|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πώς την βάζω μπρος αν έχω μείνει από μπαταρία ;;;
Απόσπασμα:
Eνας λογος που ξερω σιγουρα οτι μπορει να αναβοσβηνει μονο η ενδειξη των χιλιομετρων, ειναι ακριβως αυτος. Οσα συνεργεια (οχι εξουσιοδοτημενα) επιχειρουσαν να "ριξουν" τα χλμ , για να μπορεσουν να την μεταπωλησουν ακριβοτερα , αυτο το αποτελεσμα ειχαν. Και αμεσως μετα, συνηθως, πηγαιναν σε μια αντιπροσωπεια της BMW, και κλαιγοντουσαν οτι και καλα αυτο τους το κανει μετα απο αλλαγη μπαταριας λογο ακινησιας στο μαγαζι τους, και να τους το ρυθμισουν (σε αυτα τα χλμ παντα ). Το κομπιουτερ ομως δεν λεει ψεματα ποτε, και μολις το εβαζαν στον εγκεφαλο... γελουσε ο καθε πικραμενος . Η κεντρικη μοναδα πχ 46.689χλμ, και το κοντερ πχ 14.558 ! Φυσικα... τον πουλο!!! Εχω δει τετοια φαση με τα ματια μου, σε αντιπροσωπεια της BMW του Πειραια, οπου την GS την ειχαν φερει απο γνωστο μαγαζι πωλησης μηχανων στην Πειραιως. Γνωστος στην πιατσα ο συγκεκριμενος... κυριος , για αυτες του τις..., αρχ...διες !!! Πηγαινε λοιπον σε μια αντιπροσωπεια και εσυ, γιατι οπως λεει και ο gepol, μπορει να εφαγε την φλασια του ο εγκεφαλος (ηλεκτρονικα ειναι αυτα) και να θελει μια απλη ρυθμιση . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
θα με πει κάποιος πως γίνετε να καει ο πίνακας οργανων της μοτοσυκλετας αν την βάλει μπροστα με καλώδια απο αυτοκίνητοόπως προαναφέρθηκε απο εδω μέσαενω εχω κανει μια μικρη ερευνα...δεν εχω βρει κάποιο συσχετσισμο μεταξυ αυτων....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δες σε παλαιοτερο θεμα με μπαταριες τι επαθε ο Νεκταριος που την εβαλε μπρος με ρευμα απο ταξι που δουλευε ο κινητηρας. Δυστυχως δε θυμαμαι το θεμα παντως ηταν περυσι το χειμωνα. |
|
|||
|
|||
Βασίλη βασικά αν το κάνεις σωστά, δεν καίγεται τίποτε και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Έχεις ακούσεις πάντως το γιατί βγάζουμε την τηλεόραση και άλλες ηλεκτρικές συσκευές από την πρίζα όταν πέφτουν κεραυνοί;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Πασχάλη,σορρυδεν τα συσχέτισα το μυαλό μου αντι να σκευτει οτι εχω Bmw και ειναι και μαμω τα πάντα...αμέσως αρχισε να δημιουργει φανταστικα τέρατα και ουτοπίες που οι μηχανες μας παιρνουν φωτια |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
δέν ξέρω τί κάνεις εσυ στο σπίτι σου... εγώ πάντως οταν ρίχνει κεραυνούς,,,παίρνω ένα μεταλλικ΄΄ο κοντάρι και κάνω τον Κεντέρη γυρω γυρω στην γειτονια....(λες απο εκρει να μου εχει μεινει) Πέραν της πλάκας όμως ο Ηλεκτρισμος---σε οποιαδήποτε μορφή του (στατικος κ.α.)θέλει σεβασμο και γνωση....ΠΟΛΛΑ εχουν γίνει απο ......μή σωστα γειωμένα πράγματα |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ο καλός καιρός φέρνει κύμα μεταναστών στην Ελλάδα | MARK | Επικαιρότητα | 3 | 31-03-2011 13:13 |
Χωρίς καύσιμα παραμένει και σήμερα η αγορά παρά την επίταξη | MARK | Επικαιρότητα | 3 | 29-07-2010 14:03 |
Γελάστε, κάνει καλό και είναι μεταδοτικό | skippybi | Διάφορα | 5 | 18-01-2010 19:16 |
Φτάνει για σήμερα .... τώρα θα κάθησει Ο αντικαταστάτης μου. | zastava | Χιούμορ | 4 | 19-10-2009 18:03 |
Είναι τρελός. Έχω μείνει άφωνος. Δείτε το. | Black_Shadow | Αστεία Video | 20 | 11-08-2009 12:51 |