GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 27-01-2011, 05:28
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ's Avatar
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Ο/Η ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: R 1200 GS ADV - R 1200 RT - X9 500 EVO - VESPA 200E '86
Προεπιλογή Απάντηση: Γλίτωσε από επίθεση ο Κώστας Σημίτης

1. Δεν βλέπω κανένα συσχετισμό, μεταξύ βιοπραγίας πολιτικού κ έκδοσης αποδείξεων ...

2. Το έχω γράψει κ για τον Χατζιδάκη ... είμαι εναντίον της βίας κ της χειροδικίας ....

Ειδικά, σε έναν απροστάτευτο .... γιατί, απροστάτευτος είναι ένας "πεζός",

έστω κ με ένα φρουρό, μπροστά σε 50 .... "λεβέντες" ....
Reply With Quote
Παλιό 27-01-2011, 08:46
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από pirate Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιώργο

τι

Στη διάρκεια της δίκης ο Σωκράτης έδειξε θάρρος, ενώ η αναγγελία της ποινής δεν κατάφερε να τον βγάλει από τη θεϊκή του αταραξία. Μετά την καταδίκη του παρέμεινε στο δεσμωτήριο 30 μέρες, γιατί ο νόμος απαγόρευε την εκτέλεση της θανατικής ποινής πριν από την επιστροφή του ιερού πλοίου από τις γιορτές της Δήλου. Από τον διάλογο του Πλάτωνα Κρίτων μαθαίνουμε ότι ο Σωκράτης θα μπορούσε να σωθεί, αν ήθελε, αφού οι φίλοι του είχαν την δυνατότητα να τον βοηθήσουν να αποδράσει. Ο Σωκράτης αρνήθηκε και, ως νομοταγής πολίτης και αληθινός φιλόσοφος, περίμενε τον θάνατο ειρηνικά και γαλήνια, και ήπιε το κώνειο, όπως πρόσταζε ο νόμος.

Το θέμα είναι βέβαια αν οι νόμοι ισχύουν για όλους, εκεί είναι που διαφωνούμε με τον Γιώργο - Θα το πιεί μόνος του το κώνειο -

Αμπελοσοφίες....

Last edited by frits; 27-01-2011 at 09:05.
Reply With Quote
Παλιό 27-01-2011, 10:15
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Μόνος σου τα γράφεις Γιώργο,
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
με ασφάλεια οι πολιτικοί,
πολλοί αυτοί που τους την πέφτουν.

Κι επειδή πολύ μας τα έχετε κάνει γενικώς με τους γιατρούς κι οδοντιάτρους,
στους ασθενείς που τους λες μιά τιμή για τη θεραπεία τους και σε σε ρωτάν, αν δε μου κόψεις απόδειψη τι σκόντο θα μου κάνεις; τι έχεις να πεις;
Κι όταν τους λες ότι θα στην κόψω την απόδειξη και κάντην ότι θες, μόνο μακάκα δε σε λένε τι έχεις να πεις;
Κι όταν ξεκινάς θεραπεία κι υποτίθεται ότι έχεις συμφωνήσει, κι εσύ σα γιατρός κάνεις ότι έχεις πει, αλλά ο ασθενής δεν τηρεί τα συμφωνηθέντα, τώρα πιά και με την ευλογία του Παπανδρέου που μας τσάκισε, τι έχεις να πεις;

Και στο ιατρείο μου φίλε μου είμαι μόνο εγώ, δεν έχω ούτε προσωπικό, ούτε ασφάλεια....
Για ολα αυτα γιατρε μου εχω να πω οτι στην θεση σου θα ξεκινουσα την θεραπεια με ενα 50%+ προκαταβολη των συμφωνηθεντων!!!
Μην μου πεις οτι δεν γινεται γιατι θα χασεις τον πελατη διοτι εγω σαν επαγγελματιας τετοιους πελατες δεν θα ηθελα!!!!!!

