|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κτηνώδης δολοφονία αρκούδας και του μωρού της
Κτηνη!!!Μονο μια τιμωρια θελουν...παλιά και βαριά...
|
|
|||
|
|||
Ακούς εκεί αν τρώγεται το κρέας της αρκούδας; Πολύ πλάκα έχει, άντε να καθαρίσουμε κι αυτές τις λίγες που έμειναν, . Ρε βοιδοπου@τσα που τους χρειάζεται.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
υπαρχουν πολλοι μελισσοκομοι κ κτηνοτροφοι στην περιοχη ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οι μελισσοκόμοι όμως στα Ελληνοαλβανικά σύνορα και έχουν όπλα και τα χρειάζονται. Είναι γνωστό ότι οι αρκούδες είναι αδύνατον να αντισταθούν στο μέλι Επίσης είναι γνωστό ότι ενω το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων έχει ανακοινώσει την επιδότηση αγοράς και εγκατάστασης ηλεκτροφόρων περιφράξεων, το μέτρο «ακόμα δεν είναι ενεργό αν και έχουν κατατεθεί σχετικές αιτήσεις». Επιπλέον φίλε μου πιθανόν να γνωρίζεις ότι ενω η ηλεκτροφόρα περίφραξη είναι ίσως ο μοναδικός τρόπος προφύλαξης , είναι εξαιρετικά δύσκολο να υλοποιηθεί λόγο του ότι τα μελίσσια δεν έχουν ¨μονιμότητα¨ στο σημείο τοποθέτησης τους. Οι λαθροθήρες όπως λες εκτός απο απάνθρωποι είναι και παραβατικοί στα πάντα και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να επιτεθούν σε όποιον παει να τους ελέγξει. |
|
||||
|
||||
Ρε Διονύση, γιατί αρπάζεσαι ???
Μην είσαι τόσο "ευαίσθητος" ... Πώς να αποκαλέσουμε δλδ κάποιον που κυνηγάει ??? Νόμιμος ή παράνομος, κυνηγός δεν λέγεται ??? Επειδή από κυνήγι δεν ξέρω, αλλά είμαι χρόνια ψαράς ... Από το παιδάκι που ψαρεύει με αυτοσχέδιο καλαμάκι στην παραλία με ψωμάκι, μέχρι τον ερασιτέχνη - με άδεια σαν εμένα - τον εξειδικευμένο με 10 ηλεκτρικά καλάμια πάνω στο κρούζερ, αλλά και την ανεμότρατα των 30 μέτρων, ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ αυτοί, ψαράδες δεν λέγονται ??? Ακόμη κι αυτοί με τα παράνομα μανωμένα δίχτυα, ψαράδες λέγονται ... Τώρα, το ότι υπάρχουν νόμιμοι/νομότυποι/περιστασιακοί/παράνομοι κυνηγοί, κανένας δεν διαφωνεί ... Κι αυτό που ρώτησα παραπάνω είναι, αν το να (διαγράφω τη λέξη κυνηγήσεις) χτυπήσεις μια αρκούδα, έχει "ενδιαφέρον" για το κρέας της ή μόνο και μόνο σαν "κινούμενος στόχος" ??? Γιατί όπως ξαναείπα, υπάρχουν κάποιοι που πυροβολούν αδιακρίτως ... ΟΤΙ κινείται ... Κι αν δεν βρουν κάτι να κινείται, πυροβολούν τις πινακίδες ...
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απλα με εχει κουράσει να εξηγω τα αυτονόητα......ειδικα σε ενα χωρο που ξερω πολυ καλα οτι εχω να κανω με έξυπνους ανθρωπους. Το ξαναλέω ισως για τελευταια φορα Οποιος κρατάει λειοκανο όπλο δεν ειναι απαραίτητα κυνηγός.. Υπαρχει χαώδης απόσταση μεταξυ ενος νόμιμου κυνηγού και ενος παράνομου κυνηγού. ¨βαφτισες¨ κυνηγούς καποιους που χρησιμοποίησαν όπλο και σκότωσαν παράνομα ενα προστατευμένο είδος. Αυτος ηταν και ο λογος της ένστασης μου. Κουβεντα κανουμε..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΟΚ ΛΑΘΡΟκυνηγοι με οτι αυτο συνεπαγεται. |
|
|||
|
|||
Δεν με χαλάει καθόλου φίλε μου. Ενδεχομένως, μια και είμαι περιοδικά κάτοικος Αμερικής όπου αγαπούν τα ζώα και το περιβάλλον τόσο που εάν σκότωνες προστατευόμενο ζώο θα σε κρεμούσαν ανάποδα στα δέντρα οι ίδιοι οι κάτοικοι πριν προλάβει να σε σκοτώσει η αστυνομία.
Όπου υπάρχει υπηρεσία διάσωσης ζώων (παγιδευμένων κλπ) καθώς και αστυνομία ζώων που ελέγχει τις συνθήκες που ζουν τα κατοικίδια και τα ζώα γενικώς και σού κόβει τον κ*λο εάν διαπιστώσει κάτι κακό. Πας δικαστήριο κανονικά. Όπου ζουν αλιγάτορες σε λίμνες δίπλα στα σπίτια και βγαίνουν και λιάζονται στο γκαζόν τής κουζίνας και κανείς δεν τους πειράζει. Αλλά όχι φίλε. Δυστυχώς, φέρομαι σαν κλασσικός αγανακτισμένος Έλληνας, αγανακτισμένος με όλους αυτούς που φέρονται ως κλασσικοί ελληναράδες που, είτε οδηγούν αυτοκίνητο είτα κρατούν όπλο, νομίζουν ότι είναι οι κυρίαρχοι τού σύμπαντος. Νο 1: Αλιγάτορες στην πίσω αυλή σπιτιού φίλου Νο 2: Σκιουράκι πίνει νερό στην αυλή μου Νο 3: Πινακίδα "μην ταΐζετε τους αλιγάτορες" δίπλα στα σπίτια |
|
|||
|
|||
Και ποιος σου υπε ότι και οι κυνηγοί δεν συμφωνούν με την απονομή δικαιοσύνης σε όσους παρανομούν?
Σου υπενθυμίζω ότι οι κυνηγοί διατηρούν υπηρεσία για την προστασία της προστατευόμενης πανίδας. Δουλεία που θα έπρεπε να είναι αποκλειστικά της πολιτείας. Και μην μου πει κανείς ότι κάνουν τα στραβά μάτια (όχι ότι δεν υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις) γιατί παίζουν την ζωή τους καθημερινά. |
|
|