|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σπορ εξάτμιση για BMW R 1200 GS / Adventure
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Εγω εκανα ενα πειραμα,με εξατμιση φθηνωτερη απο τις επωνυμες.Ρισκαρα αλλα ειχε κανει ερευνα νωριτερα ενας φιλος,πολυ καλη!!!κ δικαιωθηκα!Η τιμη ειναι 300€,πολυ καλα αν σκεφτειτε τα 800€!Λεγεται "RACE GANS",κ η μονη διαφορα της ειναι οτι ειναι κατατι μικροτερη σε ογκο απο την ακραπα.Ομορφο μπασο,μπολικα σκασιματα!Φιλτρακι Κ/Ν για συμπληρωμα!Εκοξε 5 χιλιομετρακια στην τελικη αλλα τα φορτωνει ολα στο φτερο κ ΟΡΓΩΝΕΙΙΙΙΙ!!!!Κ για να διορθωσω την αφαιρεση χιλιομετρων εβαλα 4 ιριδιου κ εδωσε 10 χιλιομετρα στην τελικη!!Κ εδωσε το αρπαγμα του κινητηρα πιο αγριο!!Αυτα απο μενα!
|
|
|||
|
|||
Φίλοι μου δεν ξέρω τι λένε τα τεστ και οι επιδόσεις, εμένα μου φαίνεται κούκλα πάντως, μειώνει κατά 4+ κιλά το βάρος της μηχανής, ακούγεται πανέμορφα με το σιγαστήρα, γιατί χωρίς αυτόν κουράζει τα αυτιά πολύ στα ταξίδια και τελική δίνει σταθερά 215km/h με το GPS γιατί το κοντέρ της έχει τερματίσει από ώρα...
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Κούκλα-κούκλα !!!!!! .
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Α ρε συνυφάδα.... έκανε και η μύγα κ_λ_ και έχεσε τον κόσμο όλο... (ε! ναι λοιπόν, ζηλέυω...) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν σου αρέσει ο κ_λ_-- μου να κλείσουμε ένα ραντεβού να σε χ_σ_! (ζουλιάρα ε ζουλιάρα!!!!!!!!!!!) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Παρα τις κάποιες αντηρήσεις, μάλον ψήνομαι.Το συνολάκι σε ευραίους ποσο να το υπολογίζω ;;;;;;;;; |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Tips για 1200 GS | KostasGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 05-07-2009 11:32 |
Moto Guzzi Stelvio 1200 | smail.GR | Νέα μοντέλα BMW | 6 | 23-01-2009 22:15 |