|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Άδεια κυκλοφορίας σε απλό χαρτί
Ναι ρε παιδια, οποιος γνωριζει κατι παραπανω ας μας βοηθησει σε αυτο. Πρεπει να παμε απο τη Νομαρχια/Διευθ. Μεταφορων ή γινεται και μεσω ΚΕΠ? Αν ξερει κανενας η αν το εχει κανει ας μας ριξει τα φωτα του παρακαλω.....Εχουμε απο περυσι αυτο το παλιοχαρτο και τρεμει η ψυχη μας μη γινουνε τα γραμματακια πανω του αορατα....
|
|
|||
|
|||
Τώρα πια υπαρχει πράσινο χαρτί για τις αδειες. Κι εγω χαρτι απλό είχα και την περασμένη εβδομάδα πήγα στη μεσογείων και σε 10 λεπτά μου έδωσαν καινούργια κανονικη. (και δεν είμαι και omorfantras σαν τον Αλέξανδρο )
|
|
|||
|
|||
πρεπει να παμε στην περιοχη όπου βγάλαμε την άδεια η οπουδήποτε;;;;γίνετε κ στο ΚΕΠ;;
Sent from Me using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Και στο ΚΕΠ αλλά με καθυστέρηση
|
|
|||
|
|||
Έτσι για την ιστορία , εμένα φέτος για να μπώ Σερβία μου γκρινιάξανε οι Σέρβοι που δεν είχα την άδεια στο πράσινο χαρτί! Ήξεραν κιόλας πώς αυτό που τους έδωσα ήταν αντίγραφο και επέμεναν για το κανονικό! Έφαγα λίγη ώρα μέχρι να τους εξηγήσω γιατί είχα μαζί μόνο ένα παλιόχαρτο!
Δεν σας κρύβω ότι ντράπηκα λίγο! Βέβαια μάλλον απλά έτυχε να ταλαιπωρηθώ! νομίζω πώς αυτό δεν συμβαίνει συχνά στους "εμπορικούς" - πολυσύχναστους συνοριακούς σταθμούς μιας και εγώ πέρασα από τη βορειοδυτικη Βουλγαρία πρός Σερβία μετά το Vidin. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τρία χρόνια φυλάκιση σε επιχειρηματία για οφειλές στο Δημόσιο | GeorgeP | Επικαιρότητα | 21 | 24-11-2011 19:56 |
Εκπληκτική απάντηση Έλληνα σε Γερμανό που έστειλε ειρωνική επιστο | antonis1150GSA | Μου τη δίνει που ..... | 12 | 18-05-2011 11:06 |
Εντοπίστηκαν «πειραγμένες» αντλίες σε βενζινάδικο της Πειραιώς | MARK | Επικαιρότητα | 6 | 09-05-2011 23:14 |
Εχεις κάποιον να σε ξύσει? Δεν εχεις....?? | gepol | Αστεία Video | 11 | 17-04-2011 11:13 |
Φυλακή επειδή σκότωσε τρεις γίδες | georgekostas | Επικαιρότητα | 2 | 22-10-2009 23:44 |