|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ερώτηση: GPS τηλέφωνο
Απόσπασμα:
Φίλε μου ο <<Lion Hart>>εχει ενημερωθει με pm απο εμένα |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
όπως λένε και οι παραπάνω σου συστήνω ανεπιφύλακτα να βρείς και να πάρεις HTC HD2 ...θα με θυμηθείς.... Το έχω κ γω και το χρησιμοποιώ 2 χρόνια τώρα απροβλημάτιστα. Και που δεν μ εχει πάει.....εντός κ εκτός Ελλάδος!!! Ασε δε που μπορείς να του βάλεις ότι θες απο GPS...GARMIN, DESTINATOR, IGO, SYGIC MOBILE, NAVIGON, PRIMO....τι άλλο θες??? για οποιαδήποτε βοήθεια στείλε μου pm. |
|
|||
|
|||
Υπόψη ότι το HD2 ανεπίσημα θα το κάνεις 6.5.3 και αν θες... Windows Phone 7 ή... ... ...Android. :P
|
|
|||
|
|||
sony ericsson XPERIA Arc
οθονη BRAVIA 4,2 με iGO 8 και καθαρισες!! |
|
|||
|
|||
έχω πάρει προσφατα απο makro ένα samsung omnia lite λιγότερο από 100 € δεν είναι το πιο γρήγορο που υπάρχει αλλα εχει windows mobile 6.5 και μπορείς να βάλεις ένα κάρο προγράμματα και έχει αυτόνομο gps.Από gps έχω φορτώσει destinator igo8 kai ndrive και δουλεύουν αψογα
|
|
|||
|
|||
Μακριά από Sony Ericsson.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ο μόνος τρόπος για εύκολη με ακρίβεια, φθηνή και πάνω απ'όλα δωρεάν για Ελλάδα και όλον τον κόσμο πλοήγηση, είναι ένα κινητό Nokia που να δέχεται OVI Maps Nokia.
Αν το συνδυάσεις και με Wind συμβόλαιο τότε έχεις απόλυτα δωρεάν πλοήγηση. Και δεν χρειάζεσαι καν ακριβό τηλέφωνο. Ενα παλιότερο Ε71 κάνει τέλεια. |
|
|