|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πρωτομαγιά 2010 στην Λέρο .....
Απόσπασμα:
απλά φροντίζει για εμάς, τις γυναικούλες μας και τα μέλη μας από την Λέρο που μας έκαναν την τιμή να μας καλέσουν στο πανέμορφο νησί τους για να γνωριστούμε!!! ...τί;;; καταλάβατε τίποτα άλλο εσείς;;; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ναι δεν εχω ιδιοτελη σκοπο, αν ειχα θα το χειριζομουνα αλλιως!! |
|
|||
|
|||
η λερος ειναι ενας πολυ ομορφος προορισμος,η ταλαιπωρια του ταξιδιου μικροτερη απο το να κανουμε 1000 km οδηγωντας σε χρονικη στιγμη που θα ειναι στο δρομο ολοι οι ελληνες και στο κατω κατω ειναι τιμη για μενα να μας προσκαλλει στο νησι του ενας συμφορουμιτης!
γιωργο περιμενουμε καποια στιγμη να ανεβασεις εκδρομουλα για μονεμβασια η οπου αλλου θες!μετα χαρας να ακολουθησουμε! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ουτε θελω να υποβαθμισω καμια εκδρομη οπου κι αν ειναι, ουτε αντιπροταση εκανα!! Αν αντι για γραπτώς η ιδεα επεφτε σε εναν καφε π.χ. κι ελεγα τα ιδια πραγματα θα το εκλαμβανατε ετσι????Ερωτώ!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να δω ποσο ξεκουραστος θα εισαι οταν αναχωρησεις στις 19:00 και φτασεις στις 03:00 σε ταξιδι σε μια καρεκλα καθημενος! το οποιο πρέπει να επαναλαβεις την μεθεπόμενη ημερα σε ιδιο ωραριο.....μεταμεσονυκτιο και στην ιδια καρεκλα!!! Το ιδιο ειναι αυτο με το να καλυψεις 400-500κμ σε 4-5 ωρες, να ξεκινησεις το πρωι,να κερδισεις την ημερα του ''πηγαινε'' αλλα και την ημερα του ''έλα''? Επισυμανση εκανα και οχι αντιπροταση που πεσατε ολοι να με φάτε!!!!!!!! Last edited by GeorgeP; 24-11-2009 at 17:35. |
|
|||
|
|||
ρε συ,δεν επεσα να σε φαω,καταλαβα το σκεπτικο σου και την αγνοτητα των προθεσεων σου,απλα διαφωνω...
προτιμω την ανεση και το χαβαλε του πλοιου απο το να ταξιδευω στους φισκαρισμενους ελληνικους δρομους!και το ξαναλεω,θελω να τιμησω και το φιλο που εκανε την προταση! |
|
|||
|
|||
εχουμε μπλεξει σε μια συζητηση,η οποια ΔΕΝ γινεται απο τον υπολογιστηραντεβου στον καφε και προτεινω να ασχοληθουμε με την πραγματικη τιμη που μας εγινε απο τον φιλο μας lerian,να μαζευτουμε στο νησι του
|
|
|||
|
|||
Φίλε Γιώργο ελπίζω αυτό το post να είναι το τελευταίο αυτής της αντιπαράθεσης που έχει δημιουργηθεί, όπως ξαναέγραψα ουδέποτε αντιπαρατέθηκα με κανέναν σε forum και ούτε έχω διάθεση να συμβεί. Το γεγονός οτι ο λόγος μας είναι γραπτός σημαίνει οτι δεν έχει πάντα το χρώμα που έχει ο προφορικός με αποτέλεσμα αυτός που διαβάζει να μην μπορεί να διακρίνει την εύθυμη διάθεση ενός μέλους να δημιουργήσει αστείο. ..."Άρες μάρες κουκουνάρες..." θα μου πείς τώρα...
Τέλος πάντων, η Πρωτομαγιά είναι απο τα λίγα ΣΚ με Σάββατο αργία στο 2010 και λόγω επαγγέλματος σκέφτηκα τα μέλη ιδιοκτήτες καταστημάτων που δεν έχουν τη δυνατότητα να φεύγουν εύκολα προς κάποιο προορισμό. Παρ' όλα αυτά αν και τα υπόλοιπα μέλη συμφωνούν εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα η εκδρομή να γίνει κάποιο άλλο ΣΚ απλά η Πρωτομαγιά ήταν η αρχική ιδέα! |
|
|||
|
|||
Χαλαρά ρε παιδιά!
Τζάμπα παρεξηγούμαστε μου φαίνεται! Μια πολύ ευγενική και όμορφη πρόταση ενός φίλου, (δεν τον ξέρω, αλλά του οφείλουμε τουλάχιστον ένα ευχαριστώ) και μια άλλη γνώμη του Γιώργου (που επίσης δεν τον ξέρω) που στα ποσταρίσματά του είναι γενικά πολύ ειλικρινής και απόλυτος και θέλει λίγο "τρόπο" να τον "πιάσεις"! Μάλλον στον προφορικό λόγο κανείς δεν θα είχε παρεξηγηθεί.. τα γραπτά πάντα είναι πιό δύσκολα!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και σου ορκιζομαι στο τιμονι που κρατω οτι δεν ειχα σκοπό για καμια αντιπροταση στην προταση!!!! Θα ηθελα να με πιστεψεις/τε! Last edited by GeorgeP; 24-11-2009 at 21:38. |
Tags |
gsforum, λέρος, πρωτομαγιά, εκδρομή, lerian |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οι U2 στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2010 | skippybi | Πολιτισμός | 5 | 18-05-2010 12:15 |
Πρωτομαγιά στην ΠΥΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ | Dionisis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 52 | 12-04-2010 21:51 |
Ταξίδι στην Ρουμανία το καλοκαίρι του 2010 | TALON | Ταξίδια στο εξωτερικό | 5 | 07-12-2009 20:48 |
Για μπανάκι στη Λέρο... | Lerian | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 45 | 22-11-2009 21:14 |
Για το 2010 μετατίθεται η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου στην Αθήνα. | Arkas | Αυτοκίνητο | 5 | 04-04-2009 23:06 |