|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΩΓΩΝΙΟΥ
Απόσπασμα:
όπως τα λές ειναι..
|
|
|||
|
|||
επειδή όλοι κάπου θα πάτε τριήμερο κι εγώ θα κάθομαι και θα κοιτάω τη "γυψοσανίδα" , τρώγοντας τα τυροπιτάκια & σπανακοπιτάκια που δεν φαγώθηκαν στη γιορτή μου, ΑΦΟΥ ΘΑ ΛΕΙΠΕΤΕ ΟΛΟΙ, τουλάχιστον πρίν το φεύγα περάστε να φάτε ένα γλυκό για να πάρετε δυνάμεις ( όχι οτι δεν έχετε)
Εκτός ότι μου αρέσει να σε βλέπω με εκδρομική περιβολή !!! Καλά να περάσετε ( που θα περάσετε ) REM -άλι !!! ζηλεύουμε ΠΟΛΥ |
|
|||
|
|||
και η φωτό όχι τίποτε άλλο, να καταλάβει ο κόσμος τι τεντυμπόυς είσαι, που νομίζουν ότι κάνεις μόνο εκδρομές και τέτοια ...
|
|
|||
|
|||
Θα προτινα το Δελβινακι ως αρχικο πλανο και για διαμονη.Επισης κοντα στο χωριο κουκλιοι βρισκεται το διαβολογεφυρο με τον ποταμο Καλαμα,αν δεν εχεις παει μην το χασεις.
Δελβινακι |
|
|||
|
|||
ευχαριστω Βαγγέλη..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
οσο για σενα...έχουμε αφήσει κατι εκκρεμότητες με τα "μενίρ"καπου εκει κοντά..γινε καλά και.... ΦΥΓΑΜΕ!! |
|
|||
|
|||
http://www.grammos.gr/area.html
|
|
|||
|
|||
οι ημέρες περάσανε..και οι ώρες πλησιάζουν.. το απογευματάκι αναχωρούμε ...
ελπίζω να γυρίσουμε "σοφότεροι"απο την περιοχή και να μοιράστουμε τις γνώσεις μας.. καλές βόλτες σε όλους.. |
|
|||
|
|||
Ήπειρος. Πατρίδα Θεού και Ανθρώπων.....
Από τότε που ο Θεός γνώρισε τους Ηπειρώτες ευλόγησε τους Έλληνες..... Καλά να περάσεις φίλε..... |
|
|