|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καλωσόρισμα!
Ε, μην μου πεις και συ τώρα πως δεν ξέρεις!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το περίεργο θα ήταν να ΜΗΝ ήσουν ανάποδος!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το "σκεπτικό" είμαστε εμείς και εμείς με το σκεπτικό μας κάνουμε τη ζωή μας όσο ωραία θέλουμε!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στο κατω-κατω και χωρις να θελω να σπειρω ζηζανια νομιζω οτι δεν ειναι σωστο να εξωβελισθουν οι ''πολιτικαντηδες'' του φορουμ σε ενα υπο-φορουμ του μαμα-φορουμ σαν κατι το παρεισακτο........ Νομιζω οτι η ιση μεταχειριση ολων ειναι εκ των ουκ ανευ...... ...και πιστευω επισης οτι το να υπαρχει μια γραμμη με την φραση υπαρχουν ''νεα μηνυματα'' στην υποενοτητα ταδε δεν βλαπτει.......¨η να φαινεται η υποενοτητα στα ''νεα μηνυματα'' ¨η/και τις ''νεες δημοσιευσεις'' ωστε μπαινοντας με τον τροπο που μπαινει ο fishfinder να ξερουμε οτι κατι νεο υπαρχει εκει.........ακομα και σε τρειλερ στην κορυφη της σελιδας καλα θα ηταν...... |
|
|||
|
|||
ξερω αλλα δεν θελω να ξερω!!
Θεωρω σιγουρο οτι οι αντμιν οταν εφτιαξαν αυτο το υποφορουμ δεν το ειδαν απο την οπτικη γωνια που το βλεπω εγω δλδ εκεινη του ''παρεισακτου'', του ''απομονωμενου'' και ''ξενου''......απλα δεν το σκεφτηκαν ετσι,σαν κι εμενα δλδ, επρεπε να λυσουν το θεμα των πολιτικων νηματων και δεν πηγε το μυαλο τους σε σκεψεις σαν την δικη μου......... πραγμα που το θεωρω σιγουρο. |
|
|||
|
|||
Χαχαχαχα βγάλε τη σκούφια σου και βαρα με!
Sent from my LG-E610v using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Sent from my LG-E610v using Tapatalk |
|
|||
|
|||
ΟΚ, δικιο......
|
|
|||
|
|||
¨¨Ολοι μαζί και οι ψωριάρηδες χώριᨨ
Αντε να δούμε... |
|
|||
|
|||
Μην το βλέπεις έτσι, καθόλου ψωριαρηδες και σίγουρα όχι χωριά. Μια χαρά φαίνεται η ενότητα στην αρχική σελίδα.
Η ζωή γενικά είναι ένα σύνολο παραχωρήσεων και μικρών ή μεγάλων συμβιβασμών. Αν μπορούμε να βρίσκουμε ψήγματα ευχαρίστησης, ικανοποίησης κι ευτυχίας ας τα δεχόμαστε. Sent from my LG-E610v using Tapatalk |
|
|