Οσο για την τελευταια παραγραφο σου, η οποια ευθεως παραπεμπει στο ''ελα να με δειρεις'', θα σου πω οτι σε περιπτωση που ερχομουνα και δεν μου εδινες αποδειξη για τα συμφωνηθεντα με πληρες ΦΠΑ απλα δεν θα σε πληρωνα ουτε σεντσι!!!!
Αν δεν σου αρεσε αυτο διοτι ολοκληρη αποδειξη σημαινει και ολοκληρος φορος εισοδηματος, σημαινει αλαλγη κλιμακας εισοδηματος, σημαινει περισσοτερη εφορια, αλλα εμενα μου αρεσε η δουλεια σου και ξαναρχομουνα αλλα με εδιωχνες με διαφορους τροπους τοτε θα εκανα το παν (φιλοι, γνωστοι, ηλεκτρονικα μεσα κ.λ.π) για να κανω γνωστο το τι συμβαινει στο ιατρειο σου. Τελος μια καταγγελια στο ΣΔΟΕ θα ηταν το κερασακι στην γλυκεια μου τουρτα!!!
Ακραιο σεναριο γιατρε μου (ισως φανταστικο), αλλα άλλο τοσο ακραιο ειναι να θιγονται οι θεσμοι αυτης της χωρας δια ξυλοδαρμων και υβρεων!!
Αν αυτος θεωρει δικαιο να χειροδικει και να υβριζει αυτον/αυτους τους οποιους Ο ΙΔΙΟΣ θεωρει κλεφτες τοτε εχω κι εγω το δικαιωμα να κανω το ιδιο σε αυτους που ΕΓΩ θεωρω κλεφτες!
Ετσι παμε στην αυτοδικια πραγμα που μεχρι και σε εμφυλιο μας οδηγει!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Xarleas Εμφάνιση μηνυμάτων
προφανώς λαλακίες

Φιλε μου, σου εδοθει βημα να λες την γνωμη σου!! Σου εδοθει το βημα αυτο για να την λες ομως ευγενικα ¨η εστω με εντονο τροπο!!! Δεν σου εδοθει το βημα αυτο ομως για να βριζεις τους συναδελφους σου που εχουν το θαρρος της γνωμης τους και που δεν γνωριζεις, και οι οποιοι για καποιον λογο που αδυνατεις να κατανοησεις, προφανως λογω επιπεδου σου, διαφωνουν μαζι σου ¨η και με τους περισσοτερους συναδελφους σε αυτο το φορουμ!!
Φιλε μου δεν μπορω να πεσω σε τοσο χαμηλο επιπεδο και να σου αντιγυρισω την υβρην!!!!
Εξάλλου ''η υβρης, η ειρωνια και ο χλευασμος ειναι πολυ δυσδιακριτες εννοιες........'' που απο οτι φαινεται μονον εγω αντιλαμβανομαι!!!!

Απόσπασμα:
Γιώργο

τι

Σταυρο μου,

την γνωμη μου γραφω ελευθερα και χωρις υβρεολογιο.
Δεν ειναι αναγκη να συμφωνησει κανεις, οπως δεν ειναι αναγκαιο να με βρισει ¨η να με καλεσει σε ''μονομαχια δια ξυλοδαρμου'' κανεις!!!!!!
Το ποσταρισμα μου, περι ού ο λογος, εχει μεταφορικη εννοια (ας το εξηγησει αυτο καποιος στον ''Χαρλεά'' τι σημαινει) αλλα οι απαντησαντες το πηραν επι προσωπικου διοτι αδυνατουν να δουν εστω και το μικρο μεριδιο ευθυνης που τους αναλογει!! Το οτι υποκυπτουν ακομα στο ''ποσο με αποδειξη και ποσο ανευ αυτης'' καταδικνυει οτι ακοαμ δεν εχουν καταλαβει το τι πρεπει κανουν!!! Αντι τα 100ε (με ΦΠΑ) που επαιρναν για μια δουλεια να τα κανουν 80(παλι με ΦΠΑ), βοηθωντας ολους και προσελκυοντας περισσοτερους, επιμενουν στα 100ε της εποχης των παχιων αγελαδων και του φτηνου ΔΑΝΕΙΚΟΥ χρηματος του πολιτη (δανεια επιχειρησεων,εορτοδανεια, διακοποδανεια, καρτες κ.λ.π.) προσπαθωντας μεσω της μη εισπραξης και καταβολης του ΦΠΑ και του φορου που τους αναλογει να κατεβουν στα 80 προς οφελος του πολιτη!!! Τελειως στραβη αντιληψη δεν νομιζεις??? Μιλω για ελευθερους επαγγελματιες και εμπορους με υψηλα περιθωρια κερδους, για ιδιοκτητες ακινητων που νοικιαζουν τα ακινητα πανακριβα σε εμπορους εξωθοντας τους σε ακριβες τιμες κ.λ.π.

