|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χειμερινή περιπέτεια στα όρη του Βάλτου
Εύγε παλλικάρια... μικροί και μεγάλοι!!!
Ρίχνετε κάτι ωραίες ιδέες για χειμερινές εξορμήσεις... |
|
|||
|
|||
μπραβο!!!
|
|
|||
|
|||
ΧΙΛΙΑ ευχαριστώ που την ανέβασες φίλε..
ετσι για να θυμόμαστε όλοι σε τι ευλογημένο τόπο ζούμε. παντα ορθιοι παντα υγεία να ξαναπάτε. |
|
|||
|
|||
Μπράβο παιδιά μακάρι να μπορούσα να το κάνω και εγώ αλλά εδώ στο νησί που είμαι λίγο δύσκολο.οι φωτογραφίες και η αφηγηση ειναι φανταστικές και όπως εγραψαν και οι πιο πάνω φίλοι ηταν σαν να ήμασταν και εμείς εκεί.: Re28:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μιας και γνωρίζεστε: Όπου yns και πατρίς. |
|
|||
|
|||
γουελ καμ μπραδερς.....
αυτα ειναι....το καλοκαιρι το χουμε μεσα μας....τα βουνα στα ποδια μας... τα νιατα ειναι στα κοκκινα...και η ορεξη γουργουριζει σε ρυθμους ροκ εντ ρολλ |
|
|||
|
|||
Μπραβο στους μαχιμους θειο και ανηψιο και τις καλυτερες ευχες για τις επομενες εξορμησεις σας. Τα ξωκλησια μας ειναι απο καλυτερες καβαντζες με ολα τα κομφορτ και προτεινονται για μαγικες διανυκτερευσεις. Τσακωστε και απο μια
|
|
|||
|
|||
Mας εστειλες παλι στο χαρτη να ψαχνουμε!
Τα αγνωστα Ελληνικα Βουνα! Λες αληθειες για τα Anakee να εχεις ομως το νου στις πετρες γιατι η γομα τους στην τελευταια εκδοση ψοφαει για σκισιμο στη βαση των τακουνιων. Οι φωτογραφιες σκετος ξεσηκωμος |
|
|||
|
|||
Όχι μόνο γνωριζόμαστε, τις πρώτες μου χωμάτινες βόλτες ever (όταν ήμουν ακόμα εντελώς κουλάδι) τις πήγα με τον Θάνο!! Αυτός με ξεστράβωσε!
|
|
|||
|
|||
Πολύ όμορφο!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αχ αυτές οι χειμερινές κοπάνες! | mario | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 28 | 04-02-2012 21:18 |
χειμερινο παντελονι | squad | Ένδυση | 12 | 28-09-2011 19:18 |
Στολή για χειμερινή εξόρμηση | merlinios | Ένδυση | 23 | 10-10-2010 21:44 |
Χειμερινές εκπτώσεις( στη Γερμανία) | fmargaritis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 13 | 29-01-2010 00:46 |
Χειμερινή ώρα από την Κυριακή 25/10 | Kwstas_kef | Επικαιρότητα | 11 | 21-10-2009 13:49 |