|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πλύσιμο με πιεστικό.....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και δεν είναι κριμένα από πλαστικά |
|
|||
|
|||
Για υγρό καθαρισμού τι συνιστάτε οι ειδικοί, γιατί εγώ είμαι άσχετος ???
|
|
|||
|
|||
Εγω τα τελευταια χρονια χρησιμοποιω ενα της AYTOGLYM στο πρασινο μπουλαλι (δεν εχει και πολλα).Ειναι εντελως ακινδυνο για το χρωμα και τα διαφορα ευαισθητα σημεια της μηχανης και δινει αφανταστη γυαλαδα γιατι περιεχει και κερι.Αυτα...
|
|
|||
|
|||
και εγώ ένα με κερί Βάζω
αλλά μέχρι τώρα έβαζα ava |
|
|||
|
|||
"Bουρτσες Μπλε" Εγω μονο με πιεστικο την πλενω σε γνωστο πληντηριο αλλα το προσεχει πολυ διοτι ξερει οτι ειμαι ιδιοτροπος οταν του παω το Μερσεντο-Κουτι αρα και εγω μαλλον τυχερος ειμαι που δεν εχει βγαλει τιποτα ακομα, παντος μια καλη λυση για οσους εχουν πυλωτη - γκαραζ - προσβαση σε παροχη νερου και ρευματος ειναι να παρουν ενα οικονομικο και χαμηλο σε κοστος πιεστικο τυπου Bosch η Karcher που δεν δινουν πολυ πιεση και αυτο για αυτους που δεν βαριουνται η "δεν προλαβαινουν" (καλη δικαιολογια) σαν εμενα........
|
|
|||
|
|||
http://users.rcn.com/dehager/service...ll_sensors.pdf
Ορίστε η φτηνή λύση άργησα λίγο αλλά η λύση βρέθηκε κατά τύχη σήμερα που το διάβαζα ένδον |
|
|||
|
|||
συμφωνω με τους προλαλησαντες
κ εγω το επλενα στην πιεση κ μου εκαψε το ποτενσιομετρο.... γι αυτο προσοχη στα σημεια.... |
|
|||
|
|||
οκ, υπαρχει περιπτωση να μεινετε απο μηχανικα/ηλεκτρικα αλλα προσεξτε και τη ζελατινα.... η πίεση δημιουργει γρατζουνιές....και εκει λοιπόν απο ...μακρια..
|
|
|||
|
|||
Και εγώ έχω κάποιες διαφωνίες με το πιεστικό.Δεν έχουμε και φορτηγό ...
|
|
|