|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Γνωμες για αξιπιστια bmw f650 gs-f 650 gs dakar.
Προβληματα πολλα (ρελαντι-τροφοδοσια-αντλιες-ηλεκτρικα-ψυγειο κλπ) οσους γνωριζω κ ειχαν 650 τις πουλησαν...
|
|
|||
|
|||
Και εγώ σχεδόν όποιους ξέρω τις πούλησαν όπως και εγώ.
Αλλά όχι για προβλήματα αλλά για κάτι μεγαλύτερο. |
|
|||
|
|||
μαλλον εσυ δεν προσεξες τι αγορασες,αν σου τα εβγαλε ολα αυτα που λες,εσυ δεν πηρες μηχανη πηρες χρεπι γυαλισμενο,τελος παντων,εγω την εχω 3 χρονια και δεν εχει βγαλει τιποτα απολυτος και την γουσταρω και πολυ γιατι ειναι οικονομικη στην καταναλωση και στα σερβις της και με πηγε και λαμια με τρελα,μηχανη με μηχανη διαφερουν αναλογα τον ιδιοκτητη,προσεχε λοιπον τον ιδιοκτητη κυριως και μετα την μηχανη,αν την προσεχεις δεν θα σε αφησει ποτε οτι και να της κανεις.
|
|
|||
|
|||
Αντε πάλι βαρέθηκα να λεω τα ίδια και τα ίδια...
Μοντέλο του 2005 με 55.000 χλμ κάποια στιγμή άλλαξα την λάμπα και έβαλα κάτι άλλες που βγάζουν καλύτερο φως αλλά κάηκε και ξαναέβαλα αυτην που φόραγε απο την μάνα του.Δεν έχω σφίξει ουτε βίδα.Ολα δουλευουν ρολοϊ όπως όταν ήταν καινούργια.Το πιο αξιόπιστο μηχάνημα που είχα ποτέ μου. Το πιθανότερο πια είναι να γεράσουμε παρέα... |
|
|||
|
|||
Το σίγουρο είναι ότι κυκλοφορούν ΑΡΚΕΤΑ F650GS (ή και funduro που υποτίθεται δεν ήταν και τόσο καλό αφού ήταν aprilia) 10ετίας και βάλε.
Δεν μπορώ να πω το ίδιο για κάποιες άλλες μηχανές. Μάθαμε και για το προβληματικό F650GS (μονοκύλινδρο) τώρα. Όσο ζει κανείς μαθαίνει. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πλάκα κάνω έτσι;! μαμώ τα μηχανάκια, αλλά όλα πωλιούνται. Πολύ αξιόπιστο ( ούτε honda να ήταν ), έχω βαρεθεί να το γράφω! πρώτο εργαλείο! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλλο μηχανάκι θα πάρω...έχω αργήσει κιόλας... η κρίση βλέπεις.Μετα θα το πουλήσω και θα ξαναπάρω άλλο ...άλλωστε το έχω κάνει πολλές φορές.Αυτό όμως δεν το πουλάω με τίποτα.Θα είναι σαν να προδίδω έναν καλό μου φίλο που δεν με στεναχώρησε ποτέ... |
|
|