|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Moto + κρίση --- Τί θα λέγατε για υγραεριοκίνηση ???
Λεπτομερειες?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Δεν το ειπα προσβλητικα, ηθελα να σου μεταφερω οτι εχει μπει το θεμα στο φορουμ για το διεσελ μοτο απο την Ολλανδια! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τό θέμα τό εψαξα καί εγώ γιατί μού φάνηκε κάπως .... ενδιαφέρων. Καλό πακέτο αναρτήσεων , σκελετός , καί μοτέρ μέ τόνους ροπή πού εμένα μού αρέσει πολύ . Βέβαια οχι πολλά γκάζια... αντε μέχρι 140 καί πολλά ειναι ! Φορτωσέτο ομως (ως καί τό κλουβί μέ το καναρίνι !!) καί φεύγα γιά το πουθενά !!! Καί τό πιό σημαντικό.... αυτόματο !!! Γκάζι-φρένο . τέλος Πολλά τα λευτά ομως αλλά καί από την άλλη τό μοτεράκι πού μέχρι τώρα εχει δείξη καλή συμπεριφορά στά αυτοκίνητα . Αυτό πού δέν ξέρω είναι αν τό μοτέρ ειναι σχεδίαση της Mercedes η οχι . Ξέρεις κάτι ? Αυτά..... |
|
|||
|
|||
Στο BMW Motorcycle Parts & Accessories: Motohansa επιλεγεις σελ. 21 στον καταλογο
K 1200 RS & GT to 2005 |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μπρνο για moto gp | NikosGus | Info ταξιδιών εξωτερικού | 5 | 06-06-2011 02:47 |
Οριστικό «λουκέτο» για τη Moto Morini!!! | riko46 | Άλλες εταιρίες | 2 | 17-06-2010 09:44 |
Ερώτηση για καθαρή moto.. | Ted | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 5 | 02-02-2010 13:26 |
Αγαπημένος μήνας για ταξίδι,βόλτα,απόδραση με moto !!!!! | riko46 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 7 | 10-04-2009 00:56 |