Τελος, το ποσταρισμα μου ηθελε να δειξει οτι οπως εμεις κρινουμε τον οποιοδηποτε και του προσαπτουμε ευθυνες, εννιοτε καταχερωνοντας τον διοτι ετσι ΕΜΕΙΣ αποφασισαμε, ετσι και ο οποιοσδηποτε, που διαφωνει μαζι μας,εχει το δικαιωμα να μας κρινει και να μας καταχεριασει αφου ετσι ΑΥΤΟΣ αποφασισε!!!

Και για να κλεισω με ολους διοτι διαθεση για ενδοφορμικους τσακωμους δεν εχω καλο θα ηταν να διαβασετε το παρακατω.
Ισως ετσι γινει κατανοητο οτι η κινδυνολογια, η καταστροφολογια, η εκδικηση και δεν ξερω κι εγω τι άλλο ειναι εννοιες που κακο κανουν ¨η θα κανουν ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ θα πεινασουμε αν κατι παει στραβα κι ΕΜΕΙΣ και τα παιδια μας θα υποφερουμε αν η γραφομενη καταστροφολογια απο διαφορους εδω μεσα γινει πραγματικοτητα!!!
Αλλα ξεχασα εγω λεω ''λαλακιες''!!!!

Η μεταστροφή ενός «σκληρού» - TO BHMA

Last edited by GeorgeP; 27-01-2011 at 10:30.
Reply With Quote
Παλιό 27-01-2011, 10:36
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Στη διάρκεια της δίκης ο Σωκράτης έδειξε θάρρος, ενώ η αναγγελία της ποινής δεν κατάφερε να τον βγάλει από τη θεϊκή του αταραξία. Μετά την καταδίκη του παρέμεινε στο δεσμωτήριο 30 μέρες, γιατί ο νόμος απαγόρευε την εκτέλεση της θανατικής ποινής πριν από την επιστροφή του ιερού πλοίου από τις γιορτές της Δήλου. Από τον διάλογο του Πλάτωνα Κρίτων μαθαίνουμε ότι ο Σωκράτης θα μπορούσε να σωθεί, αν ήθελε, αφού οι φίλοι του είχαν την δυνατότητα να τον βοηθήσουν να αποδράσει. Ο Σωκράτης αρνήθηκε και, ως νομοταγής πολίτης και αληθινός φιλόσοφος, περίμενε τον θάνατο ειρηνικά και γαλήνια, και ήπιε το κώνειο, όπως πρόσταζε ο νόμος.

Το θέμα είναι βέβαια αν οι νόμοι ισχύουν για όλους, εκεί είναι που διαφωνούμε με τον Γιώργο - Θα το πιεί μόνος του το κώνειο -

Αμπελοσοφίες....

η παρμοιωση κατανοητη, μονον που ο Σωκρατης απεδειχθη εκ των υστερων αθωος!!!!!

''Το 399 π.Χ. διατυπώθηκε (ποτε δεν απεδειχθει) εναντίον του κατηγορία για ασέβεια προς τους θεούς και για διαφθορά των νέων. Ο φιλόσοφος καταδικάστηκε, με βάση την κατηγορία, σε θάνατο. Ως σκοπιμότητα της κατηγορίας θεωρήθηκε η διδασκαλία του, η οποία επιδρούσε στους νέους, και με τον φιλελευθερισμό που τον διέκρινε, θεωρήθηκε ανατρεπτικός. Ουσιαστικό κίνητρο, όμως, υπήρξε η αντιζηλία του με σημαντικούς άνδρες της εποχής.''
πηγη: το ιδιο το δικο σου μια παραγραφο πιο πανω!

