|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: KANE TO TEST...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΟΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Αν μου επιτρέπεις ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΦΩΝΗ Αόριστος ΟριστικήΕνικός Πληθυντικός Α επέλεξα επιλέξαμε Β επέλεξες επιλέξατε Γ επέλεξε επέλεξαν & επιλέξαν & επιλέξανε Αόριστος Προστακτική Ενικός Πληθυντικός Β επίλεξε επιλέξτε |
|
|||
|
|||
Αχα...!!! Να πως μαγειρεύουν τα νούμερα στις τράπεζες...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Όλοι οι δρόμοι και οι απαντήσεις εκεί οδηγούν |
|
|||
|
|||
Μέλλοντας είναι
|
|
|||
|
|||
ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΣ ΜΕΛΛΟΝΤΑΣ: Ο χρόνος αυτός αναφέρεται σε πράξη που θα γίνει σε μια στιγμή στο μέλλον. Παίρνει τη λέξη θα σαν πρόθεμα Π.χ. θα γράψω, θα παίξω, θα διαβάσω, κ.λ.π. ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΤΙΚΟΣ ΜΕΛΛΟΝΤΑΣ: Ο χρόνος αυτός, μας λεει ότι η πράξη θα γίνεται στο μέλλον συνέχεια. Παίρνει τη λέξη θα σαν πρόθεμα Π.χ. θα γράφω, θα παίζω, θα διαβάζω, κ.λ.π. ΣΥΝΤΕΛΕΣΜΕΝΟΣ ΜΕΛΛΟΝΤΑΣ: Ο χρόνος αυτός μας λέει ότι η πράξη θα έχει γίνει στο μέλλον. Παίρνει σαν πρόθεμα τις λέξεις θα έχω. Π.χ. θα έχω γράψει, θα έχω παίξει, θα έχω διαβάσει, κ.λ.π Ποιός από όλους τους μέλλοντες είναι ακριβώς? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
α καλά....εσείς δεν πιάνεστε με την καμία! |
|
|||
|
|||
αρχοντα!!!! θελω και ενα αυτόγραφο |
|
|||
|
|||
Ακόμη εκεί είσαι? Άντε κόβουμε πίτα αύριο |
|
|||
|
|||
ναι λοιπον το παραδεχομαι!
saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakis! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ? | HERC | Γενικά - Αναβάτης | 7 | 26-08-2010 19:53 |
ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ - ΜΠΟΡΕΙΤΕ - ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ | MARK | Επικαιρότητα | 28 | 11-07-2010 11:20 |
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ "ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΟΥΝΤΑ"... | HERC | Διάφορα | 1 | 01-07-2010 01:13 |
ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ | pirate | Διάφορα | 7 | 12-03-2010 01:52 |
ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΑΔΙΚΗΘΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΔΙΚΗΣΩ | skippybi | Διάφορα | 11 | 27-09-2009 23:07 |