|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τest ελαστικων....
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγώ δεν θέλω να το ξαναδώ πάλι… Αν βάζεις για χρόνια ένα και μόνο λάστιχο, μαθαίνεις τα χούγια του και μετά δεν καταλαβαίνεις και πολλά. Τώρα θα μου πεις και τι χρήση του κάνεις, εγώ με χρήση 90% άσφαλτο τι να τα κάνω τα τακούνια τα χοντρά? Προέχει η απόδοση στην άσφαλτο και μετά όλα τα άλλα. Με τα Conti trail attack έχω βρει την υγειά μου, είναι πολύ καλό, τώρα για την βροχή δεν έχω καταλάβει ότι υστερεί σε τόσο μεγάλο βαθμό που να το καθιστά επικίνδυνο, εξάλλου η βροχή θέλει να την σέβεσαι και πάω ποιο σιγά…. Στο θέμα με το ότι πουλάει πολύ που λες….πουλάει γιατί το λένε μισελέν, αλλιώς… |
|
|||
|
|||
εγω εχω τα dunlop και δεν μου κανουν για τα καλυτερα
|
|
|||
|
|||
Πάντως καλό είναι να έχουμε και στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι σε Ελληνική άσφαλτο δύσκολα βγάζεις συμπέρασμα για λάστιχο….όποτε είμαι εξωτερικό και με λινά να τα έχω πιάνουνε…
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Εσενα φιλαρακι καθως βλεπω δεν εχει τα tourance
|
|
|||
|
|||
Γάτα είσαι!!!!!!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
δεικτες πιεσης ελαστικων | kostas-patra | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 5 | 18-10-2010 23:02 |
ανακλιση ελαστικων Metzeler... | xurxes | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 1 | 01-10-2010 17:44 |
Διαφορα τιμης ελαστικων. | georgekostas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 24 | 23-09-2009 11:38 |
Αλλαγη ελαστικων! | FANISGS | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 12 | 31-07-2009 00:05 |
αλλαγη ελαστικων | giorgos_gs | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 11 | 18-05-2009 01:56 |