Σκεψουν αργοτερα η ιστορια να αποδειξει κατι τετοιο και για τους σημερινους πολιτικους!!!
Μην πεις αποκλειεται!!!!!

Σημ. Παρακολουθησε το 1821 στον σκαι, θα δεις οτι ολα ανατρεπονται!

Last edited by GeorgeP; 27-01-2011 at 10:37.
Reply With Quote
Παλιό 27-01-2011, 10:45
pirate Ο/Η pirate βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: Ηράκλειο - ΚΡΗΤΗΣ
Μoto: R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων

Σταυρο μου,

την γνωμη μου γραφω ελευθερα και χωρις υβρεολογιο.
Δεν ειναι αναγκη να συμφωνησει κανεις, οπως δεν ειναι αναγκαιο να με βρισει ¨η να με καλεσει σε ''μονομαχια δια ξυλοδαρμου'' κανεις!!!!!!
Το ποσταρισμα μου, περι ού ο λογος, εχει μεταφορικη εννοια (ας το εξηγησει αυτο καποιος στον ''Χαρλεά'' τι σημαινει) αλλα οι απαντησαντες το πηραν επι προσωπικου διοτι αδυνατουν να δουν εστω και το μικρο μεριδιο ευθυνης που τους αναλογει!! Το οτι υποκυπτουν ακομα στο ''ποσο με αποδειξη και ποσο ανευ αυτης'' καταδικνυει οτι ακοαμ δεν εχουν καταλαβει το τι πρεπει κανουν!!! Αντι τα 100ε (με ΦΠΑ)
που επαιρναν για μια δουλεια να τα κανουν 80(παλι με ΦΠΑ), βοηθωντας ολους και προσελκυοντας περισσοτερους, επιμενουν στα 100ε της εποχης των παχιων αγελαδων και του φτηνου ΔΑΝΕΙΚΟΥ χρηματος του πολιτη (εορτοδανεια, διακοποδανεια, καρτες κ.λ.π.) προσπαθωντας μεσω της μη εισπραξης και καταβολης του ΦΠΑ και του φορου που τους αναλογει να κατεβουν στα 80 προς οφελος του πολιτη!!! Τελειως στραβη αντιληψη δεν νομιζεις???

Τελος, το ποσταρισμα μου ηθελε να δειξει οτι οπως εμεις κρινουμε τον οποιοδηποτε και του προσαπτουμε ευθυνες, εννιοτε καταχερωνοντας τον διοτι ετσι ΕΜΕΙΣ αποφασισαμε, ετσι και ο οποιοσδηποτε, που διαφωνει μαζι μας,εχει το δικαιωμα να μας κρινει και να μας καταχεριασει αφου ετσι ΑΥΤΟΣ αποφασισε!!!

Και για να κλεισω με ολους διοτι διαθεση για ενδοφορμικους τσακωμους δεν εχω καλο θα ηταν να διαβασετε το παρακατω.
Ισως ετσι γινει κατανοητο οτι η κινδυνολογια, η καταστροφολογια, η εκδικηση και δεν ξερω κι εγω τι άλλο ειναι εννοιες που κακο κανουν ¨η θα κανουν ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ θα πεινασουμε αν κατι παει στραβα κι ΕΜΕΙΣ και τα παιδια μας θα υποφερουμε αν η γραφομενη καταστροφολογια απο διαφορους εδω μεσα γινει πραγματικοτητα!!!
Αλλα ξεχασα εγω λεω ''λαλακιες''!!!!

