|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ελευθερο Φίλτρο για 1200GS!!
θα ηθελα να εκφερω την γνωμη μου στο προηγουμενο μου GS 2004 γερμανιας ειχα περασει μια ολοσωμη εξατμηση boss. το αποτελεσμα ηταν απιστευτο... Σε ταξιδι απο θεσσαλονικη αθηνα μαζι με φιλι που ειχε gs 2005 ελληνικο στης τελικες τον περνουσα με χαρακτηριστικη ανεση. Στο βενζιναδικο που σταματουσαμε ειχα ελφρα καλυτερη καταναλωση βεβαια ο θορυβος ηταν ανυποφορος και την πουλησα μετα απο αυτο το ταξιδι. Να προσθεσω την απουσια καταλυτη
|
|
|||
|
|||
Θα συμφωνήσω και εγώ με το φίλο riko με το Κ Ν φιλτρο ακόμη και μονο αυτό να αλλάξεις εγω είδα μια μικρη βελτίωση κυρίως στηναπόκριση αλλα και στον ήχο ειναι λίγο πιο μπάσος προσωπικά μου αρεσε. Αυτα για καμια βδομάδα μεχρι που μου ήρθε η Ακραπα απο γερμανία και μετά τα είδα όλα. Ηχος, Απόδοση απόκριση ακόμη και τελική βελτιώθηκαν!
|
|
|||
|
|||
είχα K&n και το χαιρόμουν, το περηφανευόμουν, μέχρι που το ψαξα λίγο παραπάνω
το μαμμά φίλτρο αν και λέγεται οτι κόβει πολύ, στα συγκριτικά έδειξε οτι δεν έχει διαφορά μεταξύ με φίλτρο Oem και δίχως, άρα το ελευθέρας περίμενέ το κάπου ανάμεσα στο λίγο και στο καθόλου, αναλόγως του τι άλλο έχει κανείς πρόθεση να αλλάξει ο γιώργηςρ μια χαρά τα γράφει κάτι ακόμα: όποιος δεί στην έρημο ντόπιο να φοράει στη μύτη λαδωμένη κρισάρα=κόσκινο, αντί για μαντήλι, να μην μου γράψει, γιατί θα χει δεί κανέναν γρήγορο μην ξεχάσω, το παράδειγμα είναι επεκτάσιμο και στα γουέστερν, μαντήλι για τον αέρα και κόσκινο για εκεί που νομίζουν οτι θα βρούν χρυσό. ακόμα και στην περίπτωση όμως που βρούν, το κόσκινο δεν επιτρέπει την διέλευση των μεγάλων κομματιών, ενώ για τα λεπτότερα τεμαχίδια της ύλης προτιμούν πάλι, μάντεψε τι; μαντήλι η πολλή ελευθερία στα φίλτρα σκοτώνει τον κινητήρα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
θα μου πείς, το θέμα μας δεν είναι ιατρικό, αλλά μηχανικό ωραία, δες τον κινητήρα σου σαν ένα κλειστό ρουλεμάν, πρέπει να δουλεύει με τις ελάχιστες δυνατές τριβές, ωραία; τώρα βάλε δίπλα του ένα ανοιχτό ρουλεμάν και ρίξε και στα δύο σμυριδόσκονη, δούλεψέ τα και τα δύο στον ίδιο βαθμό, σε ένταση και διάρκεια. οκ; τα παιδιά στην πλατεία παίζουν με βώλους, από ποιο ρουλεμάν νομίζεις; όποιος ψάξει θα βρεί στα ιντερνέτια αρκετές δημοσιευμένες κριτικές των ελευθέρων έναντι των oem χάρτινων. επειδή είναι πολλά τα λεφτά άρη(συγγνώμη για τον ενικό) και οι στρατιές του μάρκετινγκ δεν θέλουν να πεινάσουν, μπορεί ο καθείς στο σπίτι του, δίχως γονική επίβλεψη, να δοκιμάσει να περάσει λεπτοκοσκινισμένη σκόνη , σκέτη πούδρα, κι από τα δύο, τον καλολαδωμένο ποντικό και το φιλτράκι άσπρο και παχύ. ρεστ μαη κεις υγρ. γιατί, εμείς του μάρκετινγκ των oem φίλτρων, μπρίκια κολλάμε; δεν πεινάμε; κρίση έχουμε και μια πίττα να μοιράσουμε |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και εγω συμφωνω.στο αμαξι μου εχω βαλει λογω τσιπαρισματος .ισως και στο GS να το κανω. |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πωλείται εξάτμηση για 1200GS! | johnkrassas | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 10 | 16-10-2009 22:36 |
Στρώσιμο μηχανής για το 1200GS!! | johnkrassas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 20 | 30-05-2009 16:00 |
ζητηση πλαινες βαλιτσες για 1200GS | GEO_K | Ζήτηση | 6 | 17-03-2009 20:41 |
TANG BAG GIA 1200GS | antonis1150GSA | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 3 | 17-03-2009 15:30 |