|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καλοκαιρινές Άλπεις
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
σε ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
επίσης: Το πακέτο περιλαμβάνει όλες τις βάσεις για μηχανή και αυτοκίνητο και επίσης το software AutoDrive Hellas για καλύτερη πλοήγηση στην Ελλάδα. Πώς γίνεται αυτό / ά? Last edited by ckk; 31-12-2010 at 19:28. |
|
|||
|
|||
καλημερα και χροννια πολλα.θα σε συμβουλευα να περιορισεις τις πολεις διανυκτερεσης σε λιγοτερες.το φορτομα ξεφορτομα και το ταξιδι απο μια πολι στην αλλη με τριπλετα χαλαει την οδηγηση σε αυτουσ τουσ δρομους.μπορεις να βαλεις 4 πολεις σταθμους και με ημερισια ταξιδια 250 εως 350 χιλιομετρα καλυπτεις ολουσ τουσ προορισμους μονο με το τανκ μπαγκ.τα εχω κανει και ετσι και αλλιςσ και δε εχει καμοια σχεση πολυ ποιο ξεκουραστα και απολαυστικα
|
|
|||
|
|||
πολύ όμορφο ταξίδι,σου εύχομαι να το πραγματοποιήσεις!
όπως είπαν και οι παραπάνω ίσως μια απο τις καλύτερες διαδρομές της Ευρώπης. διαβάζοντας το πρόγραμμα είδα ότι την 8η μέρα περνας μονορούφι απο λιχνεσταιν-ελβετία -ιταλία.. είναι πολύ όμορφη διαδρομή και ίσως δεν τις δίνεις πολλά περιθώρια. δώσε μεγάλη σημασία στα αδιάβροχα που θα πάρεις μαζί σου.δοκίμασε τα σου εύχομαι να έχεις τα καλύτερα !! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πώς θα βάλω 4 πόλεις ύπνου σε 4,000χλμ.kardia mou? Αν έχεις κάποιο σχέδιο… Το φόρτωμα – ξεφόρτωμα θα το φάω, τι να κάνω. Θα άφηνα επάνω την τριπλέτα, αλλά με υποψίασε ένας συμφορουμίτης, που έγραψε ότι ανοίγεται – άρα κλέβεται, εν ριπή οφθαλμού. Και το κοστολογικό ‘κλέβεται ‘πάει στο διάολο, αλλά για φαντάσου να μένεις στο Passo dello Stelvio με όλα τα σώβρακα χύμα… δε λέει. Απόσπασμα:
SPAM (δείχνει τώρα η ΕΤ1 την πρωτοχρονιάτικη συναυλία της Βιέννης. Απόλαυση η μουσική αλλά και τα κλιπάκια της. Υπέροχος πολιτισμός). Και επιστρέφω, επειδή δεν έχω ξαναταξιδέψει τόσο μεγάλο ταξίδι με μηχανή, για αυτό το προγραμματίζω 6 μήνες πριν, για να πάρω γνώμες και να τις υλοποιήσω μέσω έρευνας αγοράς. Τόσο ποιοτικής όσο και οικονομικής. Και σας ευχαριστώ όλους που ασχολείσθε. Άλλωστε για μένα ένα μεγάλο μέρος όποιας απόλαυσης, είναι και η προετοιμασία της. Χρόνια Πολλά και πάλι. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βλέπω κ γω τη συναυλία και λιγουρευόμουν κ γω ένα καλοκαιρινό ταξιδάκι στας κεντρικάς ευρώπας και αν μη τι άλλο στις συγκεκριμένες διαδρομές. Καταρχάς εγώ ψήνομαι τρελά για το ταξίδι αυτό. Οπότε αν θέλεις βοήθεια στην οργάνωση - ερευνα αγοράς ευχαριστώς να βοηθήσω. Για μπουφάν σου προτείνω (λόγω προσθαφαιρούμενων layers και αεραγωγών) το revit cayenne pro Revit Cayenne Pro Textilejacket - FC-Moto Shop Το έχω ήδη είμαι πολύ ευχαριστημένος καθώς ταξίδεψα με 0 βαθμούς και κοντομάνικο και δεν κατάλαβα τίποτα. Μπορείς να αφαιρέσεις τις επενδύσεις (αδιάβροχη και χειμερινή) και έχει αεραγωγούς σε μανίκια, πλάτη και στήθος για τις ζεστές διαδρομές. Ετοιμάζομαι να αγοράσω και το παντελόνι revit dakar που έχει λίγο χαμηλότερα standards από το παντελόνι cayenne αλλά είναι πιο όμορφο και με καλ'α χαρακτηριστικά. Επίσης αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου πω και για μπότες. Επίσης έχω ποστάρει κ ένα τρόπο να έχεις επιπλέον 10% έκπτωση σε αυτό το site. Το επίσης καλό αν δεν θες να μπλέξεις με πιστωτικές, έχεις με μόνο 5 ευρω να πληρώσεις με αντικαταβολή δες το ποστ μου εδώ |
|
|||
|
|||
Στράτο όποτε θές φιλαράκι!!