Η μεταστροφή ενός «σκληρού» - TO BHMA
Γιώργο καλημέρα, τα πράγματα είναι απλά έχεις λάθος τρόπο σκέψης, το γεγονός ότι όλοι αυτοί έφαγαν έφαγαν και συνεχίζουν να τρώνε εις βάρος μας δεν τους δικαιολογεί να μην δέχονται την κριτική του αγανακτισμένου λαού που στην περίπτωση του πρώην Πρωθυπουργού ήταν με την μορφή προπηλακισμών, από νέους, όλοι ξέρουμε ότι το αίμα των νέων βράζει, εσύ αν πέρναγες από δίπλα του ίσως να του έλεγες ότι καλά έκανε και τα έφαγε γιατί κοίταξε το μέλλον των παιδιών, εγώ ίσως και να του έθετα κάποια ερωτήματα, ο νέος όμως που βλέπει ότι η ζωή του είναι στην " εντατική " και δεν ξέρει πότε και αν θα βγει τρώει σίδερα. Άλλωστε σίδερα έτρωγαν και οι νέοι του Πολυτεχνείου για να μπορείς εσύ και εγώ και όλοι να γράφουμε ελεύθερα τις σκέψεις μας αλλά ελπίζω να έχεις καταλάβει-διαπιστώσει ότι είναι και αυτοί μέσα στην παρέα που τρώνε. Οπότε θα σου έλεγα να ξυπνήσεις και να δεις την πραγματικότητα, το ίδιο το κράτος επιτρέπει στον ελεύθερο επαγγελματία να μην κόβει την απόδειξη γιατί αυτός είναι ο μεγαλύτερος απατεώνας, τα υπόλοιπα από κοντά στο Σοφικό

Υ.Γ: το άρθρο το είχα διαβάσει και με προβλημάτισε το γεγονός πόσο μαύρο χρήμα υπάρχει ακόμα, δεν μπορεί ο άλλος να είναι στο ταμείο ανεργίας να παίρνει 500,00€ και να μην έχει αλλάξει τίποτα στην ζωή του ?
Reply With Quote
Παλιό 27-01-2011, 10:59
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
η παρμοιωση κατανοητη, μονον που ο Σωκρατης απεδειχθη εκ των υστερων αθωος!!!!!

''Το 399 π.Χ. διατυπώθηκε (ποτε δεν απεδειχθει) εναντίον του κατηγορία για ασέβεια προς τους θεούς και για διαφθορά των νέων. Ο φιλόσοφος καταδικάστηκε, με βάση την κατηγορία, σε θάνατο. Ως σκοπιμότητα της κατηγορίας θεωρήθηκε η διδασκαλία του, η οποία επιδρούσε στους νέους, και με τον φιλελευθερισμό που τον διέκρινε, θεωρήθηκε ανατρεπτικός. Ουσιαστικό κίνητρο, όμως, υπήρξε η αντιζηλία του με σημαντικούς άνδρες της εποχής.''
πηγη: το ιδιο το δικο σου μια παραγραφο πιο πανω!

Σκεψουν αργοτερα η ιστορια να αποδειξει κατι τετοιο και για τους σημερινους πολιτικους!!!
Μην πεις αποκλειεται!!!!!

Σημ. Παρακολουθησε το 1821 στον σκαι, θα δεις οτι ολα ανατρεπονται!
Γιώργο αν όλοι σκέφτονταν σαν εσένα δεν θα είχε υπάρξει Γαλλική επανάσταση ούτε Μάης του '68
Reply With Quote
Παλιό 27-01-2011, 11:00
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS

Οπως συνήθως γίνεται με τα ποσταρίσματα στο τέλος αποπροσανατολιζόμαστε από το θέμα. Γιατί από την βιαιοπραγία επί ενός πρώην πολιτικού φθάσαμε στις αποδείξεις; Γιατί όλοι έχουν την φωλιά τους χεσμένη.
Ξαναθέτω το ερώτημα: Ποιός από σας θα πάρει τον νόμο στα χέρια του και θα αποδώσει δικαιοσύνη (θα ρίξει σφαλιάρες κατά την λαική ρήση).
Reply With Quote
Παλιό 27-01-2011, 11:05
gandreas Ο/Η gandreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Αμπελόκηποι
Μoto: 1200gs

