|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΛΩ BMW!!
Με το καλό να την πάρεις φίλε!
Αν μπορείς χτύπα κάτι με abs και μην ξεχάσεις και ένα καλό σχολείο όπως είπε ο συνάδελφος! Καλά χλμ!! |
|
|||
|
|||
Καλως ηρθες...
|
|
|||
|
|||
Προτίμησε -αν το αντέχει η τσέπη σου- την F650GS που είναι 800CC και 2-κύλινδρη...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
1. Η αγάπη για τις μηχανές είναι σαν την ταινία του στομάχου ξεκινάει από σκουλίκι και μετά από λίγο καιρό γίνεται σαν τον Βόα που ή τον κάνεις φίλο ή σε τρώει. 2. Η αγάπη για τις μηχανές είναι σαν την αγάπη για τις γυναίκες παίρνεις πάντα αυτή που σου αρέσει αρκεί να έχεις τα λεφτά. Και όπως έχω διαβάσει κάπου "never ride faster than your angel can fly". Καλώς ήρθες. |
|
|||
|
|||
ΚΑΛΟΣΗΡΘΕΣ ΓΙΑΤΡΕ ΚΑΙ ΑΧΡΙΑΣΤΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!!!!!
|
|
|||
|
|||
χαχαχα!
Καλως τον! Και εγω συναδελφος που μολις τελειωσε την ειδικοτητα! Υπομονη νεε μου! Θα συνηθισεις και στις απληρωτες εφημεριες και στις μηχανες! Ειδικοτερα με τις μηχανες θα συνηθισεις πολυ ευκολα και στο τελος δεν θα ξεκαβαλας! Ολα καλα να σου ερθουν! |
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστω ολους για τα πολυ καλα λογια και τη super υποδοχη!!!!!!!
Δεν νομιζω να ξεκολλησω ευκολα πηγα διακοπες και ολο τις 1200αρες εβλεπα!!!! που θα παει θα ερθει η ωρα!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλά που πάτε διακοπές και τις βλέπετε. Στην Πρέβεζα 2 έχει και αυτές στο Συνεργείο είναι.. Τι να πω ???επειγόντως ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ.... Πάνυα όρθιος και ας πάρεις honda |
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες στην παρέα μας..
|
|
|||
|
|||
Επειδή οι Πρεβεζάνοι δεν κατέχουν πράμα απο τεχνολογία...μέχρι Honda κι αυτές με το ζόρι...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΛΑΣΤΗΧΑ ΣΤΟ GS 1200 | PETROJOHN | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 2 | 29-07-2010 10:23 |
ΘΕΛΩ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ | ntinopoulos | Κοινωνική ευαισθησία | 21 | 18-03-2010 10:20 |
ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ? | kostasvar | Ανέκδοτα | 12 | 06-02-2010 20:15 |
ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ; | Alext | Χιούμορ | 4 | 23-05-2009 14:57 |