|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πάει το μηχανάκι…
|
|
|||
|
|||
Οταν το τελευταιο διαστημα διαβαζουμε για βλαβες σε GS πως να μην μας πιανει η μιζερια?
Συμφουρμιτες μοτοσυκλετιστες ειναι οι παθοντες, εχουμε μια αλληλεγγυη...πως να το κανουμε!!!! |
|
|||
|
|||
Χάλασε και η δικιά σου GS????
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα kbs μνήμης στον server τα καταναλωνουμε για να εξυμνουμε την βλακεια της BMW και σε καμια περιπτωση την οδηγικη βλακεια κανενος!! Διοτι η οδηγικη βλακεια φερνει πτωσεις δεν φερνει βλαβες!!! Εκτος κι αν εννοουσες την βλακεια ''κακης συντηρησης''!!! Το να αγοραζω GS1200 σημερα οντας πιστευων τα λογια περι αξιοπιστιας και ''unstoppable'' της μαμα εταιρειας μου θυμιζει την εποχη του 1999 που πιστεψαμε τα περι 6000 μοναδων και τρεξαμε ολοι να γινουμε πλουσιοι.....αλλα φαγαμε τα μουτρα μας!!! Οχι ΟΛΟΙ βεβαια αλλα οι περισσοτεροι! Οπως ουτε ΟΛΟΙ οι κατεχοντες GS1200 αλλα καποιοι αρκετοι πληρωνουν ακριβα τα κουφια λογια της μαμας εταιρειας!!! Συμπτωσεις.......... |
|
|||
|
|||
Χα,Χα!!!!!!
Τα δικα μου μηχανακια δεν χαλαγανε ποτε διοτι ολα ηταν γιαπωνεζικα! Το λαθος το εκανα μια φορα αγοραζοντας GS και σου υποσχομαι να μην το ξανακανω!! Εκτος κι αν με την ελευση του υδροψυκτου αποδειχτουν πιο αξιοπιστα απο τα Γιαπωνεζικα!!! Α, κι ας μην προσφερουν αυτα τα τιποτενια, υποδυεστερα και μπλιαχ γιαπωνεζικα την """"""οδηγικη απολαυση"""""" της GS, διοτι παντα θα υπαρχει ενα να προσφερει την βοηθεια του σε μια '''''οδηγικα απολαυσιμη'''' GS που εχει μεινει στην ακρη του δρομου!!! |
|
|||
|
|||
Εγγύηση δεν παίζει η <παράταση> γιατι τα λεφτά ειναι πολλά??
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γράφεις κάτι αστεία μερικές φορές , μα κάτι αστεία |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Άλλαξες τα φώτα σε ένα, άλλο δε σε παίρνει! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στο πρωτο σκελος εχεις λαθος, δεν του τα άλλαξα εγω...εκεινο μου τα αλλαξε!! Στο δευτερο σκελος εχεις δικιο αλλη (GS) δεν με παιρνει να παρω!!! |
|
|||||||||||
|
|||||||||||
Απόσπασμα:
Γιατί ρε παιδιά μονάδα ABS? Δεν είπα πουθενά ότι δεν λειτουργεί το ABS, ίσα – ίσα. Το δοκίμασα και λειτουργεί μια χαρά. Κάτι άλλο θα είναι… Απόσπασμα:
Μακάρι να παίξει κάτι τέτοιο. Απόσπασμα:
Τέτοια σχόλια… μάλιστα. Μου φτιάχνουν την μέρα. Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Γεια σου ρε Νάπο. Σε ευχαριστώ και για την επισήμανση του κοντέρ. Απόσπασμα:
Βρε καλως τον… Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Και πού να τα ξέρω να τα κάνω όλα αυτά εγώ kardia mou… Απόσπασμα:
Είναι λίγο παλιό… του ’05. Πολύ θα ήθελα να είναι κάτι του παλιού στυλ, που το φυσάγαμε με πεπιεσμένο αέρα – έφευγε το σκουπιδάκι και όλα καλά. Σήμερα όλη μέρα, δεν έκανε τίποτα. Θα δείξει. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι θέλει να πει ο ποιητής όταν βγάζει ένδειξη DWALO? | vaskoukou | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 12-03-2011 21:14 |
Όποιος νομίζει ότι έχει κότσια ας δει αυτό.... | frits | Διάφορα | 31 | 07-12-2010 19:09 |
Το χασισάκι… κερδίζει εκλογές | MARK | Κόσμος | 11 | 06-11-2010 09:38 |
Μπορει να μην ειναι μελος , μπορει να μην τον ξερουμε , αλλα αξιζει συγχαρητηρια!! | sansiro.sugata | Ταξίδια στο εξωτερικό | 18 | 12-04-2010 23:41 |
Ένα κλιπάκι…όλη η Ελλάδα!!!!!!! | georgekostas | Διάφορα | 9 | 28-11-2009 13:58 |