|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BMW System6...με εσωτερικό μπεκ ποτίσματος!!!
|
|
|||
|
|||
Βασίλη Δευτέρα πρωί πρωί θα σκάσω και γω στον Τρικκαλιώτη με το ίδιο πρόβλημα
Το πήρα 1 βδομάδα πριν φύγουμε στην Τουρκία και μου παρουσίασε αυτές τις σταγόνες από το πάνω μέρος της ζελατίνας. Εκτός αυτού το κράνος έχει φοβερή σταθερότητα,εξαερισμό και πολύ χαμηλά επίπεδα θορύβου |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και με αυτόματο πότισμα |
|
|||
|
|||
με ψυχοπλακώσατε δεν αλλάζω το κράνος |
|
|||
|
|||
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ Μ......Σ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
γιατί όποτε γυρνάω από ταξίδι, το κράνος είναι γεμάτο μυγάκια, πετούμενα και νυχτερίδες... Ο μόνος τρόπος για να το καθαρίσω είναι να το βάλω στο νεροχύτη, να το μπουγαδιάσω εξωτερικά και μετά να το πλύνω με άφθονο νερό. Σε καμμιά περίπτωση δεν μου έμπασε νερά. Γι' αυτό σου πρότεινα να κάνεις το ίδιο και βγήκε.... λαγός! Καλή αντικατάσταση και στους δυό σας. |
|
|||
|
|||
Αξιοπιστία σου λένε μετα και bmw χαλάνε και τα κράνη τώρα.....παιδιά σβήστε τα ποστς θα μας πάρουνε στο ψηλό!
Και πέρα απο τη πλάκα καλά ξεμπερδέματα φιλαράκια!! κΚαι γρήγορα με τα νέα κρανάκια ...και κατά την παραλαβή κάντε το test χανα.....μήπως σας δώσουνε κανα φίλτρο πάλι |
|
|||
|
|||
και εγω αυτο σκεφτομαι να κανω...
|
|
|||
|
|||
μετά χαράς περιμένοντας αρκετό καιρό
δέχτηκα τηλεφώνημα από τον εξουσιοδοτημένο εδώ στην Θεσσαλονικη... fazit! το κράνος του Μοδεστου πίρε την έγκριση προς αντικατάσταση... το δικό μου όχι ακόμη...! why... αναμένω εις νεώτερα...!!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το 20% του πληθυσμού στην Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπο με τον κίνδυνο της φτώχειας με | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 11-07-2010 04:12 |
TEST RIDE με R1200GS-περιστατικό με δυσάρεστα παρελκόμενα.. | hercu | Τεχνικά θέματα διάφορα | 66 | 07-01-2010 14:59 |
Αλλαγή χρώματος...ΟΧΙ με το συνηθισμένο βάψιμο άλλα με μεμβράνες... | xurxes | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-12-2009 13:50 |
Καθαρισμός μπεκ του injection | ALX | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 28-09-2009 00:01 |
Καθαρισμός μπεκ του injection!!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 19-05-2009 16:07 |