|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κάπου στην Θεσσαλία....
Αν και "μακρυνός" θα ήθελα να μάθω, όχι που είναι αλλά τι είναι? Γιατί φωτογράφησες εκεί? Με μια δεύτερη προσεκτικότερη παρατήρηση, βλέπω ότι είναι βάθρο ορχήστρας κ πίστα χορού.... Προφανώς χώρος καλοκαιρινού παραδοσιακού πανυγηριού??? Απόσπασμα:
Ομορφες φωτό μας έφερες Last edited by siraxanz; 09-12-2012 at 21:00. |
|
|||
|
|||
Xαρούλη καλημέρα... Να σου απαντήσω στα ερωτήματα σου... α. Ναι είναι πίστα πανηγυριού, και βρίσκετε έξω από το χωριό Κρύα Βρύση Καρδίτσας, μετά από 1 χλμ και καμιά 400ρια μέτρα χώμα σε υψματάκι, με θέα το χωριό! β. σε ευχαριστώ για το "βολτάκι"! Εαν δεν πέρναμε την "δόση" μας, δεν την βγάζαμε καθαρή!!! Καλή εβδομάδα να έχεις... |
|
|||
|
|||
Μπράβο βρε Αργύρη με τις όμορφες βόλτες σου!
|
|
|||
|
|||
μπραβο αργυρη ωραια μερη ωραια βόλτα θυμαμαι στα χιλια δένδρα ειχε παλαιότερα ενα καλο στεκι για φαγητο καφε.παντως και η πιστα πρωτότυπη.παντα τετοια
|
|
|||
|
|||
Είσαι άρχοντας Αργύρη,
τί να λέμε τώρα ... |
|
|||
|
|||
γεια σου φιλε με τα ωραια σου! (μου λειψες)...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Oχι, δεν πήραμε ούτε τα "Iron Horse" μας, ούτε τα κουτιά μας, με τις τέσσερεις ρόδες, αλλά απλώς με το ΠεζόΔύο μας(!!!), πήγαμε σε ένα όμορφο στέκι με φιλαράκια από το Forum, για όμορφες θαλπωρικές Χριστουγεννιάτικες στιγμές.... Το παρεάκι μας είτο: Oικογένεια Argi Oικογένεια JTR Zεύγος Έλενα & Δημήτρης και ο άρχοντας Μπιλλάκος (Βili-bo) Λίγο πριν την αναχώρηση! Σεμνός & ταπεινός... Πολύ γέλιο.... ... προερχόμενο από τον Μaster του είδους Μπιλλάκο! Η όμορφη παρέα εκ Καρδίτσης! Και άλλη μια φορά ο JTR, μας προκαλεί το θαυμασμό για τα ταξίδια του! H παρέα όμορφη, τα γέλια πήγαν σύννεφο και τα κοψίδια στα ουράνια... Αποκορύφωμα η πανδεσία των γλυκών! Βαγγελίστρα μου... Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ! Καλοί μου φίλοι και του χρόνου να είμαστε καλά,
να οργανώνουμε τέτοια όμορφα event's... |
|
|