GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Τεχνικά θέματα διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 04-05-2010, 21:55
loulou1100gs Ο/Η loulou1100gs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-Κέντρο, πιό κέντρο δεν γίνεται...
Μoto: R1100GS-XRV 650 και NX650 Dominator-ΧRV 750 RD 07-XTZ 750 Super Tenere
Προεπιλογή Απάντηση: Αξιοπιστη η bmw τελικα?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yamdoc Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν τα πηρα και ελπιζω να μην το μετανιωσω!
Μην αγχώνεσαι άδικα.Μια χαρά είναι το θηρίο.Καθαρή βενζίνη και βουρ στους δρόμους.Μη κολλάς πουθενά. Πάντως, και σε κάθε περίπτωση,Κ.Τ.Μ. δεν είναι, θα σε φέρει πίσω
Reply With Quote
Παλιό 04-05-2010, 22:43
taksidiotis Ο/Η taksidiotis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ηρακλειο κρητης
Μoto: Af 750,steed 600

ολες οι εταιρειες φιλε μου εχουν καλες και κακες στιγμες,δυστυχως τις κακες τις πληρωνουμε ΠΑΝΤΑ εμεις.ακομα και με ζωες...
οσες φορες εχω παρει BMW δεν μου χει ζητησει τιποτα απολυτως.ΠΟΤΕ...
σε αλλους δεν βλεπω το ιδιο.εχω γνωστο απο δω ηρακλειωτη και τα λεμε συχνα,38 ετων ο ανθρωπος και την δουλευει καθημερινα και του χει βγαλει οτι προβλημα μπορεις να φανταστεις.απο τα χειρηστιρια στο τιμονι,μεχρι διαφορικο,μην τα γραψω κι ολα γιατι η κατασταση του ηταν ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ απλα...εχει πληρωσει δευτερη μηχανη απο τις ζημιες,απλο GS 2006 μοντελο.
εχω και γνωστο με tdm 900 που επισης ειχε πολλα προβληματικα ενα εκ των οποιων,εκοψε το πισω ψαλιδι μαζι με την αναρτηση και κατεληξε μεσα σε χωραφι,ευτυχως γι αυτον μονο με ενα σπασμενο ποδι και μωλωπες.το εγινε εκει δεν το φανταζεσαι βεβαια...
ολες οι εταιρειες εχουν τις λαθος παρτιδες κατα την γνωμη μου...
καλο και χρυσο το tdm που ειχες ομως σαφως και δε το συγκρινω με την βασιλισσα που πηρες.
ασε που ειχα και tdm 850-900 κι απο το 900 δεν ειχα καθολου καλη αποψη...
Reply With Quote
Παλιό 05-05-2010, 13:29
morfeas Ο/Η morfeas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Π.Φάληρο-Ηλιούπολη
Μoto: R1200 GS ADV

Καλημέρα και από εμένα,

7 χρόνια καβάλα σε ένα vstrom δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα, ήταν τέρας αξιοπιστίας το 1000αρι...βέβαια αν κάνεις μια βόλτα σε γειτονικό φόρουμ Vstromαδων θα δείς ότι το πιο καλοπουλημένο μηχανάκι στην Ελλάδα αντμετωπίζει προβληματάκια....και ότι πολλά 1000αρια σαν το δικό μου ταλαιπώρησαν αναβάτες.
Η αλήθεια είναι πως με τον ελέφαντα έχω αντιμετωπίσει κάποια "προβλήματα-απορίες" τα οποία θεωρώ πως δεν θα έπρεπε να υπάρχουν αλλά απο την στιγμή που βρήκα λύση (με βοήθησε πολύ ο συγκεκριμένος ιστοτόπος, θανκς παιδες) το ξεπέρασα, τουλάχιστον για την ώρα....
το βασικότερο.....φρόντιζε την και δεν νομίζω πως θα σε "αφήσει" ποτέ...

καλούς δρόμους....
Reply With Quote
Παλιό 06-05-2010, 02:54
lostre7 Ο/Η lostre7 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: piraeus

Ας αρχισει λοιπον το ποσταρισμα, λοιπον εχουμε και λεμε gs 1200 2007' με 21000 χλμ. 0 βλαβες!!!! τα σερβις παντα στην ωρα τους και καθημερινη χρηση!!

Να συμπληρωσω οτι ειχα gsxr 600 2004 το οποιο αγορασα καινουριο με ολα τα σερβις σε suzuki ,πριν το bmw και λογω τρελας εσπασα 2 μοτερ σε ενα μηνα μεσα, ζημεια 3000 ευρω με μεταχειρισμενα μοτερ!!!

Last edited by lostre7; 06-05-2010 at 02:59.
Reply With Quote
Παλιό 06-05-2010, 12:07
vassilis riz Ο/Η vassilis riz βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: athens
Μoto: gs 1200 08

να συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες ότι κάθε εταιρία έχει και καλές και κακές στιγμές, να κοιτάμε όμως και τα βασικά, σέρβις στην ώρα του κλπ, ο,τι αφήσεις θα σε αφήσει πχ:

- είχα 2 c50 honda, επειδή είχαν τη φήμη σκυλιών, τα έκαψα και τα δύο - δεν έφταιγαν τα μηχανάκια βέβαια

και πάμε στις εκπλήξεις - Ιταλία μεριά cagiva

- w12 350 μετά από 16 (δέκαεξι) χρόνια το βλέπω παρκαρισμένο σχεδόν καθημερινά (άρα κινείται) στη Σταδίου, χωρίς restoring σίγουρα
- canyon 600 δύο χρόνια - κανένα πρόβλημα
- w750 elefant οκτώ χρόνια - 85000 χλμ - κανένα πρόβλημα

- ktm 950 adv. 2.5 χρόνια - κανένα πρόβλημα

- yamaha dt 200 τέσσερα χρόνια - 70000 χλμ - κανένα πρόβλημα, ούτε καν ελατήρια γιατί είχε ανοιχτεί λίγο η τρόμπα λαδιού, ο επόμενος ιδιοκτήτης άρχισε το γαργάλημα και σε ένα χρόνο το μοτέρ παρέδωσε

άρα συντήρηση στην ώρα τους και όλα καλά , θα ζήσεις και εσύ και η κούκλα σου ζωή χαρισάμενη

υγ
δεν ξέρω να αλλάζω ούτε λάδια
η δουλειά μου είναι πωλήσεις, οπότε το 95% των χιλιομέτρων είναι στην κίνηση χειμώνα καλοκαίρι
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης