|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η Χαλκιδική λέει ΟΧΙ στα Μεταλλεία Χρυσού
Βρε αρχίστε το σκάψιμο μήπως και σωθούμε..
το ξέρουμε ότι γιά να βγεί ένα κιλό θα χρειαστεί να σηκωθεί ένας σωρός 50μ3 από χώμα και θα τρέξουν και τα οξέα στα υπόγεια αλλά και τι, μήπως σεβαστήκαμε όλα τα άλλα σαν Έλληνες, ξέρετε πόσα πληρώνουμε πρόστιμα γιά τους παράνομους σκουπιδότοπους? Το μεταλλείο μας μάρανε και θα μας μολύνει??? |
|
|||
|
|||
Χάρη και σ' άλλες χώρες βγάζουν εκατομμύρια βαρέλια με πετρέλαιο και χρυσάφια και διαμάντια, αλλά ο κόσμος εκεί υποφέρει.
Για να μην παρεξηγηθώ, ούτε σε κινήματα ανήκω, ούτε σε ομάδες, αλλά ούτε κάτοικος της περιοχής είμαι, ούτε έχω κάποια επιχειρηματική δραστηριότητα στου πουδάρ. Κι όπως και να το κάνουμε, η περιοχή εκεί έχει άλλου είδους χρυσάφι, τον τουρισμό της. Να την υποβαθμίσουμε και να στέλνουμε τον κόσμο μόνο στα νησιά; Ή να κάνουμε 5 οικογένειες πιο πλούσιες και πιο ευτυχισμένες; Και αν θέλετε σκεφτείτε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας κάτοικο μίας περιοχής, όπου κάποιοι σκέφτονται, πως για το κοινό συμφέρον, θα πρέπει δίπλα στο σπίτι σας, στην επιχείρησή σας, στο χωράφι σας, να στήσουν μια χωματερή, ένα λατομείο, ένα χώρο για αναξιοπαθούντες κι ότι άλλο "κέρατο" σας προκαλεί αηδία. Κι αν ήμασταν μία χώρα που το λατομεία της και οι χωματερές της δούλευαν με προδιαγραφές Γερμανίας, ίσως και να μη μας ένοιαζε, αλλά τώρα; Last edited by nikos-x; 12-03-2011 at 00:04. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δίπλα σε όλα αυτά και σήμερα που μιλάμε, υπάρχουν άνθρωποι ΚΑΙ οικογένειες. Δηλαδή αυτοί είναι "β" κατηγορίας ;;;;; Για σκέψου λίγο τι έγραψες |
|
|||
|
|||
Φίλε μου λέτε το ίδιο πράγμα με τον Νίκο.....Δεν νομίζω ότι υποβιβάζει συμπολίτες του με αυτο που λέει ...και φυσικά είναι μια κατηγορία ανθρώπων ανεξάρτητος που μένουν !!!
Last edited by wet & dirty; 12-03-2011 at 00:42. |
|
|||
|
|||
Τώρα πέτυχες διάνα, βρήκες τον άνθρωπο που έχει χωρίσει και κατατάξει όλους τους υπόλοιπους σε κατηγορίες α' - β' και γ'. . .
Ένα απλό παράδειγμα ήταν, χρησιμοποιώντας μία δόση υπερβολής, που αν το διάβαζες σ' ένα ποίημα, ή αν ήταν στοίχος τραγουδιού, ίσως να το ερμήνευες διαφορετικά. Κι εγώ και η οικογένειά μου, έχουμε ζήσει δίπλα σε εργοστάσια, παραγωγής ενέργειας, για το κοινό συμφέρον κι έχω χάσει αδερφό από αυτόν τον ριμαδιασμένο αέρα που αναπνέαμε κι έχω ξυπνήσει χιλιάδες φορές με την μυρωδιά του "κλούβιου αυγού" κι αρκετά ακόμη, αλλά δεν με χαρακτήρισα β'. Πατάω φρένο εδώ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και καλύτεροι από τους Γερμανούς... Αλλά είμαστε καταραμένοι χαρακτήρες με το "ωχ αδερφέ" και με το "δεν βαριέσαι" που έχουμε στο DNA μας |
|
|||
|
|||
Για το λόγω αυτό θα σας γράψω ένα ποίημα.
Θα σε πάρω συμφορουμίτη μου να φύγουμε απ' εδώ να πάμε σε τόπο αλαργινό σε τόπο μακρινό Αυτοί εδώ Σταυρώσαν τον Χριστό............. Το θέμα είναι με τη μηχανή θα φύγουμε. Γιατί με boxer δεν νομίζω να πάμε μακριά...???????????????? |
|
|||
|
|||
Άλλο είναι το αίτημα προς το κράτος να επιβάλλει μέτρα προστασίας και να επιβλέψει την εταιρία, ώστε αυτή να πάρει τα πλέον κατάλληλα μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος, χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα και μεθόδους και άλλο κλείστε και φύγετε. Το περιβάλλον πρέπει να προστατεύεται αλλά εάν θέλουμε να ζούμε με τον σύγχρονο τρόπο ζωής θα έχουμε και επιβάρυνση. Αλλιώς να κλείσουν άμεσα τα διυλιστήρια με πρώτο αυτό στους Αγ.Θεοδωρους που επιβαρύνει το δικό μου περιβάλλον … να κλείσουν τα εργοστάσια της ΔΕΗ (που αναφέρει και ο nikos-x)… όλες οι βαριές βιομηχανίες …οι χωματερές ….και εάν απαγορεύσουμε και τις τρύπες στα βουνά να δω πως θα χωρέσουμε όλοι στις υπάρχουσες φυσικές σπηλιές….
Ναπολέων, για αυτούς που βιάζονται …μόνο μπόξερ… εγώ θα έφευγα με κάτι τέτοιο : `η τέτοιο αεροπορία τα εργαλεία, γιατί όταν η ζωή σου εξαρτάτε από τον κινητήρα σου … μόνο μπόξερ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
"Κοινό συμφέρον στην Ελλάδα..."
Ρε παιδιά, μη γράφετε τέτοια χορατά, . . . ... γιατί κινδυνεύουν οι κάτοικοι της Burkina Faso, διαβάζοντάς τα, να πάθουν ...αποκόλληση σπλάχνων από τα γέλια! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εκδρομούλα Χαλκιδική..,.. | tattoopanther | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 17 | 26-10-2010 04:30 |
Η επιστροφή του "Χρυσού Έλληνα" | georgekostas | Διάφορα | 3 | 03-10-2009 14:01 |
Κυριακάτικη βόλτα στην Χαλκιδική. | ckalfas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 16 | 18-05-2009 12:16 |
τα λέει όλα... | george1968 | Ανέκδοτα | 12 | 10-03-2009 20:00 |
Πώς λέγεται το στήθος μιας γυναίκας στα 20, στα 40 και στα 60 χρόνια της? | psiloritis | Ανέκδοτα | 12 | 13-02-2009 18:44 |