|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τρεις νεκροί από το κρύο στο κέντρο της Αθήνας!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
δεν περιμενα να ακουσω τοσο ακραιες και αποστειρωμενες αποψεις,για νεκρους......
αν ηξερα οτι θα αναφεροσουν ετσι για 3 νεκρους αστεγους,τους οποιους δεν γνωριζες και προφανως ουτε τους λογους που βρεθηκαν πεθαμενοι στο κρυο,δεν θα ποσταριζα ποτε το θεμα...... απο τα γραφομενα σου καταλαβαινω,οτι δεν εχεις ασχοληθει με το θεμα των αστεγων και τους λογους που βρισκονται καποιοι συνανθρωποι μας στους δρομους,πεθαμενοι...... φιλε γιωργο δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχεις γινει τοσο σκληρος και κυνικος σε πολλα ευαισθητα θεματα και την ανεργια δεν τη δεχομαι σαν δικαιολογια,γιατι η γυναικα μου ειναι 2.5 χρονια απληρωτη και εχει γινει καλυτερος ανθρωπος,μεσα απο την δυσκολια..... θελω να παρακαλεσω τους υπευθυνους ,αν ειναι δυνατον να διαγραφει,κλειδωθει,καει,γκρεμοτσακιστει.....το θεμα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν ειχα μισος για τον διπλανο μου να ΄σαι σιγουρος θα το ηξερα μονον εγω. Οποτε ασε τα συμπερασματα κατα μερους που αφορουν εμενα τουλαχιστον!!! Και καλα θα εκανες να μην χρησιμοποιεις άλλους για να απευθυνθεις σε εμενα, καντο απευθειας.....αντεχω!!!! Τελος, αν νομιζεις οτι δεν ειμαι ευχαριστημενος απο την ζωη μου ελα να σου δειξω ποσο λαθος κανεις!!!!! Ο καναπες για εμενα δεν ειναι σημειο αποκομιδης πληροφοριων μεσω TV αλλα σημειο διαβασματος και.......σεξ!!! Τηλεοραση δε, βλεπω μονον στην κρεβατοκαμαρα λιγο πριν κοιμηθω!!!! Ειναι δε αγορασμενος επι αποδειξει (ολοκληρης και οχι μισης) το 1999....δερματινος!!!!! Τα περι καναπε λοιπόν απηυθυνε τα σε άλλους και οχι σε εμενα!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ασε την ανεργια κατα μερους, δεν ειναι αυτη η αιτια που εχω αυτες τις αποψεις!!! τις ειχα και πριν απο αυτην! Ναι ειμαι κυνικος, ναι ειμαι ακραιος οσον αφορα τους αστεγους και άλλες ομαδες ανθρωπων οπως ναρκομανεις, βαπορακια, εμπορους κ.λ.π. Απλα δεν με ενδιαφερουν αυτες οι ομαδες ανθρωπων διοτι οι ιδιοι επελεξαν τον τροπο ζωης τους!! Μην μου αρχισεις εδω τα περι ''...με παρασσυρε το ρεμα μανα μου δεν ειναι ψεμα....'' διοτι ειναι απλες φτηνες δικαιολογιες!! Η Ελλαδα δεν ειχε αστεγους σε πολυ δυσκολοτερους καιρους π.χ. μετα τον Β'Παγκοσμιο Πολεμο, και μεχρι την μεταπολυτευση οπου και σταδιακα αρχισε να αποκτα....γιατι αραγε??? Την 15ετια '50-65 οι ελληνες εφευγαν μεταναστες, αστεγοι ομως δεν γινοντουσαν. την 10ετια 45-55 οι μαναδες εδιναν για υιοθεσια τα παιδια τους γιατι δεν ειχαν να τα ταισουν αλλα αστεγοι δεν γινοντουσαν Ολοι κουτσα στραβα δουλευαν και τα εφερναν βολτα.......αν καταλαβαινεις τι θελω να πω!!! Οι αστεγοι ειτε ελληνες, ειτε Γαλλοι, ειτε αμερικανοι ειναι φιλε μου καλε...... κουλτουρα, οι ιδιοι το διαλεγουν (ειτε ειναι τεμπεληδες ειτε ειναι οικονομικοι ατυχησαντες) δεν τους το επιβαλει κανεις. Αν θελεις να εισαι ανθρωπιστης καλα κανεις και πρεπει, αλλα δειξε τον ανθρωπισμο σου σε παιδακια ορφανα, σε παιδακια παρατημενα, σε αρρωστους (οπως εχεις κανει ηδη) ....οχι σε αστεγους! Τα παιδακια και οι αρρωστοι δεν επελεξαν τον τροπο που θα ζησουν, οι αστεγοι ομως ναι!! Last edited by GeorgeP; 10-03-2011 at 18:43. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μα είναι ποτέ δυνατόν να βάζεις στον ίδιο παρανομαστή τους εμπόρους ναρκωτικών με τους αστέγους??? Κάτι σου διαφεύγει. Το να είσαι άστεγος είναι συνειδητή επιλογή? |
|
|||
|
|||
