|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: [ΚΡΗΤΗ] Σουβλάκια στη Λατσίδα...
Παιδιά
Την πατήσαμε ρώτησα την πεθερά μου και μου είπε ότι Κυριακή μεσημέρι κλειστά τα σουβλάκια Δεν πειράζει όμως έχει πολλά κουτουκομάγαζα στην διαδρομή κάτι θα βρούμε να φάμε . Διαφορετικά να πάρουμε το φαΐ σε ταπεράκι και να κάνουμε πικ νικ σε κανένα τράφο. |
|
|||
|
|||
Λεβέντες, λέτε να είναι νωρίς 9:30; Μήπως να το μεταφέραμε 1 ώρα μπροστά; Καφές δηλαδή στις 10:00 και αναχώρηση στις 10:30. Τι λέτε;
|
|
|||
|
|||
οκ to κλεινουμε για τις 10,00
Last edited by TAKIS04; 12-03-2011 at 12:09. |
|
|||
|
|||
Για μένα είναι αργά 10-10,30 καλά να περάσετε...
|
|
|||
|
|||
Καλά να περάσετε
.... |
|
|||
|
|||
ΔΗΛΑΔΗ ΝΙΚΟΛΑ ΤΟ 9 ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ 10 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
φυσικά και εγώ θα χάσω (όχι τα σουβλάκια πάντως) |
|
|||
|
|||
Φοβαμαι οτι ουτε εγω θα τα καταφερω τελικα να ερθω. Οικογενειακες υποχρεωσεις... Καλα να περασετε! Η μερα θα ειναι λαμπρη!!!
|
|
|||
|
|||
Εμεις λοιπόν πήγαμε και περάσαμε καταπληκτικά 15 μηχανάκια 19 αναβάτες και ιδου τα αποδεικτικα στοιχεία.Πιθανόν οι φωτο να εχουν μπει με αναποδη σειρα
|
|
|||
|
|||
Τελικά μπήκαν με αναποδη σειρά Τέλος πάντων
Πάλι καλά να οδηγάς με το ένα χέρι και με το άλλο να βγάζεις φώτο υπάρχουν αρκετές ακόμα Να και ένα βιντεάκι http://img856.imageshack.us/i/ff0.mp4/ Last edited by Eftixis; 13-03-2011 at 22:07. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΚΡΗΤΗ 5 με 28 Αυγούστου | MARK | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 69 | 09-08-2010 15:04 |
ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΚΡΗΤΗ (ΣΗΤΕΙΑ) | FANISGS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 25 | 14-02-2010 22:47 |
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ? | FANISGS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 24-01-2010 11:45 |
ΚΡΗΤΗ - ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ | EOD-K9 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 19 | 04-04-2009 21:14 |