Το ξαναλέω ότι μπορεί να μην είναι σωστή αντιμετώπιση ο ξυλοδαρμός αλλά όταν έχεις αγανακτήσει δεν ξέρεις πως θα αντιδράσεις.
Όλοι έχουμε τα όριά μας και ο Γιώργος (GeorgeP) φυσικά το ίδιο.
Γιώργο αναφέρομαι σε εσένα γιατί μου φαίνετε ότι πιστεύεις ότι όλα λύνονται με τον διάλογο.
Σωστό και σεβαστό και για να είμαι ειλικρινής και εγώ το ίδιο πιστεύω. Αλλά εσύ δεν έχεις έρθει ποτέ σε κατάσταση να θες να δείρεις κάποιον επειδή σου πείραξε το παιδί την γυναίκα, σε έκλυσε με την μηχανή όταν μιλούσε στο κινητό κ.τ.λ. ? από το να του εξηγήσεις απλά και ωραία με διάλογο πόσο μ………… είναι?
Δεν έχω έρθει σε τέτοια κατάσταση και δεν το θέλω αλλά αν κάποιος μου πειράξει το κοριτσάκι μου δεν ξέρω αν θα σταματήσω στο ξύλο.
Το πειράξει είναι σχετικό για τον καθένα σε αυτές τις δύσκολες μέρες και σκέψου πόσοι είναι αυτοί που δεν θα έχουν να ταΐσουν τα κοριτσάκια τους σε λίγο και θα νοιώθουν αδικημένοι και πειραγμένοι
Reply With Quote
Παλιό 27-01-2011, 11:15
tsompanis Ο/Η tsompanis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ioannina

αν κάποιος έχει να πει κάτι πάνω σε αυτό το θέμα, θα το διαβάσω.Σφηνόπ@#$ες σπαμ και βρισιέςφυτίλια που μόνο ένταση μπορούν να δημιουργήσουν κανονικά πρέπει να κόβονται με γιαταγάνι! και πραγματικά έχω την όρεξη να το βγάλω μερικές φορές

@georgep
έχω την εντύπωση πως η διαφορά ανάμεσα σε έναν οδοντίατρο και έναν πολιτικό είναι ότι τον πρώτο τον διαλέγεις.και αν κατα την γνώμη σου δεν είναι σωστός τον απορρίπτεις ή τον τρέχεις δικαστικά.τον δεύτερο και μας τον φόρτωσαν στην πλάτη και δεν μπορούμε να τον κυνηγήσουμε !!!!και μην αρχίσει τα "εμείς τον ψηφήσαμε" και τα σχετικά γιατί ξέρεις πολύ καλά πως δεν είναι έτσι
Reply With Quote
Παλιό 27-01-2011, 11:27
Senior Member

Απόσπασμα:
Γιώργο καλημέρα, τα πράγματα είναι απλά έχεις λάθος τρόπο σκέψης, το γεγονός ότι όλοι αυτοί έφαγαν έφαγαν και συνεχίζουν να τρώνε εις βάρος μας δεν τους δικαιολογεί να μην δέχονται την κριτική του αγανακτισμένου λαού που στην περίπτωση του πρώην Πρωθυπουργού ήταν με την μορφή προπηλακισμών, από νέους, όλοι ξέρουμε ότι το αίμα των νέων βράζει, εσύ αν πέρναγες από δίπλα του ίσως να του έλεγες ότι καλά έκανε και τα έφαγε γιατί κοίταξε το μέλλον των παιδιών, εγώ ίσως και να του έθετα κάποια ερωτήματα, ο νέος όμως που βλέπει ότι η ζωή του είναι στην " εντατική " και δεν ξέρει πότε και αν θα βγει τρώει σίδερα. Άλλωστε σίδερα έτρωγαν και οι νέοι του Πολυτεχνείου για να μπορείς εσύ και εγώ και όλοι να γράφουμε ελεύθερα τις σκέψεις μας αλλά ελπίζω να έχεις καταλάβει-διαπιστώσει ότι είναι και αυτοί μέσα στην παρέα που τρώνε. Οπότε θα σου έλεγα να ξυπνήσεις και να δεις την πραγματικότητα, το ίδιο το κράτος επιτρέπει στον ελεύθερο επαγγελματία να μην κόβει την απόδειξη γιατί αυτός είναι ο μεγαλύτερος απατεώνας, τα υπόλοιπα από κοντά στο Σοφικό