|
|
|||
|
|||
Παίδες εχώ θα επιμείνω λιγάκι στο κλείσιμο του hotel.!Εώς πολύ θα έλεγα....Γιώργο(Gemara) την ίδια "ταλαιπωρία" που θα φάει ο χρήστος να βρίσκει τα ξεναδοχεία αν τα κλε΄σει απο πρίν μέσα στις μεγάλες πόλεις την ίδια θα φάει αν το κάνει όπως το πρότεινα εγώ!!!Ούτως ή άλλως 2 άτομα είναι μια μηχανή που σημαίνει ότι είναι πάρα πάρα πολύ ευέλικτοι....τα κλειστα hotels απο πρίν συνιστούνται σε εκδρομές που θα πάνε πολλά άτομα ώστε να υπάρχει πληθώρα δωματίων!!
Δεν βρίσκω πουθενά σωστό να έχεις ένα τόσο μεγάλο ταξίδι τόσο σφιχτα προγραμματισμένο τουλάχιστον στον ύπνο!!! Αν του αρέσει σε μια περιοχή πολύ και θέλει να κάτσει μια μέρα παραπάνω.....αν αργήσει στη διαδρομή αν ανα αν κτλ κτλ....είμαι της άποψης το προηγούμενο βράδυ λίγο πρίν πέσει για ύπνο έχοντας στο νυαλό του που θα πάει την επόμενη μέρα μπαίνει μέσα στο booking ψάχνει 3-4 ξεναδοχεία του γούστου του...αποθηκε΄θει τις διευθύνσεις στο gps και τα βρίσκει την επόμενη στην πόλη/μέρος που θα πάει χωρίς τον κίνδυνο να χάσει λευτά!!! Για το τριβάλιτσο ...δεν νομίζω ότι υπάρχει κίνδυνος κλοπής ....σε αυτές τις χώρες που θα κινηθεί.... |
|
|||
|
|||
[,Όλη η έκτη μέρα αφιερώνεται στην Romantische Strasse, που από ότι έχω ήδη μιλήσει και με άλλα μέλη που την έχουν κάνει, δεν υπάρχει όμοια.
Εχοντας γυρισει χθες το πρωι απο το Romantic Strasse εχω σοβαρες αμφιβολιες για το αν αξιζει τον κοπο να ανεβεις βορεια μονο για αυτο.Εχω κανει πανω απο 10 καλυτερες διαδρομες πεδινες και scenic στην Ευρωπη και εμεινα λιγο απογοητευμενος απο αυτην. Bαζεις ανετα στο δικο σου ταξιδι αντι αυτης το παραδουναβιο BΙΕΝΝΗ PASSAU.. Κάτι ανάλογο της Grossglockner, αν όχι καλύτερο Μην συγκρινετε ανομοια πραγματα παρακαλω.. , Προς ανατολικά την ένατη μέρα θα περάσουμε στους Δολομίτες μέσω περασμάτων, όπως το Passo dello Stelvio στα 2,800μ. και το Passo di Gavia στα 2,600μ. υψόμετρο. Όταν είχα πρώτη φορά πριν από πολλά χρόνια, το τότε αυτοκίνητό μου, μια συλλεκτική Alfa Romeo Duetto με αριθμό αμαξώματος 1,212 / 3,621, ‘αγκομαχούσε’ παρά τα τότε 132hp στα 900 κιλά, διότι δεν υπήρχε πολύ οξυγόνο για να ‘αναπνεύσουν’ τα καρμπυρατέρ της. Περνώντας τα passi, φτάνουμε στην Madonna di Campiglio, όπου και ξεκουραζόμαστε κοιμώμενοι. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ!!ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΑΚΑΚΙΑ!!Πως θα τα κανεις ομως την ιδια μερα? Μαλλον σχεδιαζεις ναπας στο STELVIO απο BORMIO και πισω αλλα ειναι αμαρτια να αφησεις τη πισω μερια με τις 49 φουρκετες η οποια ειναι και ο λογος που εχει γινει τοσο θρυλικο αυτο το περασμα. Όπου και φτάνουμε από τον παραθαλάσσιο scenic δρόμο την ενδέκατη μέρα του ταξιδιού μας. Το εκανα προχθες και μονο scenic δεν ειναι.Η Ιταλια παραπαιει παιδια... . Σίγουρα όμως δεν είναι τοπικά Four Seasons, διότι το μόνο που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι για έναν ύπνο. Σωστος!! Last edited by paschalis; 01-01-2011 at 19:37. |
|
|