|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αυτό που πρέπει να γίνει και αλλού...
κι άλλη...επιχειρηματική δραστηριότητα Ckk ???
ξεκίνησες αλλού με τη κυρά Μαίρη, τώρα και τον μεσίτη ???? μα τόσα πολλά σου χρωστάνε ??? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και είσαι και από τους πρώτους που το διαπίστωσες εδώ μέσα. Και ακόμα σε ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο ckk και δυστυχώς παρατηρώ ότι ακόμα αποζητούμε έτοιμη και μασημένη τροφή
|
|
|||
|
|||
θα μπορούσε να του πεί κανεις ότι αυτό άξιζε να το πάθεις γιατί πάρκαρες εκεί;
http://http://www.gsforum.gr/%CE%A4%CE%B9-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%AD%CF%84%CF%85%CF%87%CE%B5-51/%CE%9C%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B5%CF%88%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1-26223/index2.html#post531729 Και στο κάτω κάτω αν νομίζει κάποιος ότι αυτές οι συμπεριφορές είναι σωστές ας το κάνουν επώνυμα και όχι μετά τη φθορά να γίνονται άφαντοι και ανώνυμοι. Το αναποδογυρισμένο αμάξι έχει πινακίδες - είναι επώνυμος ο ιδιοκτήτης του - ή μήπως η τροχαία δεν θα έφτανε ποτέ και θα του χαριζόταν; Last edited by giotis; 30-11-2011 at 16:48. |
|
|||
|
|||
@ giotis: αν ήσουν επιβάτης του λεωφορείου που εμποδιζόταν να περάσει, τι θα έλεγες; Τα ίδια; Εγώ πάντως θα ήμουνα ο παρακινητής στο να το γυρίσουμε τούμπα και να περάσουμε.
|
|
|||
|
|||
πριν λίγες μέρες σε κεντρική λεωφόρο της πόλης,
αυτ/το που οδηγούσε μεθυσμένοςτραμάτισε πολύ σοβαρα κοριτσάκι 15 ετών περίπου που επέβαινε σε δίκυκλο με τον πατέρα του.. μάρτυρες τουλάχιστον 10 άτομα, αλλά όταν ήρθε και η τροχαία, δεν έβρισκαν ούτε έναν να καταθέσει.......... φαντάζομαι για να γυρίσει έτσι ένα αυτ/το θα βοηθήσουν αρκετοί... Συγχαρητήρια |
|
|||
|
|||
Σωστά αλλά θα άφηνες το όνομα σου όταν θα έφευγες;
|
|
|||
|
|||
Πιθανόν, δεν το αποκλείω με την τρέλα που κουβαλάω. Έχω πάει κατηγορούμενος σε στρατοδικείο, οικειοθελώς.... Επειδή κατέθεσα εγγράφως κάτι που είπα σε άλλον (κατηγορούμενο σε άλλη υπόθεση), για το οποίο δεν υπήρχαν μάρτυρες , ούτε κι εκείνος το επικαλέστηκε (στήριξε αλλού την υπεράσπισή του). Εγώ όμως το είπα, αντίθετα από όσα με συμβούλευαν, και κατηγορήθηκα αυτεπάγγελτα για την "λόγω εξύβριση", ενώ ήμουν ο κύριος μάρτυρας κατηγορίας....
τι θέλω να πω; δε μασάω, αν πιστεύω ότι είναι κάτι σωστό ηθικά και πρέπον, άσχετα με τους "νόμους", το κάνω ανεξαρτήτως επιπτώσεων. Για τη ιστορία, τότε καταδικάστηκα ως ένοχος, αφού μόνος μου είχα ομολογήσει την εξύβριση, αλλά έφυγα ατιμώρητος!!!!!! |
|
|||
|
|||
"Πιθανόν.....δεν το αποκλείω" εγώ καταλαβαίνω όχι.
