|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πρόστιμο για κράνος;
Μια μπύρα τελικα πάντα χρειάζεται αναμένω το come back μετά το διάλειμμα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κ μηπως εχεις κ μια πειστικη απαντηση γιαυτην σου ακριβως την πολυ σωστη διαπιστωση?Η μηπως επειδη ειναι νομος του κρατους το υποχρεωτικο του κρανους ΠΡΕΠΕΙ να το τηρουμε,αλλα η απαγορευση του καπνισματος επειδη δεν ειναι νομος του κρατους ειμαστε οκ? Γιατι χωρις να αναφερομαι φυσικα σε σενα φιλε μου,οποιος σκεφτεται με αυτην την λογικη ειναι σιγουρα καπνιστης κ βολευεται ετσι μια χαρα!! Κ να σου πω κ μια?Δεν με απασχολει καθολου αν καποιος θελει να παθει καρκινο του πνευμονα καπνιζοντας τσιγαρα...Με πειραζει ομως ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ,οταν ο ιδιος αυτος ανθρωπος(κ εχω γνωρισει πολλους τετοιους) ενω φωναζει πχ για την χρηση του κρανους,δεν τον απασχολει κ ιδιαιτερα οταν καπνιζει σε κλειστο χωρο κ ΒΛΑΠΤΕΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ τον μη καπνιστη,εκει δεν κανει αυτοκριτικη κ δεν δεχεται κ συνηθως κ κουβεντα!!! Με λιγα λογια καλη ειναι η θεωρια,αλλα κ λιγο αυτοκριτικη δεν βλαπτει παιδες...Ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθο βαλετω... Κ για να μην παρεξηγηθω,φοραω παντα κρανος,απλα μου την σπαει η υποκρισια κ ο δηθεν καθωπρεπισμος.... |
|
|||
|
|||
Ο σκοπός της δικής μου παρέμβασης δεν ήταν να δημιουργήσω νέες αντιπαραθέσεις,ήθελα να τονίσω ότι εδώ μέσα οι άνθρωποι που υπάρχουν είναι πολύ ευαισθητοποιημένοι σε θέματα ασφάλειας,τόσο που μπορεί να δημιουργηθεί θέμα ακόμη και για έναν πιο "απλό" τύπο κράνους,πόσο μάλλον για την μη χρήση αυτού,δεν έχω δει ποτέ σε συνάντηση που έχω βρεθεί ή σε φωτογραφίες από απλές βόλτες,εξορμήσεις,ταξίδια κτλ που να μην είναι κάποιος σαν "αστακός",μπότες,στολές με προστασίες,γάντια,χειμώνα,καλοκαίρι,πόσο μάλλον κράνος,οι άνθρωποι εδώ μέσα επενδύουν στον εξοπλισμό τους δεν τον αγοράζουν απλά γιατί κάτι πρέπει να φοράνε,δεν νομίζω σε ένα τέτοιο φόρουμ με την δύναμη και την ευαισθησία από τα μέλη του πάνω σε τέτοια θέματα για τον εαυτό τους πρώτα απ'όλα είναι δυνατόν να συζητείται αν είναι δικαίωμα μας απέναντι στο κράτος και τους νόμους το αν θέλουμε να φορέσουμε κράνος γιατί μπορεί εμείς να γουστάρουμε να σκοτωθούμε,είναι συζήτηση εκ του ουκ άνευ τουλάχιστον για ένα τόσο αποδεδειγμένα ευαίσθητο σε θέματα ασφαλείας χώρο, όπως η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του έχει αποδείξει.
|
|
|||
|
|||
Θεωρώ ότι δειγμα οδηγικής κουλτούρας αλλά και παιδείας το κράνος κα την ζώνη.
Απλά για όποιον δεν το καταλαβαίνει, αποψη μου είναι ότι δεν δέχτηκε την ανάλογη παιδεία. Αλλά να πω την άποψη μου που ακούω συνέχεια για την δικαιολογία ότι θα πληρώνουμε εμείς την αναπηρία ή τα νοσήλεια. ΕΛΕΟΣ Ας γλιτώσουμε πρώτα από τις ψεύτικες συνταγογραφήσεις, τα νοσήλεια αλλοδαπών που έρχονται Ελλάδα μόνο και μόνο για εξετάσεις και επιστροφή στις Βαλκανικές Χώρες , τους ανασφάλιστους που δεν έχουν ούτε καν ΔΟΥ, τις μαιμου αναπηρίες............. Και μετά ας ασχοληθούμε με τα νοσήλεια αυτών που δεν φοράγαν κράνος. |
|
|||
|
|||
Λεω τωρα εγω...
Βλεπεις ενα μοτοσυκλετιστη με πανακριβη μοτοσυκλετα , μπουφαν με ολες τις προστασιες, μποτες, επιγονατιδες και στο τελος κρανος jet Κανεις δεν αναρωτιεται οτι μπορει και να υπαρχει σοβαρος λογος??? Ας πουμε προβλημα κλειστοφοβιας??? Το ξερετε οτι πολλοι ανθρωποι και ιδιαιτερα γυναικες αδυνατουν να βαλουν κλειστο κρανος?? Αντι να τον δουμε αυτον τον ανθρωπο με κατανοηση του την λεμε κιολας?? Τωρα οσον αφορα την χρηση η οχι κρανους εννοειται παντα κρανος. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οτι μαζι με τη BMW δεν αγορασες τελικα και το ματσο στυλακι που λαχταρουσες.. spam off και καλους δρομους να εχεις με το κρανος τυπου τζετ, κατσαρολα, καθικι κλπ |
|
|||
|
|||
Ετσι απο περιεργεια κ χωρις καμμια διαθεση για ειρωνια η αντιπαραθεση...Ειναι παρανομα τα κρανη τυπου τζετ?Γιατι το νημα μιλαει περι νομιμοτητας κ προστιμων...
|
|
|||
|
|||
Τελικα μερικές φορές δε χρειάζονται πολλα παρά μονο μερικές γραμμές για να καταλάβεις πόσο μα πόσο μερικά άτομα ζουν σε άλλον πλανήτη.
Χαράς την υπομονή του φίλου που τόλμησε και έθιξε τον αρχιστράτηγο. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φυσικα και ειναι νομιμα το εχουμε εξαντλησει στη συζητηση περι ηθους με τον απο κατω λογαριασμο! Απόσπασμα:
Οι εμπειροι συμφορουμιτες σε βλεπουν καθαρα κυριε λογαριασμε Ευχαριστω για το κο[πλιμαν περι αλλου πλανητη. Αγωνιζομαι καθημερινα για να ζω εκει |
|
|