|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BMW R1200GS Rallye 2012
Μια μπούρδα και μισή.
Κρατάω τις άσπρες χούφτες, το μαύρο κινητήρα (τα καπάκια κεφαλής βάφονται) και την ασπρόμαυρη σέλα. Αν είχε μαύρο υποπλαίσιο, μαύρο καπάκι ουράς, μαύρο ψαλίδι και μαύρη σχάρα, Θα έσπαγα τον κουμπαρά. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και εμενα με χαλαει ο κοκκινος σκελετος μου θυμιζει honda xlm 600 87 βεβαια αυτο ειχε κοκκινο κινητηρα αλλα αυτο μου ηρθε στο μυαλο μολις το ειδα αχχχχχ δεν εκανε παραθεση τις φωτο απτην εκθεση Last edited by jtnakos; 10-11-2011 at 22:53. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
να σας πω οτι σημερα το ειδα στην motion στον αγιο στεφανο,
απο τις φωτο και εμενα μου φαινοταν απλα αηδια, αλλα απο κοντα το μηχανακι ειναι φοβερα ομορφο, η σελλα ειναι ολα τα λεφτα μαυρη με ασπρο που ψιλογκριζαρει με κοκκινη διπλη ραφη, και επισης οι χουφτες που το πανω μερος ειναι παλι ασπρο που ψιλογκριζαρει, το μονο κακο ειναι οτι τα φλας ειναι απλα με ασπρο κρυσταλλο και δεν εχει τα led, |
|
|||
|
|||
ωραια πραγματα!!
|
|
|||
|
|||
Όμορφο είναι μπορώ να πώ!!!!
Περισσότερο μου φαίνεται παράξενο το ζαντικό σε χρώμα αλουμινίου παρά το κόκκινο υποπλαίσιο!Και το ψαλίδι νομίζω θα μπορούσε να ήταν τελείως μαύρο!Ο Παναγιωτόπουλος έχει φέρει στη βιτρίνα του μηχανάκι! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θές να σου πουλησω το δικο μου;;; Ακριβώς έτσι το έχω!!! |
|
|||
|
|||
Τι ακριβώς δεν σας αρέσει απο το κόκκινο πλαίσιο κ τα μπλε κόκκινα γραφικά;;;
Τα ασήμι, μαύρα, μπλε, κόκκινα κοινά GS είναι πιο όμορφα;;; Προσοχή, δε λέω ότι είναι άσχημα απλα επισημάνω πως το αντίσυμβατικό κ ασυνήθιστο δεν είναι απαραίτητα άσχημο. Γνώμη μου είναι πως είναι εξαιρετικά ενδιαφέρων για εργοστασιακο GS κ παρα πολυ όμορφο κ πιστεύω πως μπορει να γίνει ακόμα πιο ελκυστικό με ελάχιστες επεμβάσεις. |
|
|||
|
|||
Δεν είναι άσχημο,έχω δει και χειρότερα,όπως από 2 κατόχους πού τα χουν βάψει κόκκινο ασημί,ειδικά το ένα πού είναι κι εδώ όποτε το βλέπω γελάω μόνος μου.
Απλά δεν νομίζω ότι αξίζει πλέον να δώσει κάποιος λεφτά για ένα μοντέλο πού πλέον βρίσκεται στα τελευταία του,7 μήνες και μετά,new gs.οπότε αξίζει?όχι κατά την γνώμη μου. send from my Samsung GS-III white beast |
|
|||
|
|||
Ανέβασε φωτό για πρώτη γνωριμία και πάω να φέρω τον κουμπαρά.....
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΟΡΙΣΤΕ Η ΝΕΑ ΤΡΕΛΛΑ ΜΑΣ R1200GS ADV 2012 | AKIS_21 | Νέα μοντέλα BMW | 85 | 30-11-2011 10:26 |
ΔΙΠΛΗ ΦΟΡΟΑΦΑΙΜΑΞΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2012 | MARK | Επικαιρότητα | 3 | 15-10-2011 09:10 |
2012! | Arkas | Κινηματογράφος | 2 | 05-03-2010 08:07 |
2012 | georgekostas | Κινηματογράφος | 6 | 23-06-2009 14:36 |