα μου κοκαλωσει εντελος στα καλα καθουμενα..... Ισως σε καποια χρονια που θα εχουμε φτασει σε τοσο μεγαλο σημειο αξιοπιστιας και επιλυσης των (οποιων) πιθανων προβληματων (και κυριος προορησ διαγνωσης τυχον δυσλειτουργειας) να τα εμπιστευτω αλλα ωσ τοτε τιποτα καλυτερο απο το κλασικο υδραυλικο συστημα |
|
|||
|
|||
ειδικα μεσα στην πολη ειναι το καλυτερο...........................σκοτωστρα!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
οταν δωσει εντολη και την δουλεψει ο δεκτης κατι μπορει να γινει............... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Aν είναι ασύρματο συμαίνει οτι μπορεί και να hackαριστεί και να επιλέγει κάποιος τρίτος αν θα πιάσει το φρένο ή όχι.
Ενδιαφέρον... Τώρα το μόνο με μένει είναι να πείσω την πεθερά μου να πάρει ποδήλατο.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σκέφτομαι ΑΑΑΑΑΑΑΑΝΝΝΝΝΝΝ πρέπει να σου απαντήσω ή όχι. Γιατί δεν κατάλαβα αν κάνεις πλάκα ή σοβαρολογείς Μόνο μια ερώτηση. Έχεις οδηγήσει όχημα με ABS ;;;;; |
|
|||
|
|||
Κι άμα δει ξαφνικά καμιά λακούβα και σφίξει το τιμόνι, το έφαγε το καπάκι μάλλον έ?....
Με τι παπαριές κάθονται και ασχολούνται... θέλουν να μας πούνε δηλαδή (στο συγκεκριμένο παράδειγμα) ότι ένα μάτσο ηλεκτρονικά όπου οι πιθανότητες να πάει κάτι στραβά είναι πολλαπλάσιες, με "φευγάτο" κόστος γι' αυτό που κάνουν είναι καλύτερο απο την κλασσική ντιζούλα των 50 λεπτών...? Γερμαναράδες θα μου πείς είναι, τι περιμένεις... Να φανταστώ αύριο θα θέλουν να το πουλήσουν σε μας ε? (αφού πρώτα μας δανείσουν τα λεφτά με 300% επιτόκιο) Ασταδιάλα με τους μακάκες.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αλλος ενας,που αγορασε abs απο της μ@λ@κιες του πωλητη.................. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πεσ'τα...................... |
|
|