|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Γκαντεμο-ταξιδο!!!!
Νομίζεις... ...ετοιμάζονται για το σκάφος......η φιλιππινεζα δεν τις χωραει |
|
|||
|
|||
Εμενα παλι κανονικη παραλια μου φαινεται!!!!τι εγινε ρε παιδια μηπως δεν βλεπω καλα???? |
|
|||
|
|||
Και συνεχιζω....
Στα εστιατορια ο ενας πανω στον αλλο...Οποιος εχει παει φανταρος αυλωνα θα ξερει....κατι τετοιο γινοταν...Ευτηχως δεν ειχε μονο αντρες... Οι μερες προχωρισαν ετσι...Βολτα στη παραλια με χωματινα μπανιο ουτε για πλακα και βραδυ εξω για ποτακια,,,Πατρε μερικες φωτο...μετα ερχονται οι γκαντεμιες Διακοπες με μηχανη....<<και γοβες μαζι ομως>> οχι παιζουμε Last edited by kelas22; 18-05-2012 at 16:25. |
|
|||
|
|||
...μια χαρα το πας ...γιατι γκαντεμοταξιδο?
|
|
|||
|
|||
Μια βολτιτσα στη Κοσταντζα για να δουμε κι εκει τι γινεται...Κατα την αποψη μου ηταν σαν βομβαρδισμενο τοπιο και παρα πολυ βρομικη με παλια κτηρια παραμελιμενα....
Φωτο απ τις βραδυνες εξοδους βαζω για να σας γλυκανω |
|
|||
|
|||
Τα παλια τα κτηρια δε τα βγαλα φωτο...μη ψαχνετε να τα βρητε
Μαλιστα ειχε και μια εκδυλωση που δε ξερω ακριβως τι γινοταν αλλα οι Ρουμενοι κυνηγουσαν ξυπολυτοι κατι γουρουνια και κατι παπιες...και μετα πηδουσαν στη θαλασσα,,,, Λιγο ακομη απο βραδυ...και τα υπολοιπα μετα ... Παρτε ματι τον τράβελο..... |
|
|||
|
|||
Μέχρι στιγμής η μόνη ατυχία που βλέπω είναι ότι πήγες διπλός (σόρρυ Αθηνά... )
|
|
|||
|
|||
Χρήστο το πας καλα .αλλα έχω την αίσθηση ότι κάτι μας κρυβεις για δώσε πράμα στο λαό
|
|
|||
|
|||
Εισαστε ολοι για δεσιμο!!! Στο καπο απο το Ταξι!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όσο για τον τίτλο που έβαλε..............μάλλον το έκανε για ξεστράβωμα για να γλιτώσει την παντόφλα!!!!!! Τι θέλατε να γράψει δηλαδή;Φοβερό ταξίδι; |
|
|