|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Showa ESA Kaput!!! Welcome WP...
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
1) Το esa ανάβει και σε περίπτωση χαμηλής τάσης της μπαταρίας. Το πρώτο που βγάζει off ο εγκέφαλος σε αυτήν την περίπτωση και 2) Δυστυχώς σκάει και η μπροστινή ανάρτηση, μου έτυχε το καλοκαίρι πρίν από ταξίδι και αλλάχτηκε εντός εγγύησης Η μηχανή είναι του 2010 και ψάχνομαι κάθε πρωί για την πίσω, μείναν ακόμη 5 μήνες εγγύηση, άντε να δούμε. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
παλι "ματακιας" θα γινω.......
|
|
|||
|
|||
Το έχω ξαναγράψει και σε άλλο thread: Είναι παράδειγμα κακής καταναλωτικής μας συμπεριφοράς το θέμα της ESA.
Είναι προφανές ότι οι Γερμανοί έχουν βάλει παρακατιανό εξάρτημα στη μοτοσυκλέτα. Το ξέρουμε, το ξέρουν και το ξέρουμε ότι το ξέρουν. Θα έπρεπε να γίνει μαζική ανάκληση και να αντικαθίστανται ΟΛΕΣ οι αναρτήσεις SHOWA με WP. Δεν εκμεταλλευόμαστε τη δύναμη που έχουμε ως αγοραστές, καίγεται το σπίτι του γείτονα και αντί να το σβήσουμε, χαμογελούμε που δεν πήρε φωτιά το δικό μας(δλδ δεν δάκρυσε το δικό μας αμορτισέρ). Αντί να λάβουμε ατομικά και ομαδικά πρωτοβουλία, κολλάμε σε λάθος σημεία(π.χ. είναι άσχετος ο οδηγός γιατί δεν αλλάζει την προφόρτιση στο κεντρικό stand",ενώ αποδεδειγμένα αυτό δεν έχει καμία σχέση και άλλα τέτοια). Κάτοχος GS 08 με ESA 43000km δεν έχει βγάλει πρόβλημα ακόμα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτο που ειπα για το κεντρικο stand ξερω οτι δεν εχει καμια σχεση με τη βλαβη που παθαινει το αμορτισερ και χαλαει, απλα το ανεφερα επειδη οταν το πηρα η οδηγία του πωλητη στην αντιπροσωπία ηταν να αλλαζω mode παντα στο κεντρικο stand και δεν θα παθει τιποτα η αναρτηση... Και ετσι εκανα φυσικα παντα μιας και για καλο μου το ειπε ο ανθρωπος... Απλα επειδη απ'οσο ξερω διαβαζει στο forum ηθελα να το πω δημοσια....
σε ολα τα αλλα που λες +1200 |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
.,.,.,δεν εκμεταλευόμαστε την δύναμη που έχουμε σαν καταναλωτές.,., και την δύναμη ως φόρουμ..,. , πέρα απο τα ωραία και όμορφα δεν λέω συμπόσια που κάνουμε .,.,,. είδηκά με αυτό το θέμα των αναρτήσεων.,.,.,δεν έχουμε κάνει τίποτα.,.,., και μιλάω ως παθών .,,δεν την έχω αλλάξει ακόμη .,.,.,.,.τώρα έχω 70000χλμ αρχισε να χάνει λάδια η πίσω απο τα 40000χλμ.,., αλλα η μαμά είπε δυστηχώς εκτός εγγύησης.,.,.,.και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.,..,.,.., για να δούμε πόσες ακόμη αναρτήσεις θα βαρέσουν τίλτ.,.., σε ότι ομαδικό υπάρξει είμε παρόν.,.,.,.,., |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φίλε Skyhigh το post μου δεν αναφερόταν στο δικό σου post σε καμία περίπτωση. Εδώ χάλασε η κουκλάρα σου, λες να σου τη λέω και από πάνω; Έχει ειπωθεί παλαιότερα από τεχνικό αντιπροσωπείας ως δικαιολογία, για αυτό και το έθιξα το θέμα.(όπως άλλωστε άλλος φωστήρας αντιπροσωπείας είχε πει ότι o εγκέφαλος δεν υποστηρίζει WP αναρτήσεις, ενώ τώρα τις αλλάζουν εντός εγγύησης...) Να είσαι καλά ! Τυχερός είσαι που έσκασε τώρα! Καλά και όρθια χιλιόμετρα. Όσο για το παράδειγμα του συντοπίτη tatoopanther, είναι ντροπή! Αφού ξέρουν ότι έχουν ελαττωματικό προϊόν. Γιατί δεν του την αλλάζουν του ανθρώπου; Δεν θέλω ούτε επιστολές στην BMW Γερμανίας ή προσωπικές χάρες. Θέλω αυτά που δικαιούμαι και έχω πληρώσει. Πάντως φίλε tatoopanther, έχω πάρει απόφαση ότι αν χαλάσει η δικιά μου, θα προβώ σε WESA. Τις περνάει ένας τύπος στην Θεσσαλονίκη(επίσημος αντιπρόσωπος Ελλάδος). Τσέκαρε το κι αυτό πάντως. |
|
|||
|
|||
Eγω , παντως, επειδη το εχω ξαναπει σε Post του Δημητρη, νομιζω οτι πρεπει να κανουμε ενα γκρουπ και να απευθυνθουμε στον αντιπροσωπο
ΟΧΙ ως μεμονωμενες περιπτωσεις αλλα κατι σαν ΟΜΑΔΙΚΗ διαμαρτυρια... δε θεωρω τον ευατο μου τυχερο που δε χαλασε η αναρτηση ακομα, ουτε ατυχο οταν θα χαλασει... θεωρω τον ευατο μου υποψηφιο θυμα, αν μεχρι τοτε δε κανω τιποτα. |
|
|||
|
|||
Λοιπον καρντασια για να σας κρατω ενημερους εγινε σημερα η επισκευη αλλαχτηκε η αναρτηση με μια ολοκαινουρια..................SHOWA!!!!!!!!!!
"Ντεν μπανει Γουαϊτ Παουερ καρντια μου" στο μηχανακι σου με ειπε ο εξυπηρετικότατος κατα τα αλλα Ηλιας... Αλλα επειδη ειμαστε πολλοι με απορίες επι του ζητηματος περιμενω να μου απαντησουν στο e-mail με ολο το στόρυ που έφυγε Γερμανια στα κεντρικα της BMW.... Αναμείνατε στο ακουστικό σας για νεοτερα.... |
|
|||
|
|||
αναμένουμε.,..,.,
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
Tags |
esa, αναρτηση, βλαβη |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ABS KAPUT | capo | Τεχνικά θέματα διάφορα | 3 | 27-09-2010 10:36 |