|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ... iΡhone ... tips 'n tricks & συμβουλές (όλα ευπρόσδε
Μια πολύ καλή εφαρμογή για φωτό με κόστος 1,59€ που κατεβασα χθες είναι η DMD.
Σου δίνει τη δυνάτότητα για πανοραμικές φωτό 360μοιρών... |
|
|||
|
|||
Επειδή μερικοί ψάχνουν Bluetooth για το iPhone παραθέτω δύο από τα πιο αξιόλογα κατά την γνώμη μου.
Το νέο και μοντέρνο .... http://www.plantronics.com/us/product/backbeat-go Το κλασικά επαγγελματικό με μεγάλη αξιοπιστία .... http://www.plantronics.com/us/product/discovery-975 Sent from my iPhone using Tapatalk Peterv |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Όσοι θέλετε να βλέπετε ταινίες ή να γράψετε κάτι στο ιphone και νομίζετε ότι τα γράμματα είναι μικρά (ή έχετε πρεσβυωπία σαν εμένα) τότε η κατάλληλη συσκευή είναι :εδώ
|
|
|||
|
|||
Τώρα που ξεκινάνε οι διακοπές πώς θα προετοιμαστείτε εσείς και το iphone σας ανάλογα ;
Μερικές έξυπνες λύσεις για να κάνετε άνετα διακοπές με το iphone σας |
|
|||
|
|||
Αν και δεν είμαι fun στα bluetooth τελικά αναγκάστηκα και αγόρασα λόγω χρήσης στο αυτοκίνητο.
Εντελώς τυχαία έπεσε στα χέρια μου αυτό : εδώ Το βρήκα πολύ καλό απλό με ένδειξη στο iphone για την μπαταρία του, μεταδίδει την μουσική από το iphone ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΑ !!!! και δίνει φωνητικές οδηγίες για οτιδήποτε του συμβαίνει.... Ασε που σε θέμα εμφάνισης μοιάζει πολύ με το iphone 4/4s ιδιαίτερα το κουμπί του είναι ίδιο !!!!!! Μοιάζει να γεννήθηκε για το iphone !!!!! Στα μείον η τιμή του στα 54 € και o όχι τόσο ποιοτικός ήχος σε ανοικτούς χώρους...... |
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Εγώ διάλεξα ... αυτό !!! .
|
|||
|
|||
Υπάρχει δυνατότητα αυτόματης απάντησης κλήσης μέσω bluetooth ή hands free στο iphone 4s.Ή αγοράζουμε πρόγραμμα και ποιο?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στα ποιο καινούργια bluetooth έχει απάντηση με φωνητική εντολή σε μιά κλήση. Θα πρέπει να το ψάξεις στις δυνατότητες του bluetoth που θέλεις να πάρεις. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα προγράμματος του iphone..... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δεκέμβρη στη Ρωσία (Санкт-Петербу́рг) | gemara | Εξορμήσεις χωρίς μοτό | 51 | 23-05-2012 12:11 |
Tricks για R1200GS/ 1ο. | Arkas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 23-04-2012 19:08 |
Ηράκλειο Ο Καφές μας Τετάρτη 14 Δεκέμβρη 2011 | Eftixis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 32 | 14-12-2011 21:07 |
Πόσα παίρνουν ο προεδρος και ο δ.νων σύμβουλος του ΟΠΑΠ; | xurxes | Αθλητισμός | 19 | 22-03-2010 19:47 |
Tips για εκδρoμες με mega on-off!!!!!!!!!!! | riko46 | Χρήσιμα | 15 | 10-04-2009 12:17 |