|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδα Δ κοντρα σε μονοδρομο
Eίσαι άρχοντας!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σιγά το πράγμα .... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το ανάποδα σε μονόδρομο είναι η μόνη παράβαση που απαγορεύει ο ΚΟΚ στους αστυνομικους... Απο κει και περα οσο καταλαβαίνει ο καθένας... Το ότι τρέχουν για κατι δεν σημαίνει οτι θα προξενησουν αλλο ατυχημα... |
|
|||
|
|||
Δεν ξέρω ποιος είναι ο διάβολος και σίγουρα δεν είμαι νομικός για να κάνω τον συνήγορο του.
Αυτό που σίγουρα ξέρω όμως, είναι ότι επιβάλλεται να θεωρούμε τους αστυνομικούς δικούς μας ανθρώπους, να μην πω οικογένεια μας, και να τους στηρίζουμε σε κάθε τους βήμα. Οι πόλεις μας, κύρια η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, έχουν γίνει απίστευτα χαοτικές, κινδυνεύουμε σε κάθε βήμα μας και η μόνη μας ελπίδα είναι να έχουμε μία σοβαρή και επαγγελματική αστυνομία. Το μόνο που μπορούμε να συνεισφέρουμε όλοι εμείς σ'αυτό, είναι να τους στηρίζουμε και να τους βλέπουμε ως συμμάχους και όχι σαν ανταγωνιστές. |
|
|||
|
|||
Άστα...και τραγουδιστά να πεις το ποίημα, δεν μαζεύεται μια ακακία με μια μεγαλύτερη ακακία. Αυτά που γράφεις μόνο σαν ατυχές αστείο τα εκλαμβάνω. Αλήθεια που γράφει ο Κ.Ο.Κ. οτι επιτρέπετε να παραβιάζετε καθ΄ ολοκλήρου εκτός από τον μονόδρομο ; οεο πουουου ;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ολοι αυτοι που και καλα δεν τους ...πανε(λες και τους βαλαμε να ...αγαπηθουν!) στην πρωτη στραβη θα τρεξουν με υποκλισεις να ζητησουν βοηθεια! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το οτι λεω μακακιες τη μια μετα την αλλη δεν ξερω που εβγαλες το συμπερασμα... Σου παραθετω το αρθρο 44.παρ2 του ΚΟΚ Aν η ειδoπoίηση για την κίνηση των oχημάτων άμεσης ανάγκης ή oχημάτων με τα oπoία μεταφέρoνται πρόσωπα, πoυ έχoυν ανάγκη άμεσης βoήθειας, δίνεται με τις ειδικές συσκευές πρoειδoπoίησης και δεν δημιoυργεί ται κίνδυνoς για τoυς λoιπoύς χρήστες της oδoύ oι oδηγoί των oχημάτων αυ τών δεν υπoχρεoύνται να τηρήσoυν τις διατάξεις των άρθρων 12 έως 43 τoυ παρόντoς Kώδικα. Δεν μπoρoύν όμως να διέρχoνται αντίθετα στoυς μoνόδρoμoυς ή να μη συμμoρφώνoνται στα σήματα πoυ δίνoυν oι τροχονόμοι. Τα αρθρα 12 έως 42 είναι ουσιαστικά όλος ο κώδικας εκτός απο ορισμούς.... Ελπίζω να μη σου κοπεί απότομα το γέλιο οταν πεσεις πανω σε καποιο περιπολικο που ερχεται αναποδα και δεν το εχεις δει γιατι ειχε ενα τυφλο S οπως εγω προχθες. Δεν προκειται ν' απαντήσω τίποτα άλλο σε σενα γιατι το ΄υφακι σου δειχνει οτι τα ξερεις όλα... |
|
|||
|
|||
Έγραψα ακακίες δηλαδή φράσεις που δεν κάνουν κακό απλά είναι αστείες . Εσύ έγραψες ότι : <<Το ανάποδα σε μονόδρομο είναι η μόνη παράβαση που απαγορεύει ο ΚΟΚ στους αστυνομικούς...>> .;;; αυτό κατάλαβες από το άρθρο 44 Κ.Ο.Κ. που περιληπτικά αναφέρεις και ΔΕΝ έχει καμία σχέση με το περιστατικό που περιέγραψες . Σε κάθε περίπτωση και για οποιονδήποτε λόγω γίνει παράβαση και εξαιτίας αυτής ατύχημα ο οδηγός είναι υπόλογος. Εάν π.χ. ένα ασθενοφόρο περάσει με κόκκινο και συγκρουστεί ο οδηγός του έχει όλη την ευθύνη και είναι εντελώς άσχετο με το ότι δεν θα τον σταματήσει για να τον γράψει τροχονόμος εάν δεν συμβεί τίποτα.
Εγώ προσέχω βασικά για τους pizza boy και γλιτώνω και τους υπολοίπους!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
καποια στιγμη ολοι μας εχουμε παει αναποδα σιγουρα!!! αλλα οχι στην Υμητου πολυ κεντρικος δρομος παρ οτι μονοδρομος!!! δεν τους δικαιολογει! ασε που πρεπει να δινουν το παραδειγμα!!! εχω δει και ζηταδες να κανουν σουζες στην αθηνων κορινθου, αλλα εκανα εγω θα με σκιζανε!!! και ειδικα η καινουργια ομαδα........... που νιωθει οτι εχει πιασει το παπα απο τα @δια!!! και φυσικα την νυφη θα την πληρωνε ο φιλος μας μονος του!! γιατι αν ο μπατσος επικαλεστει οτι πηγαινε σε συμβαν (που αυτο θα πει) και ας μην εχει σειρηνες, τοτε ειναι καλυμενος!!!! φιλακια δηλαδη! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όποιος έχει τα γένια έχει και τα χτένια |
|
|