|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πας για μαλλί και βγαίνεις κουρεμένος!!!
Τι να πώς ρε Γιώργο,πολύ γκαντεμιά
|
|
|||||
|
|||||
Απόσπασμα:
Μηχανικά όπως είδες δεν έχω τίποτα να δώσω.... πουλώντας τροχούς και πλαίσιο δεν νομίζω να πιάσει τίποτα .... Συμφωνώ 110% Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Τρίτον όπως λες με τα λεφτά της επισκευής θα αγόραζα άλλη μοτό, η οποία πάλι δεν θα ήξερα τι έχει ... προτιμώ να φτιάξω αυτή και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ότι είναι σωστή μοτο... Το δικαστικό θα το υποστώ αναπόφευκτα εφόσον ξεκίνησε Σε καμία περίπτωση δεν φταίει το forum... αλλά ναι από εδώ μέσα είναι... όπως είπα ποιό πάνω...δεν είναι και τόσο πολλά τα υπόλοιπα... |
|
|||
|
|||
την υγεια σου να χεις και ολα τ αλλα παιρνουν σε δευτερη μοιρα!
|
|
|||
|
|||
καλα ξεμπερδεματα.......
νομιζω οτι πρεπει να ψαξεις για αντικατασταση ολοκληρου του μοτερ,με καποιο μεταχειρισμενο.........εχει συμβει και με τον γιαννη απο το sollingen καλα κανεις και θελεις να την επισκευασεις,γιατι σαν ανταλλακτικα,δεν θα πιασεις τιποτα |
|
|||
|
|||
λυπαμαι κατα΄ ρχας για αυτο που σου ετυχε,τα εχουμε πει και απο κοντα,γιατι εισαι καλο παιδι αλλα λιγο αφελης,τωρα οσο αφορα την μηχανη ,επειδη εχω δει τα χαλια απο κοντα και εχωντας περασει και εγω πριν αρκετα χρονια απο αυτη τη φαση να σου ευχηθω καλο κουραγιο,τουλαχιστον θα κανεις καινουργιο το μοτερ,και θα σε βγαλει για αρκετα χρονια ακομα,δε συμφωνο με την αποψη αγορας αλλου,δεν ξερεις τι θα σου κατσει παλι,ξερω ειναι δυσκολες εποχες για τετοιες αναποδιες,ο μαστορας τουλαχιστον απο οσο ξερω εχει την καλη διαθεση να βοηθησει και αυτος οσο μπορει,οσο για τον προηγουμενο κατοχο ,τραβα τον οσο μπορεις ,και εγω μαρτυρας αν χρειαστει,και για οσους ειδαν φωτο ενα θα πω ,το νου σας σε αυτα που σας υποσχονται ολοι αυτοι οι "επιστημονες"μηχανικοι,εχουν κανει μεσα εκει αρκουδιες που θα σας σηκωθει η τριχα αν τα δειτε ζωντανα !!
|
|
|||
|
|||
Το Kein βγαίνει από το "kein motor" ή από το Κάιν και Άβελ?
|
|
|||
|
|||
Καλα ξεμπερδεματα....!!!
|
|
|||
|
|||
ΦΤΙΑΞΤΟ ΓΙΩΡΓΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΝΕ ΔΙΦΟΡΟΙ ΔΡΑΚΟΙ
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.....................ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΤΟ ΣΟΥ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΕΙΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ................ |
|
|||
|
|||
φτιαξε τη μοτο οσο και να στοιχησει και μην δωσεις στον απατεωνα φραγκο ετσι για το ####το!!
|
|
|||
|
|||
ευχαριστώ παιδες,τελικά είναι αξιοθαυμαστο το πόσο μπορεί να σε τονώσει και να σε ανακουφίσει το να πεις τον πόνο σου κ κάποιος απλά να σε ακούσει....
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Παναθηναική ονειρεμένη νύχτα...!!! | CPretenteriS | Αθλητισμός | 12 | 01-04-2011 09:51 |
Στο εξωτερικό καταλαβαίνεις τι σημαίνει Έλληνας! Υπερηφάνεια, αλλά και θλίψη για ... | ckalfas | Ελλάδα | 3 | 12-02-2011 00:15 |
Τα Άγια Θεοφάνεια - Xρόνια Πολλά !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 19 | 08-01-2010 19:38 |
Ένα ονειρεμένο πλωτό σπίτι | skippybi | Κόσμος | 8 | 02-10-2009 21:23 |
Ποτέ μην κρίνεις κάποιον από την εξωτερική του εμφάνιση! | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 31 | 03-06-2009 01:42 |