Τότε είσουν νεότερος και ήδη είχε μπλέξει στη διαδικασία ως μάρτυρας. Και σε αυτό το περιστατικό αν φτάσεις στο δικαστήριο σίγουρα θα καταθέσεις την αλήθεια, αλλά θα αφήσεις τα στοιχεία σου να κινηθεί η οποιαδήποτε διαδικασία και να καταθέσεις ως μαρτυς ή ως κατηγορούμενος; Και εσύ να το κάνεις δεν το κάνει κανείς άλλος. (Και έχει ακριβά ανταλλακτικά το audi ) |
|
|||
|
|||
Αγαπητέ Παναγιώτη (giotis), πραγματικά χάρηκα διαβάζοντας την θέση σου. Παρ' όλο που καταλαβαίνω πόσο "προσεκτικά", σε αυτούς τους καιρούς, πρέπει να εκφράζεσαι... εύγε, διότι η ψύχραιμη και πολιτισμένη τοποθέτησή σου, ανεβάζει το πνευματικό επίπεδο του φόρουμ.
Αν και πολλάκις συλληφθείς για αυτοδικία, από ξυλοδαρμούς έως "διευθετήσεις", έχω να δηλώσω (και αυτό το μήνυμα περνάω και στα παιδιά μου), πως είναι λανθασμένη και επικίνδυνη η λογική του "πιο γρήγορου πιστολιού". Με αυτό τον τρόπο συναινείς και εν τέλει κινδυνεύεις περισσότερο, αφού κάποια στιγμή θα πέσεις στον δυνατότερο... με οδυνηρές προφανώς συνέπειες (φαντάσου να έχεις δίκιο... και να τις φας και από πάνω!!!). Ένα παραπάνω, που στο συγκεκριμένο περιστατικό, δεν έχουμε ακριβώς αυτοδικία, αλλά εκτόνωση του όχλου, χωρίς φυσικά ευθύνες και συνέπειες, αφού καλύπτονται στην ανωνυμία και στην αλληλοκάλυψη. Επ' ουδενί δεν επικροτώ την μαγκιά και αδιαφορία του οδηγού. Μάλιστα θυμάμαι ένα περιστατικό... Είχε παρκάρει παράνομα ο πατέρας μου (τότε εργάτης του ΟΛΠ) μπροστά από τον Αγ. Νικόλαο στον Πειραιά, επάνω στην πλατεία!!! Έπρεπε να πάει για δουλειά στα κρουαζιερόπλοια, δεν έβρισκε θέση κλπ κλπ... Όταν γύρισε βρήκε το φιατάκι επάνω στα σκαλιά της εκκλησίας, μπροστά στην είσοδο!!!!! Ακόμα γελάμε!!!!! Μάλλον θα έπρεπε να σχολιάσουμε, την ανάγκη μεν για εκτόνωση του πλήθους, αλλά και την δειλία που "κατσαπλιάδικα" επιδεικνύουν από την άλλη. Ένας φαύλος κύκλος δηλαδή, που συνεχώς οδηγεί σε παρόμοιες "ανάγκες", αφού στην πρώτη ευκαιρία οι περισσότεροι επιδιώκουν το βόλεμα και την "συναλλαγή". Τα περιστατικά όπου κάποιος αναλαμβάνει τις ευθύνες του, όπως ο άλλος φίλος (forester) είπε, είναι τόσο λίγα που δεν φθάνουν για να γίνουν κανόνας, μένουν εξαιρέσεις. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σε όποιον του μέλλει να πνιγεί-ποτέ του δεν πεθαίνει | spongy | Τι μας έτυχε | 10 | 21-09-2010 23:50 |
Το παθητικό κάπνισμα έχει ήδη κάνει ζημιά | pirate | Διάφορα | 4 | 05-03-2010 08:34 |
Αργοπεθαίνει όποιος δεν ταξιδεύει... | skippybi | Πολιτισμός | 9 | 13-10-2009 17:30 |
Τι πρέπει να ξέρει/κάνει ένας συνεπιβάτης...........! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 24 | 28-05-2009 21:27 |
Κινητό που φτιάχνει καφέ, παίζει φυσαρμόνικα, σε ξυρίζει κ.α | Black_Shadow | Διάφορα | 7 | 23-01-2009 23:34 |