|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Θα έρθετε??
Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας όταν αποφάσισα να πάω και να παρακολουθήσω τα μότο καλεστεια στην Καρδίτσα δεν περίμενα να δω αυτά που τελικά είδα περίμενα ότι θα δω δυο τρία μηχανάκια και ότι θα πήγαινα για κανένα τσιπουρακι με τα παιδιά δηλαδή καλεστεια στα γρήγορα και η υπόλοιπη βραδιά παρέα με τους φίλους ... όμως λογάριαζα χωρίς τον ξενοδόχο που λέμε γιατί η εκδήλωση ήταν πολύ πιο πάνω από αναμενόμενα και δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από ανάλογες εκδηλώσεις τω άλλων μεγάλων πόλεων να μην σας κουράζω όμως δείτε παρακάτω τι εννοώ!! [IMG]
η παρέα του GS FORUM επειδή όλοι σχεδόν είναι νέα μέλη ας σας τους συστήσω από αριστερά είναι η Έλενα με το Δημήτρη το νέο μας ζευγάρι ο θρυλικός ARGI επόμενος ο Θανάσης η αλλιώς coyote και τελευταίος ο Βασίλης η αλλιώς bily bo ! [/IMG] |
|
|||
|
|||
[/IMG] |
|
|||
|
|||
[/IMG] |
|
|||
|
|||
[/IMG] |
|
|||
|
|||
[/IMG] |
|
|||
|
|||
[/IMG] |
|
|||
|
|||
υπήρχαν απ όλα μέχρι ιδιοκατασκευές μίνι ντραγκστερ δηλαδή [/IMG] |
|
|||
|
|||
όταν τα φώτα έπεσαν..... έπεσαν και τελικές υπογραφές σήμα κατατεθέν των καλεστειων και σημείο λήξης αυτής της εκδήλωσης ! και οι μεγαλοκυριες έμειναν εκεί απαρηγόρητες στα μισοσβησμένα φώτα ! κοιτάζοντας το νέο νικητή ! [/IMG] |
|
|||
|
|||
** Φωτογραφίες από κρασοκατανύξεις, δεν έχει ο Φωτάκης! Οταν πολλά τα κοψίδια και δεν προλάβαινε να ασχοληθεί με λεπτομέρειες... Το παραπάνω εργαλείο του Βασίλη (γνωστός & πελάτης μου),
έχει πάρει δύο διακρίσεις σε Παννελήνια Καλλιστεία! 2011 & 2012 δεύτερη ομορφότερη μηχανή Harley Παννεληνίως!!! |
|
|||
|
|||
Εχω αδυματίσει ο μπαγασούλης!!! |
|
|