|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ολοσωμη εξατμιση ΝΙΝΟ R1200GS
Απόσπασμα:
Αυτο που τον ρωταω πριν 13 μηνες ειναι εαν ειναι bolt on και απανταει ΝΑΙ......Ε δεν ειναι λοιπον εχει αλλα φαλτσα ο λαιμος. Με λιγα λογια αυτο που μου γραφει δεν παιζει και για να δεις τι λεω δες τις φωτο και θα καταλαβεις Last edited by nanoshophellas; 21-12-2013 at 22:07. |
|
|||
|
|||
Κατι εχει γινει στους λαιμους τότε.
Ετσι οπως ειναι το τελείωμα δε μπαινει ούτε το τελικό που υποτίθεται οτι ηταν σετ. Πάντως φτιάχνεται. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 |
|
|||
|
|||
Παιδιά οι λαιμοί δώθηκαν από εμένα στον Ηλια όπως ακριβώς τους πήρα, και βέβαια με την διαβεβαίωση ότι μπαίνουν στο μαμά τελικό που είχα τότε.Από πλευράς διαμέτρου μπαινουν σίγουρα, τους έβαλα εγώ δοκιμάζοντας πριν τους δώσω, οπτικά κατάλάβα ότι κάνουν με την θέση του τελικού, λάθος όπως βλέπω! Ηλία εννοείται ότι μου τους γυρνάς πίσω και παίρνεις τα χρήματά σου!ΣΥΓΝΩΜΗ για την ταλαιπωρία!
Αλκινοε αν θες εξηγείς λίγο πως φτιάχνεται;είναι δύσκολο; |
|
|||
|
|||
Οχι δεν είναι δυσκολο.
Κοψιμο μετρημα κολλημα. Για εμενα ειναι μια δουλεια που την κανω συχνά. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 |
|
|||
|
|||
Χρηστο τους λαιμους θα τους βαλω,δεν φταις εσυ σε κατι γιατι απο την αρχη λες οτι δεν τους εχεις βαλει.....Εαν δεις οι παραθεσεις που κανω δεν αφορουν εσενα. Αφορουν τον αρχικο πωλητη που λεει και σε μενα και σε εσενα οτι ειναι bolt on. Πολυ απλα δεν ειναι. Και ξεθαψα το δικο του θεμα για να δωσει μια απαντηση...... Η αινια bolt on σε αυτα τα πραγματα ειναι μονο μια.
Sent from my G505 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Καλημερα σε ολους! Μετα απο 1,5 ωρα δουλεια οι λαιμοι κουμπωσαν κανοντας μετατρωπη στο μαμα τελικο...... Για την ιστορια εκοψα ολο το κοματι του τελικου και εβαλα νεο που το γυρισα 46 μοιρες για να κατσει και μετα εφτιαξα βασεις για να κατσει η μαμα θερμοασπιδα. Δεν ξερω γιατι μηχανακι ηταν η κατασκευη αλλα ΔΕΝ ηταν bolt on
|
|||
|
|||
Και οι foto με τους λαιμους πανω στην μηχανη
|
|||
|
|||
Καλορίζικοι οι νέοι λαιμοί
|
|
|||
|
|||
Γιατι πείραξες το τελικο κ οχι τους λαιμους?
Οταν χρειαστεί να βαλεις παλι τους εργοστασιακους (πχ για κτεο ( θα ψάχνεις για εργοστασιακο τελικό? Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 |
|
|||
|
|||
Τους πουλεισα τους μαμα Αλκινοε. Και στο κτεο στη Ελλαδα περνανε τα παντα
|
|