H ανθρωπιά δεν κάνει διακρίσεις σε αστέγους και μή, δικαίους - αδίκους και τεμπέληδες - εργατικούς!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Oταν παραιτειται καποιος απο το δικαιωμα στη ζωη τοτε συνηδειτα επιλεγει και γινεται αστεγος!!! Το 11% των αστεγων στην Αθηνα ειναι....Πανεπιστημιακης μορφωσης(το ηξερες?)......και θα τους λυπηθω? Αντι να σκυψουν και να πιασουν την πετρα και να την στυψουν επιλεγουν να γινουν αστεγοι...ποιοι? οι πανεπιστημιακης μορφωσης!!!!!!!!!!! Ας δουμε λοιπον περαν του παραπανω, ποιος ειναι αστεγος ¨η πως γινεται κανεις αστεγος απο εδω the paper - Άστεγοι και πραγματικότητα | www.athensvoice.gr οπου λεει: ''Σύμφωνα με σχετική έρευνα ο μέσος άστεγος είναι άντρας, 45-50 ετών (ο ηλικιακός μέσος όρος συνεχώς αυξάνει) και ζει στο δρόμο για διάστημα μεγαλύτερο των πέντε ετών. Ένα σημαντικό ποσοστό των αστέγων είναι ψυχικά ασθενείς (οι αλκοολικοί εντάσσονται σε αυτή την κατηγορία), ενώ το 40% είναι πρώην φυλακισμένοι είτε για μικροκλοπές είτε για χρήση ουσιών είτε για χρέη στο δημόσιο. Το μεγάλο ποσοστό των ψυχικά ασθενών οφείλεται κυρίως στο ότι συχνά οι γονείς παιδιών με ψυχικά νοσήματα τα κρατούν στο σπίτι κι όταν αυτοί «καταλήξουν» ουδείς υπάρχει για να φροντίσει τον ασθενή. Από την άλλη πλευρά, δεν είναι διόλου σαφές εάν κάποιος είναι ψυχικά ασθενής ή μετατρέπεται λόγω της πολυετούς παραμονής του στο δρόμο. Η ιδρυματοποίηση δεν είναι μια διαδικασία που συντελείται απαραιτήτως εντός ιδρύματος. ............................................................................................... ............................................................................................... Επίσης, για τους άστεγους η παραβατική συμπεριφορά εκτός από ορθολογική επιλογή (όταν δεν έχω να φάω θα κλέψω) είναι και ζήτημα (υπο)κοινωνικοποίησης, δηλαδή κοινωνικοποιούνται σε συγκεκριμένο παραβατικό περιβάλλον από το οποίο δεν μπορούν να ξεφύγουν, εάν θέλουν να επιβιώσουν κοινωνικά. Το να είσαι άστεγος όμως δεν συνιστά μήτε ασθένεια μηδέ μόνιμη ιδιότητα, και φυσικά όχι χαρακτηρολογικό σύμπτωμα. Η αναγωγή κοινωνικών προβλημάτων, όπως η φτώχεια ή ο αναλφαβητισμός, σε χαρακτηριστικά εγγενούς κατωτερότητας, υπήρξε αντίληψη του 18ου αιώνα...................................................'' Ακομα και οι ''γυφτοι'', ''ρομα'' οπως θελετε πες τε τους φτιαχνουν σπιτια απο ναυλον στην υπαιθρο, μενουν μεσα και ζεσταινονται κι εχουν και ενα Datsun και κινουνται. Πως τα καταφερνουν αυτοι???? Μα φυσικα δουλευοντας στους δρομους πουλωντας οτι μπορει να φανταστει κανεις!! Και οι πιο προκομενοι μενουν σε διαμερισματα στην Αγ.Βαρβαρα με κεντρικη θερμανση!! Οχι λοιπον, δεν τους λυπαμαι τους αστεγους ολου του κοσμου!!!, |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τον τεμπελη γιατι να τον λυπηθω????? Σε ερευνα που ειχε γινει το 1999 στην ελλαδα, σε 2,500 αστεγους, στην ερωτηση ''αν σας χαριζανε στεγη θα δεχοσασταν να μεινετε κατω απο αυτην?'' το 90% απηντησε αρνητικα και το 10% απαντησε ναι αλλα θα την πουλουσε την επομενη μερα ωστε να καρπωθει τα χρηματα!!! Last edited by GeorgeP; 10-03-2011 at 19:22. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σφυγμομέτρηση στο κέντρο της Αθήνας... | CPretenteriS | Χιούμορ | 6 | 04-02-2011 21:23 |
Τσίπουρο στο κέντρο της Αθήνας... | Jefe | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 38 | 31-01-2011 21:03 |
3 νεκροί από τις ταραχές στο κέντρο της Αθήνας! | Arkas | Επικαιρότητα | 33 | 06-05-2010 10:52 |
Τέλος οι μηχανές στο κέντρο της Αθήνας... (Ζήτω τα Αυτοκίνητα) | christosms | Τι μας έτυχε | 81 | 14-04-2010 00:34 |
Επίθεση σε τράπεζες και καταστήματα από ομάδα νεαρών στο κέντρο της Αθήνας | wolferin | Επικαιρότητα | 4 | 08-10-2009 17:58 |