|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομορφίες της Εύβοιας
Η Εύβοια είναι εκπληκτικό νησί για κάθε εποχή του χρόνο και για όλα τα χόμπυ....μοτοβόλτες, μπάνια στον Ευβοικό ή το Αιγαίο, "κρυφές" απάτητες παραλίες, προσβάσιμες χιονοεκδρομές και κυνήγι το χειμώνα όπως και τα εκπληκτικά ...τηγανόψωμα.....
Από τις πρώτες μου επιλογές κοντινού προορισμού το νησί.......μπράβο ρε Καππαδόκη που μου (μας) το υπενθυμίζεις..... |
|
|||
|
|||
Ωραίος ο Πάνος
|
|
|||
|
|||
Μπράβο Πάνο
Πάρε όμως ένα τηλέφωνο!!!!!!! Ημουν στον δρόμο σου σε μια παραλία δίπλα απο την Χιλιαδού με ένα ψυγείο γεμάτο μπύρες και χρειαζόμουν οπωσδήποτε βοήθεια |
|
|||
|
|||
Μπράβο Πάνο
|
|
|||
|
|||
Ηταν καταδρομική, απ αυτές που ξέρεις.
|
|
|||
|
|||
Ωραία η βόλτα σου καθώς και οι φωτογραφίες !!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
σε ρωτάω 1ον για να δω τι ξέρεις και 2ον γιατί κι εγώ κάπου εκεί ήμουν .... Η διαδρομή που έκανε ο φίλος Πάνος, (παίρνω το θάρρος για τον ενικό, κι ας μην γνωριζόμαστε) είναι πραγματικά πολύ όμορφη ... Μάλιστα ήταν στα σχέδια μου, να οργανωθεί μια ημερήσια με αντίθετη φορά, από Χαλκίδα - Στενή - Μετόχι, στη μέση του κομματιού Μετόχι - Κύμη ανεβαίνουμε δεξιά προς το οροπέδιο της Βρωμονέρας, μετά από σύντομη περιήγηση στο δάσος με κατεύθυνση προς φράγμα Σέτας - Αμάρυνθο και επιστροφή από Ερέτρια. Σε πρίπτωση που δεν θέλουμε βουνό, πάμε για μπάνιο, μετά από "αντρική" χωμάτινη κατηφόρα... θα αναρτηθεί ελπίζω λίαν συντόμως ... Χαίρομαι πολύ, που όποιος επισκεφθεί τα μέρη μας, μόνο καλά έχει να πεί ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Στον κοκκινιά δίπλα απο τα λειβαδάκια...
|
|
|||
|
|||
Η διαδρομη πολυ ωραια,την καναμε στην κοπη της πιτας και μας αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις.Και στην επομενη Παναγιωτη.
|
|
|