|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πωλείται Interphone F4
Παρέλαβα.
Γιώργο όλα Τις φορτίζω και αργότερα τις εφαρμόζω στα κράνη μου (να δω αν θα μου φτάσουν τα σετάκια...). Άψογη, φιλική και ξηγημένη συνεργασία! Positive feedback με πολλά αστεράκια! |
|
|||
|
|||
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην φτάσουν καθώς στο πακέτο υπάρχει:
2 βάσεις με βίδες (δεν χρησιμοποιήθηκε καμία). 2 βάσεις με αυτοκόλλητα 3Μ (χρησιμοποιήθηκε μόνο το 1). 2 σετ ακουστικών-μικροφώνου για κλειστά κράνη (δεν χρησιμοποιήθηκε κανένα). 2 σετ ακουστικών-μικροφώνου για ανοιχτά-ανοιγόμενα κράνη (χρησιμοποιήθηκε μόνο το 1 και είναι μέσα στη συσκευασία αφού πρώτα καθαρίστηκε). Σε ευχαριστώ για την αμεσότητα! |
|
|||
|
|||
Δεν είναι αυτά λίγα, είναι πολλά τα κράνη...
|
|
|||
|
|||
Καλορίζικη Αγγελή, μακάρι να την ευχαριστηθείς
Αν χρειαστεις αυτοκόλητο, νομιζω χρησιμοποιούν στην συναρμολογηση οι φανοποιοί υπάρχει διπλης οψεως καλης ποιοτητας... |
|
|||
|
|||
Τα αυτοκόλητα της 3Μ πάντως που έχει στη συσκευασία και που μπορείς να βρεις είτε σε κατάστημα είτε στο ίντερνετ μαζί με ολόκληρα σετάκια-βάσεις για το interphone είναι πραγματικά πολύ δυνατά.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η αναφορα μου εγκειται σε καλης ποιότητας υλικα: wurth, 3m etc επειδη ειναι ευκολη η προμηθεια τους σε σχεση με το να παραγγειλει τα γνησια |
|
|||
|
|||
Τι λέτε για τις βάσεις με τις βίδες; Μήπως είναι πιο σταθερή λύση; Μπορεί να έχει πρόβλημα το κράνος από τη κομμάτι που μπαίνει ανάμεσα στο κέλυφος και τα υλικά;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν πιάνουν τα χέρια σου και στο επιτρέπει η κατασκευή του κράνους.... Προχωράς, αλλά και τα αυτοκόλλητα ειναι οκ.. |
|
|||
|
|||
Εγώ και με την Interphone F4, και με την F5 χρησιμοποιώ τα αυτοκόλητα τα οποία θεωρώ την καλύτερη λύση:
1ον) Δεν αφήνουν σημάδι 2ον) Έχουν ΤΡΟΜΕΡΗ εφαρμοστικότητα 3ον) Τις βίδες η αλήθεια είναι ότι τις φοβάμαι... Όχι μόνο για σημάδια, αλλά γιατί μπορεί να χαλαρώνουν με το καιρό. Αλλά το τονίζω δεν τις είχα χρησιμοποιήσει ποτέ ώστε να έχω κάποιο πραγματικό παράδειγμα. Μόνο τη φοβία... |
|
|||
|
|||
Έχω θέμα με το μικρόφωνο. Στο Shoei xr 1000. Έρχεται πολύ κοντά στο στόμα μου και όταν φοράω ή βγάζω το κράνος βρίσκει στο πρόσωπό μου. Ήδη βγήκε το σφουγγαράκι...
|
Tags |
f4, interphone, ενδοεπικοικωνία |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ενποεπικοινωνια Interphone f4.. | nikleve | Διάφορα | 7 | 17-11-2011 10:55 |
motorcycle-bluetooth-interphone-headsets | bagelis | Διάφορα | 2 | 22-10-2011 19:27 |
2-BT-interphone-bluetooth-motorcycle-helmet-intercom | MARK | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 11 | 24-08-2011 00:31 |
Interphone ενδοσυνεννόηση κράνους !! | CPretenteriS | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 07-02-2011 17:14 |