|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Desiertio 3 η ζάντες;;; Γνώμες παρακαλώ!!!
Απόσπασμα:
aaaaaa αν ειναι αυτος με την κουβερτα εχει κ μορια για να μπει πιο ευκολα!
|
|
|||
|
|||
Μηπως να σου δινουμε δικαιολογιες για τις ζαντες???
Η αντ/γη λες να περασει? |
|
|||
|
|||
Μου έχουν πει επανηλημενος διαφορα παιδια να πουλησω τις ζάντες μου σε περίπτωση που βάλω 17αρες αλλα να πω την αληθεια δεν έχω σκοπο να τις δώσω.
Θα δούμε. |
|
|||
|
|||
Αλκίνοε δεν βλέπω κάτι ομορφότερο από τις ακτινοτές του ADV, πάντα προσωπική άποψη!!!
ΥΓ: Το Desierto είναι καθαρά πάλι άποψη γούστου!!!Αν δεν σου άρεσε από την αρχή μην το βάλεις!!Το θέμα είναι να αρέσει σε σένα!!! |
|
|||
|
|||
Όλο τον κόσμο άκουγε, μα το δικό σου κάνε.
Αφού έθεσες το θέμα σε κοινή θέα, θα πω κι εγώ την ταπεινή μου άποψη. Ο χαρακτήρας της μοτο, παραπέμπει: ταξίδι, βόλτες σε μονοπάτια, χώματα, ατίθασες και unstopable καταστάσεις (λέμε τώρα ). Οι συγκεκριμένες ζάντες θα δώσουν μια άλλη εικόνα και χαρακτήρα στο μηχανάκι, απροσδιορίστου κατηγορίας θα έλεγα (φαντάσου το Ντακαράκι με τέτοιες ζάντες , κι όχι τις ακτινωτές που φοράει). Απ' την άλλη πιστεύω, το Ντεσιέρτο θα τονίσει ακόμη περισσότερο τον χαρακτήρα της μηχανής σου, πως να το κάνουμε, παραπέμπει σε ατίθασες καταστάσεις. Οπότε, μια ψήφος + στο "ντεσιέρτο". |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Προσωπικά θα διαλεγα το Desierto για όλους τους λόγους που ανέφεραν οι προλαλησαντες ...
Απο την άλλη, εάν είσαι τελείως ασφαλτινος, όπως είπε κι ο Χάρης, οι ζάντες θα σου είναι μάλλον πιο χρήσιμες, ασε που σε κόβω να "σερνεις" για πάρτη τους ... σ.σ. "Σερνω" απο το "λυλι σέρνει καράβι"... Η παράμετρος "παντοφλα" αλλάζει (πάντα) λίγο τα δεδομένα ... οπότε πάρε την καλη σου κανά ταξιδακι instead, όπως πολυ σοφά γράφτηκε, κι οι ζάντες εκει θα 'ναι κι αργότερα ... και τότε μπορει (λέμε τώρα) να γλυτωσεις και την "παντοφλα" ... ΥΓ. Πολυ ασφαλτινες ειναι όμως ρε φίλε ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πρωσοπηκα εχω τρια σετ ζαντες αξως κλπ κε ολα τα ορητζηνα που εβγαλα απο το ΗΡ2 ! |
|
|||
|
|||
Αλκίνοε με χτύπησες την ευαίσθητη χορδή μου
Desierto με χίλιαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!! Και εγώ κάποια στιγμή για εκεί πάω Υ.Γ. Να ξέρεις και σε εμένα η αιτία του "κακού" ονομάζεται Βασίλης |
|
|||
|
|||
Αλκινοε βαλε αυτο που σε ευχαριστει, ετσι κι αλλιως εσυ θα το χαρεις! Μη ξεχνας ομως οτι και τα δυο δινουν αλλο προσανατολισμο στην μηχανη! προσωπικα σε κοβω για ζαντες Αλλα εμενα μου αρεσουν οι ακτινες και το desierto!! Μην περιμενεις βεβαια να βγαλεις ακρη με εμας εδω |
|
|