Υ.Γ: το άρθρο το είχα διαβάσει και με προβλημάτισε το γεγονός πόσο μαύρο χρήμα υπάρχει ακόμα, δεν μπορεί ο άλλος να είναι στο ταμείο ανεργίας να παίρνει 500,00€ και να μην έχει αλλάξει τίποτα στην ζωή του ?
καταρχην ο προπηλακισμος δεν ηταν απο ''νεους'' αλλα απο νεους αναρχικους, ξερεις αυτους που καινε την αθηνα καθε τοσο, οι οποιοι εκεινη την ωρα αφισσοκολουσαν το αντιεξουσιαστικο τους υλικο
Προπηλακίζοντας τον Σημίτη... - TO BHMA

Αν εχω λαθος τροπο σκεψης φιλε Σταυρο ασε με να τον εχω οπως εγω (και άλλοι) αφηνω εσας να εχετε λαθος τροπο σκεψης και αντιδρασης!!! Και δεν χειροδικω λεκτικα ¨η πρακτικα εναντιον κανενος!!!
Το ''λαθος'' ειανι τελειως υποκειμενικο οταν αφορα σκεψεις και τελειως αντικειμενικο οταν αφορα πραξεις διοτι εκει κρινεται, αν ειανι σωστο ¨η λαθος, εκ του αποτελεσματος!!
Συμβουλη μου ειναι να αφησουμε το αποτελεσμα να να ερθει και μετα κρινουμε δια της κυρηξης της επαναστασης!!
Οσο για τα σιδερα που ετρωγαν οι νεοι του πολυτεχνειου να σου υπενθυμισω οτι οι νεοι του πολυτεχνειου κυβερνουν απο τοτε μεχρι σημερα, απο Πρωθυπουργους μεχρι κλητηρες!!!!
Για μενα το εργο του πολυτεχνειου τελειωσε με την ελεεινη εισοδο του τανκ! Απο εκει και υστερα αρχισε το εργο των νεων του πολυτεχνειου το οποιο κρατουσε μεχρι χθες!!!!!!!
Οσο για τις αποδειξεις, ναι εχεις δικιο, το κρατος επετρεπε να γινεται οπως και το ιδιο το κρατος τωρα ''απαγορεψε'', ¨η τουλαχιστον προσπαθει σε αυτην την κατευθυνση, να συνεχισει να γινεται!!!
Κι επειδη το ''απαγορεψε'' εμεις οι βολεμενοι τοσα χρονια με την ''ανοχη'' του υπολογου σε αυτο κρατους δεν θελουμε τιποτε να αλλαξει!!!
Ομως η ζωη εχει δειξει οτι ολα εχουν αρχη και τελος, και αυτο το βολεμα για τα επομενα χρονια παει και τελειωσε!! Ως διαφαινεται τουλαχιστον!!!
Οταν το 2013, που ειναι η επομενη αναθεωρηση του συνταγματος, ολα αυτα που νομοθετουνται σημερα περασουν σαν υποχρεωσεις των επομενων νομοθετων θα δεις οτι οι ''βολεμενοι'' τοσα χρονια δεν θα ξερουν απο που να ξεφυγουν. Και βολεμενους εννοω ολους μας, πολιτες, πολιτικους, Δ.Υ. Ι.Υ. καταναλωτες, εμπορους, ελευθερους επαγγελματιες καθε ειδους κ.λ.π.
Ακομα, και το διαπιστωνω σε καθε νημα που αναφερεται στα σημερινα τεκταινομενα, δεν εχουμε καταλαβει τι συμβαινει! Το νοιωθουμε αλλα το ''γιατι'' αφορα άλλους και οχι εμας!!!!!! Πολυ βολικο!!!!

Σημ. κι εγω 500ε παιρνω απο το ταμειο ανεργιας και γιαυτο 99% δεν θα ερθω στο Σοφικο! τι λες, εχει αλλαξει κατι στην δικια μου την ζωη?
Και ομως δεν καταφευγω στην καταστροφολογια!!!!!!!!!!
Δεν καταφευγω στην αντιδικια!!!!
Δεν καταφευγω στο υβρεολογιο!!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης