|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Να και το δικό μου το συλλεκτικό !
Αστέρια παιδιά και τα δύο να τα χαίρεστε και να τα προσέχεται σαν τα μάτια σας . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πραγματικα οτι και να οδηγησεις μετα απλα δεν στριβει σε σχεση με την κουπεραρα...ασε η πληροφορια απο το τιμονι...σασι...γινεσαι ενα με αυτο (ειδικα εσυ θες δεν θες...)...!!! δεν μαζευει χλμ ευκολα αλλα οταν τα μαζεψει απλα τα κραταει σχεδον παντου...αρκει να εχεις τα αντερα να τα βαλεις και να στοχευσεις... μπραβο σου κουκλα το εχεις...!!! Last edited by asotosios; 14-11-2011 at 12:05. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
η οδηγικη αισθηση που περιγραφεται,ειναι η αισθηση των πραγματικων αυτοκινητων,που εφτιαχναν παλαιοτερα.......χωρις ηλεκτρονικα και αμεση μεταφορα οπιασδηποτε ανωμαλιας του δρομου ή δυναμης του μοτερ αρσενικα αυτοκινητα..... θα σας πετυχω καμμια μερα με την γρια μου και θα δειτε ποιο στριβει απο πανω......εγγλεζικες λουμπινες P.S......βαρεθηκα τις κοντρες με τα βαραντερο,οποτε ηρθε και εδεσε το cooper |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κάτσε να το πάρω με το καλό από τον μάστορα, να το στρώσω και πάμε να κάνουμε μια δοκιμούλα. Να κάψουμε λίγη βενζίνα βρε αδελφέ! |
|
|||
|
|||
εγω παντως μεσα για μια βολτιτσα με τα 'γρηγορα'...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Α!!!!και πρεπει να με σεβεστε,μοντελο '72 παρακαλω...ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ηλεκτρικό ποδήλατο από την VW | mspyrou | Ποδήλατο | 11 | 18-03-2011 20:41 |
εκδρομή στο Σοφικό | ckk | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 29 | 07-02-2011 21:46 |
Ηλεκτρικό κύκλωμα | vpentza | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 27-03-2010 03:37 |
Τεχνικές πληροφορίες ηλεκτρικό σύστημα φόρτησης, Ηλεκτρικό σύστημα φόρτησης στις μοτο | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 01-06-2009 16:56 |
Το πρώτο στον κόσμο οικολογικό ηλεκτρικό και βενζίνης υβριδικό δίκυκλο | Black_Shadow | Νέα μοντέλα BMW | 7 | 31-01-2009 13:51 |