|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τουριστικές Μπότες Δίλημμα!
Απόσπασμα:
έχουμε τις ίδιες και συμφωνούμε ότι είναι πολύ ####### και άνετες. σε μεγάλο ταξίδι όμως με βροχή μου μούσκεψαν τις κάλτσες εμενα με έβαλε στην μπρίζα ο nikosx .θα περιμένω μέχρι την άνοιξη και θα τον ξαναρωτήσω |
|
|||
|
|||
Αύριο - μεθαύριο θα τις φορέσω, θα κάτσω αναπαυτικά στον καναπέ, παρακολουθώντας κατασκευασμένες τηλεκατευθυνόμενες ειδήσεις, έχοντας βουτηγμένα τα ποδάρια μου σ' ένα κουβά με κρύο νερό για 30 λεπτά. . . και θα σε πω
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μόλις επέστρεψα από colori για να δω και να δοκιμάσω τις TCX! Καθόλου νούμερα η colori σε όλα της τα καταστήματα. Παραλαβές σε 15 μέρες. Πάντως ...ούτε κρύο...ούτε ζέστη..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η τιμη σημερα στο Fc Moto ειναι η ιδια και ειναι μεγαλη προκληση. Οταν τις πηρα 44 φορουσα 43 παπουτσι.. |
|
|||
|
|||
Εγω τις ειχα παρει απο την Ηλιοφιλ-Triumph πιο παλια, αλλα τωρα νομιζω οτι δεν τις φερνει κανενας Ελλαδα, μονο απο ιντερνετ
|
|
|||
|
|||
Τελικά κατέληξα στις Sidi laguna!
Το αισθητικό κομμάτι έγειρε τη ζυγαριά! Είναι μια μπότα που λόγω επαγγέλματος θα μπορώ να φορέσω άνετα με καλό παντελονι τις βροχερές μέρες. Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές και γνώμες! Ελπίζω να έκανα σωστή επιλογή. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αίτηση συμβουλής για καμμένο μετασχηματιστή φορτιστή! | gemara | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 13-04-2011 13:04 |
Ζητείται κάλυμμα μπουζί αριστερού κυλίνδρου 1150 4V | Capitain | Ζήτηση | 5 | 14-02-2011 23:53 |
Άμμος & πέτρα - Η ιστορία δύο φίλων | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 15 | 28-01-2011 17:45 |
''Πλημμύρισαν'' τα χωράφια από στρατό γιγαντιαίων αρουραίων | gsmaniac | Περιβάλλον | 7 | 20-11-2010 10:50 |
Ασφαλιστικό Πρόγραμμα Υπερήλικων | MARK | Χιούμορ | 1 | 12-05-2010 09:27 |