|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: θύμα απάτης
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αυτο ειναι που εχει σημασια... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
R1200GlamorusSpecial |
|
|||
|
|||
Τώρα ανακαλύψαμε την Αμερική? Είναι γνωστό ότι γίνονται φουστιές στην αγορά μεταχειρισμένου. Είναι γνωστό ότι δεν υπάρχουν χιλιόμετρα όταν αγοράζεις μεταχειρισμένο, ότι είναι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κοιτάμε.
Απόλαυσε το αυτοκίνητο που αγόρασες χωρίς να σε ενδιαφέρουν τα χιλιόμετρα και κυρίως χωρίς να βάλεις τον εαυτό σου σε κοστοβόρες και ψυχοφθόρες νομικές περιπέτειες που δεν αξίζουν τον κόπο. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συνεπώς ο ιδιοκτήτης μου λεέι οτι δεν μπορεί να με βοηθήσει ενώ ο πωλητής δεν σηκώνει τηλέφωνα, και μέσω του ιδιοκτήτη με ενημερώνει οτι για το θέμα έχει δικηγόρο. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Το όλο θέμα είναι ηθικό. Βασικά είμαι εκνευρισμένος με τον εαυτό μου που δεν το κατάλαβα όταν έπρεπε. Τώρα ο πωλητής, την πρώτη φορά που του το είπα μου απάντησε, δεν ξέρω πως πέσανε τα χιλιόμετρα.
Συνεπώς τώρα είναι αργά. Εκνευρίζομαι γιατί όταν το πήγαινα στον έλεγχο στην SKODA, θυμάμαι που μου έλεγε // Χαλάρωσε. Το ψάχνεις πολύ. Μην ανησυχείς. Ολα καλά.// και τέτοιες χαζομάρες. Αλλά που να φανταστώ να ελένξω το βιβλιαράκι ότι οι σελίδες απο τον αριθμό 8 πήγαινε 15. Ε'ιχε αφαιρέσει τις σελίδες γιατί ήταν σφραγισμένα τα σερβις απο 25.000 χιλ. μέχρι 95.000. Το τελευταίο δε που ήταν 96.000 χιλ. το οποίο ήταν και λίγες μέρες πριν την αγορά, το πλαστογράφησε και το έκανε 36.000. Το αυτοκίνητο δε ήταν τριετίας και δικαιολογούνταν τα χιλιόμετρα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νίκο, με τον Θοδωρή μας συνδέει φιλική σχέση Θα του το υπενθυμίσω όταν κατέβω Αθήνα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πριν κάνω οτιδήποτε, πήρα βεβαίωση από το συνεργείο , έχω τον έλεγχο αγοράς από την SKODA, που αναγράφει τα κατεβασμένα χιλιόμετρα και έχει ημερομηνία πριν την μεταβίβαση. Νομίζω ότι το δικαστήριο το έχω σιγουράκι. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βεβαια εκτος από αυτό, σκέφτομαι πως θα το πουλήσω. Θα μπλέξω με τον επόμενο αγοραστή γιατί θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Φαντάζομαι και ποιος θα το αγόραζε με αυτές τις προυποθέσεις και σε τι τιμή |
|
|||
|
|||
Εδωσα δυο φορες μοτ/τα σε εμπορους,ανταλλαγη για καινουρια. Κ τις δυο φορες κανεις απο τους δυο δε με ρωτησε ποσα χλμ ειχαν κ αν ειχαν βιβλιο σερβις. Απλα δεν τους ενοιαζε, προφανως γιατι η λυση υπηρχε....
Εννοειται οτι δεν ξαναπηγα σε κανεναν απο τους δυο οταν εψαχνα για μεταχειρισμενο... Παντως σε περιπτωσεις που η απατεωνια αποδεικνυεται με στοιχεια θεωρω πως ο απατεωνας πρεπει να γινεται δημοσιως γνωστος... Αρκετα ανεχομαστε τοσα χρονια απο το «δε βαριεσαι»... |
|
|