|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Παράξενος ταξιδιώτης
Τον Σιδερη τον παρακολουθώ στενά, εδώ και καιρό. Πραγματικά απίστευτα ταξίδια που έχει κάνει και μοναχικά. Εμπνευστής για μένα και πιστεύω για πολλούς. Να είναι καλά και να κάνει ακόμα περισσότερα. Φίλε Νίκο εγώ εμπνεύστηκα και ετοιμάζομαι… |
|
|||
|
|||
Eτοιμαζω...ετοιμαζω..
|
|
|||
|
|||
respect.................
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Μπράβο, μπράβο, μπράβο και μπράβο. :sm5:
|
|
|||
|
|||
ο sid....
Χάρη όπως και εσύ φαντάζομαι, παρακολουθώ τον τύπο απο πέρσι Λακωνικός χωρίς πολλά πολλά. Άρχισε να χώνει εικόνες απο παντού και μας καράφλιασε! στο φετεινό του ταξίδι στην Μογγολία,μέσω facebook έδινε καθημερινά το στίγμα που βρίσκεται με ένα....i am..O.K!! Τις τελευταίες μέρες στην επιστροφή είχε γεμισει τον χάρτη με ..i am O.K!! έχει πάει παντού με μηχανή αλλά λέμε παντού! με τίγρη 955,με dr νομίζω,με rt και τώρα με gs Φοβερός τύπος και μακάρι να του μοιάσουμε |
|
|||
|
|||
Ο ανθρωπος δεν παίζεται αυτά είναι adventure ταξίδια!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ετσι ακριβως.... χωρις φωνή πολλάκις, οταν τον παρακολουθούσα.... μα που αλλού εχει πάει αναρωτιώμουν κ δωστου ο Σιδ... Βρε Χιώτες βάλτε τον να μας τα πει.... |
|
|||
|
|||
Eκατσα εχθές και είδα αρκετά από τα video, που έχει ανεβάσει στον "σωλήνα"..
Ταξίδια άπαιχτα, σε παρά πολλά μέρη !!!! Ωραίος, πολύ ωραίος ο παραξένος ταξιδιώτης εκ Χίου..!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Γκάλοπ προς ταξιδιώτες | Slane | Info ταξιδιών εξωτερικού | 29 | 22-02-2012 17:04 |
Μου τη δίνει που....δεν θα έχω συν-ταξιδιώτη για τα επόμενα | spirossam | Μου τη δίνει που ..... | 13 | 02-07-2011 10:18 |
Ασφαλή τρόφιμα για ταξιδιώτες. | Carduelis | Υγεία | 7 | 04-11-2010 10:01 |
Παραξενος ηχος.. | John1150 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 01-11-2010 14:57 |
Παράξενα κράνη | syan | Κράνη | 19 | 07-01-2010 20:25 |