|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Στο Βόλο Σ/Κ για Τσίπουρα, Μπαράκια... κι εκδρομούλες στο Πήλιο !!! 12-14/1
Απόσπασμα:
Τι να κάνω κι εγώ ο έρμος...?? Αποδέχτηκα την πρόκληση... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Στο Βόλο Σ/Κ για Τσίπουρα, Μπαράκια... κι εκδρομούλες στο Πήλιο !!! 12-14/1
Συμμετοχές:
1/ CPretenteriS (μονός με GS1200 πρώτα ο Θεός) 2/ Nikos-x (διπλός) 3/ Michael Chatzilias (διπλός φαντάζομαι και ελπίζω... αλλιώς θα μας τρελάνει... ) 4/ Napgeo (μονός.. διπλός... τριπλός.... ο Θεός μόνο ξέρει... ) 5/ BMWgogagis (μονός) 6/ 7/ 8/ 9/ 10/ Για πάμε λοιπόοοοοοννννννννν !!!!!!!!!!!!!! Για να βλέπω συμμετοχές.... Η Διοίκηση.... θα στείλει αντιπρόσωπο....?? |
|
|||
|
|||
μπες στις καλημερες να με χαιρετισεις για να μην γινει χαμος!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Μόνο αν έρθεις στην εκδρομή μου..... δεν γράφει βέβαια "το GSforum πάει..." που είναι πιο attractive.... αλλά θα το παλέψω να έχει συμμετοχή...
|
|
|||
|
|||
CP, καλησπέρα,
Λόγω δουλειάς, δεν μπορώ ακόμη να εγγυηθώ, ότι θα είμαι στην ημερήσια εκδρομή, της τσάρκας του Πηλίου, άλλα, θα προσπαθήσω ύστατα να είμαι... Εάν όχι, τουλάχιστον Σάββατο βράδυ, οποσδήποτε .... Ομοίως, εαν είστε σύμφωνοι, να δω εάν μπορώ να κανονίσω κατάσταση στην Κάτω Γατζέα, (πριν τα Καλά Νερά), σε γραφικό ταβερνάκι, φαή και ελληνική μουσική, Σάββατο βράδυ, φυσικά μετά το γύρο του Πηλίου.... Εαν συμφωνείτε, πείτε μου, να ξεκινήσω τις διαβουλεύσεις... Με το καλό να βρεθούμε.... Αργύρης.... Last edited by ARGI; 27-09-2010 at 00:18. |
|
|||
|
|||
ωραια ιδεα ρε μπαγασα....
|
|
|||
|
|||
eykaireia na sas gnwrisw kai egw...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μονός- Διπλός..?? (ελλήνικως παρακαλώ... )
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όταν το τακτοποιήσεις, απλώς στείλε μου καποια στοιχεία δνση, τηλ, όνομα μαγαζιού για να ενημερώσω το πρόγραμμα!! Καλή αντάμωση!! |
Tags |
τσίπουρα, πήλιο, βόλος, στροφιλίκια, εκδρομή |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
21-10-2010 Βραδυνή συνάντηση στο Βόλο | nivam | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 7 | 22-10-2010 18:06 |
Στο Conn-x TV το Κύπελλο Ελλάδας για την τριετία 2010-2013 | MARK | Αθλητισμός | 10 | 16-10-2010 16:40 |
Ένα Φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στο Πήλιο και τις ακτές του | Michael Chatzilias | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 45 | 01-10-2010 18:11 |
Βραδυνή μπύρα στο Βόλο 25-8-10 | nivam | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 11 | 24-08-2010 12:49 |
Βραδυνή μπύρα στο Βόλο | nivam | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 3 | 05-08-2010 21:58 |